Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım cevabın.için teşekkür ederim ameliyattan nekadar sonra yaptırdınız ilk testi ve nasıl cıktı yazarmısın

Tabi tam uc ay oldu yani 12 mayista tahlil verdik doktor sonuca bakti allah kerim dedi bir daha gelelim mi dedim olmazsa uc ay sonra gelim dedi ama cok şükür yaziyprum cabim degerleri

Ameliyat oncesi
sperm sayisi ml :16.500.000
Total sperm sayisi:49.5000.000
Ileri hareketli:%10
Yerinde hareketli %13
hareketsiz %77
Ameliyat sonrası
sperm sayisi ml:39.000.000
Total sperm sayısı :130.700.000
Ileri hareketli:%25
Yerinde hareketli%8
Hareketsi:%68
ve iki testin sonumda da
astenozoospermi yaziyor yani hareket zayıflığıiki testte de var ama veren rabbim veriyor cok sşükür o yuzden cok takılma sen canim sizin hareket ne durumdaydi ameliyat once sonrası

Canım bizim ameliyat öncesi hateket yüzde 25 di ameliyat olalı üçbucuk ay oldu yüzde 35 e çıkmıs kadın doguma gitiğimde biz en az yüzde 50 istiyoruz sizinki cok düşük muhtmlen aşılama önerilir dedi nasıl moralim bozuldu anlatamam ameliyat öncesi ml de sperm sayısı 26,500,000 dü ameliyat sonrası 48,800,0000 olmus sayınız iyi ama hareketi begenmedi doktor yüzde 60 ı hareketsiz hala amrliyattan önce yüzde 70 iydi yüzde on iyileşmiş suan

Sizce bu degerlerle klomen kullansammı buay cok kararsızım
Ameliyatın 3. Ayındaki testte ileri hızlı 35 sayı totalde 70 milyon cıkmıştı.ürolog bir yıl içinde normal olur bekleyin dedi.k.dogumcu 50 olması lazım hareket az asılama önerdi.
Nitekim bu ay bir yılı bitirdik gebelik olmadı.ağustos gibi asılama dusunuyorum..
Birde senin yumurtlama problemin var mı
Bende bi sorun olmadıgı için klomen catlatma iğnesi vermiyor cunku zaten oluyor gereksiz hormon ilacı kullanırsın diyor.aslında asılama bile normal ilişkiden farkı yok diyorlar en guzeli tüp

Benim hiçbir sırunum cıkmadı canım rahim filmi cektirmedim sadece onu bilmiyorum onun dısında herşeyime bakıldı ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı peki birde üç aydansonra değerlerde yükselme olmidumu baska test yaptınızmı bu arada ilaç takviyesi aldımı eşin

Ameliyattan once cok farklı sonuclar vardı ilk test 20 mil 4. Test total 7 mil çıkmıştı nutun drlar ameliyat demişti.ameliyat sonrası keçiboynuzu kürü yaptım son 3 aydırda zinco evicap l carnitine içiriyorum dra ben danıştım zararı yok kullanabilirsin dedi.Bizim dr sadece evicap onermişti

11Subatta ameliyat olmustu test yaptıralıda sanırım biriki hafta oluyor doktor öyle bir konustuki çok kötüyüm hala
Daha erken bile sayılır canım hiç sıkma canını. Ben hastasını üzen doktorlardan kaçıyorum, her şeyin bir adabı vardır öncelikle, doktor pozitif olabilmeli, kötü bir sonuç çıkmış olabilir, ama az da olsa güzel bir şey varsa bunu söylemeli, kestirip atmak umudu bitirmek ne demek? Bizim değerler sıfır çıkmıştı ve ameliyattan sonraki ilk testti. Doktor testi tekrarlama gereği duymadan eşime sizin asla çocuğunuz olmaz demiş, eşimin o halini hiç unutmuyorum, imkanınız varsa doktor doktor gezin canım en pozitif olanı bulana kadar ✌

Canım okadar cok doktora gittimki inanamazsın bu son gittiğim çok acımasızdı ama eşimin doktoru cok güzel konustu içimi rahatlattı eşimin değerlerini göeünce birde hamile kalda tam olsun dedi gülerek motive oldum ben genede kadın doguma gideyim dedim çünkü ara kanamam oldu adetten bir hafta sonra bigün bile sürmedi onu merak etrim hemde hormon testlerim normal ama göğüs uclarımda kıllanma var onu sordum yüzüme bile bakmadı dogru dürüst

seyyah2015 bende zaten hiç ihtimal vermemiştim. adetim 11 ya da 12 haziran genelde 27 ya da 28 günde bir adet olduğum için değişiyor. bu gün eşimin doktorunu arayıp ağlamayı düşünüyorum. sayı hareket ameliyattan sonra çok iyi ama morfoloji 2 bence ondan olmuyor.

olabilir canım, çok karışık bir süreç

seyyah2015 kendim de doktora gideceğim yine ama adam beni kovacak bu sefer olsun kovsa da rahim filmi çektirmek isteyeceğim. senin bir şeyin yok diyor ısrarla ama ben tüm ihtimalleri çürütmek istiyorum.

seyyah2015 kendim de doktora gideceğim yine ama adam beni kovacak bu sefer olsun kovsa da rahim filmi çektirmek isteyeceğim. senin bir şeyin yok diyor ısrarla ama ben tüm ihtimalleri çürütmek istiyorum.
ben Türkiyed'eki bu sistemi anlamıyorum, ben on aylık evliyken gittim, doktor erken gelmişsiniz dedi, biz birkaç ay daha kaybettik, aslında evlenirken ya da bebek düşünülür düşünülmez ayrıntılı bir tarama yaptırmak gerekir diye düşünüyorum, varikosel bu kadar ilerlememiş olurdu, belki ameliyattan önce aşılama filan deneyip sonra ameliyat yaptırırdık

seyyah2015 biz bebeğe karar verdiğimiz ilk ay ben gidip muayane oldum sorun çıkmadı ve biz denemeye başladık. 10 ay denedik olmadı benim doktorum eşinde sorun olmalı muayene olsun dedi bir oldu ki son evre varikosel yani 10 ayı çöpe attık. