Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım Allah razı olsun, ara ara kasıkta batma oldu ama şimdi geçti gibi, dün de kireç gibi akıntı olmuş bugün henüz bir şey yok, çok ümitli değilim niyeyse

seyyah2015 bugün bende de bir umutsuzluk var nedense.
sanki hiç olmayacak bir şey için uğraşıyor gibi hissediyorum kendimi.
bu ayda olmazsa ben doktora gidicem bir rahim filmi kaldı onu yaptırıcam artık.
limon testi yapın dedi personelim yaptım teste göre pozitif ama hiiiççç inanmıyorum nedense.

limon testi nasıl canım, elbet vardır bir vakti saati canım, böyle uzun süre negatifi görünce umutsuz olduk iyice

seyyah2015 limon testi şöyle canım; bir plastik şeffaf kaba idrarını yapıyorsun yarım limonu (limon taze olacak) idrarının üzerine sıkıyorsun tamamen. eğer tortular dibe çökerse pozitif üstte kalırsa negative. benim personelimde doğru çıkmıştı o çok güveniyor ama ben bilemiyorum. bu ayda olmazsa 17 ay bitecek kolay mı?

bizim de o kadar oldu canım 18 ay, gerçekten kolay değil, ama tedaviyi kimseye söylememek çok rahatlattı bizi. en azından sadece eşimle aramızda konuşuyoruz, kimseye hesap vermiyoruz, çamaşır suyu içinde böyle bir şey duymuştum, ama gebelik testi daha garanti sanırım, ben,m altı gün kaldı adete, bakalım hayırlısı

Hanımlar az önce kadın doğum doktoruna gittim tahlillerimizi birde farklı bir doktora gösterip yorumlatayım diye kadın yüzüme biledoğru dürüst bakmadı eşimin hızlı hareketi ameliyattan önce yüzde 25 di şuan yüzde 35 en az yüzde elli olması gerekiyor cok düşük dedi morfolojisi eşimin ameliyattan önce yüzde 42 idi ameliyattan sonra yüzde 35 onuda pek begenmedi moralim cok bozuk çıktığımdn beri ağlıyorum değerleri çokmu kötü sizce kızlar yüzde altmısı hareketsiz ameliyattan önce yüzde yetişti

Canım benim eş
Canım benim eşimde 11 subatta olmuatunameliyat sperm testini nezaman hangi tarihte yaptırmıstınız degerlerini yazarmısın eşinin

canım ameliyat olalı ne kadar olmuştu, ilk altı ay dalgalanma çok oluyor, moralinizi bozmayın hiç, vitamin ilaçları kürler filan hareketliliği artırıyor canım. biz de eşimin sondan bir önceki testini düşük bulduk, on gün sonra tekrarladık, değerler daha yüksek çıktı

seyyah2015 yok yok ben de takmıyorum sonucu zaten sen de takmazsın sadece bende böyle çıktı sen de ne çıkacak bir de sonunda gerçek sonuç ne çıkacak onu merak ettiğim için. lütfen yap eve gidince ve bana haber ver olur mu?

11Subatta ameliyat olmustu test yaptıralıda sanırım biriki hafta oluyor doktor öyle bir konustuki çok kötüyüm hala

Benim de 11 günüm var bata. Eşimle bol didişmeli bir ay yaşadığım için öyle yoğun bir merak yok. Hayırlısı ile olur inşallah...
Ah bu Eşler ah bugünde biz tartıştık 6ayımız bitti ameliyattan sonraki. Şimdi ramazan da giriyor araya dedim gidelim test yaptıralım zaten ramazanda test yaptırmak zor olucak ramazan sonrasına kalıcak dedim birürü bahaneyle cevap verdi bugün bana bugüne kadar tutuyım kendimi bişi demiyim dedim kendi söylesin test yaptıralım diye çünkü zorlamak istemiyorum sonuç olarak tartıştık ameliyattan sonra yaptırmadık hiç test kafamıza göre vitaminler kürler uyguluyoruz işe yarayıp yaramadığını bilmeden aylardır... En azndan sonuca göre yöntem değiştiririz ya da yolumuzu tekrardan çizeriz dedim hazır değilim çıkacak sonuca diyo eşim oyüzden erteliyo da erteliyo artık bende yoruldum yani bişileri hatrlatmaktan zorlayan taraf olarak görünmekten... Bi laf söylüosun birsürü şey işitiyosun. Dedim bu ikimizin sorunu sonuçta bu taşın altında ikimizinde eli var biri taşın ağırlığını yüklenmese diğerine daha çok ağırlık binio ve yoruldum artık dedim insanım ben de onu da anlamaya çalışıyorum ama o beni anlamıyormuş gbi hissediyorum kimseyle konuşamıyorum anlatamıyorum şişiyorum kendi kendime dedim artık bişi demiycem sen ne zaman istersen ozaman git yaptır testini ama artık bişi yapmıycam araştırmıycam da kendi haline bırakıyorum artık nereye kadar böyle gidecek bu durum görücez bakalım. Şimdi test için 1 ay böle beklemekle geçicek sonra test yaptırırsa temmuzda bide ondan sonra başka kürler ilaçlar kullanmamız gerekse onların etki etmesi de 1 ay alıcak belki daha fazla... Yani 2,3 ay gibi bi süre kayıp olucak bizim için bunu anlatmaya çalışıyorum anlatamıyorum gurur meselesi haline getirdi durumu bende de polikistik var prolaktinim yüksek ben gidip tahlillerimi yaptırıyosam ilaçlarımı kürlerimi yapıyosam keyifle yapmıyorum yani zorunluluk bu bizim için sonuçta kaybedecek zaman yokki zaten yaşlar geldi 29 a 3 yıldır da deniyoruz olmuyo onun da bişileri idrak etmesi lazım artık kaç yıl oldu yani 3 yılın her ayı merakla adeti bekle adet olunca da hayal kırıklığını yaşa sonra tekrar kendini toparla ben daha çok yıpranıyorum ama bunu anlamıyor işte ne diyimki artık yani bu aydan zaten umudum yok ama ramazan ayında mübarek ay dedim belki vesilemizi Rabbim nasip eder dedim ama biz harekete geçmedikten sonra Rabbim vesilemizi belkide çıkarmıycak önümüze imtihan bu sonuçta hiç bişi yapmadan da geçemeyizki... Bilmiyorum kızlar moralmen kötü bigün benim için de oyüzden sizden güzel haberler alırız bu ay inşallah seyyah2015 BirAsilAnnesi elaycım sende kafanı rahatlatmaya çalış canım doktorlar tıbbi olarak bakıolar sadece bu duruma hareketliliği nerdeyse hiç olmayan arkadaşlarda hamile kalabiliyolar benim iş yerinden arkadaşımın öyle oldu Allah ol der ve oluverir sen her doktora takılma bence kürler ilaçlar ne gerekiosa aynen uygulamaya devam edin Yaaa nasip....

seyyah2015 canım nasılsın var mı bir gelişme umutla senden güzel haberler bekliyorum
benim de adet geldi gelecek..
galiba ben de doğal yoldan çocuk sahibi olamayacağım

Z ZeynepTerzi canımm seni öyle iyi anlıyorum ki. benim eşime de varikosel şok olmuştu ama beni kırmadı ameliyat oldu ama bu durum çok etkiledi onu çünkü malesef erkekler kendilerine yediremiyor bir de aileleri de öğreniyor meseleyi kendi içlerinde çok büyütüyor erkekler. kavgayla hiçbir şey hallolmamıştır iyiliğine gideceksin canım benim başka oluru yok. kendimden biliyorum kadınlar daha da yıpranıyor bende eşime diyorum yumurtlamayı bekle sonra adete gün say sonra hüsranla adet ol sonra başa sar çok zor diyorum ama erkekler bunu asla bir kadın gibi idrak edemiyor. sabredeceksin sabır her sınavda galip gelmiştir Allah ın izniyle. Rabbim sevdiği kuluna dert verir sevmediği kuluna diş ağrısı bile vermezmiş bunu düşün hep kendini telkin et. sen nasıl dua ediyorsan bize sende benim dualarımdasın Allah tez zamanda hayırlısıysa yüzünü güldürsün. hepimize evlat duygusunu yaşatsin inşallah.

Canım dün ve bugün de benim için cok zor geçiyorevlendiğimden buaya ilk kez bukadar yoruldugumu hissediyorum cok yıprandım bugün ilk kez eve gelene kadar hüngür hüngür agladım sokaklarda

Elay1993..
canim oncekikle hic moralini bozma dolayisiyla doktorlarin geneli tup bebek islemini artik obe sürüyorlar ugrasmamak nedeni ile biz ilk testimizle doktor doktor gezerken heosi tup bebek dedi ama sadece kendi doktorum saglsun sakin tuo bebek asla suan erken dedi ve ameluyati yaoti ve hani diyorlar ya mikro cerrahi olmazsa faydasi olmuyor biz klasik olduk doktorum onu tavsiye etti ve ameliyattan once bizim total sperm sayimiz 30 du ml. 16 milyondu hareetlilikleri zaten %10du oldukca az ve 12 mayista yimiz doldu ve tahlile gitti sonuç harikaydi ve deddim ya senin sonucundan ki sonuc bike bizde yoktu yani sizin hareketlilik daha yukselmis ama bizim sperm sayimiz tamm 150 milyona yukselmisti doktor da sadirdi umidini asla kaybetme ben sana tahlilleri detayli yazarim istersen merak edersen

Herkese merhaba. Daha önce bu gruba yazmıştım ama sonra iletişimi kaybettim. Benim eşim de ağustos ayında ameliyat oldu. Yani on ay önce ama hamile kalamadım. İki kez klomen kullandım. O da olmadı. Dün de aşılama için ilaca başladım. Yani hem eşimde hem bende sorun varmış maalesef. Adetlerim düzenli olmasına rağmen PCOS var diyorlar. Nasıl oluyor bilmiyorum

@nisandeniz seni diğer sayfadan tanıyorum canım. benim de eşim ameliyat olalı 6 ay oldu değerlerde düzelme var ama hala gebelik yok bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…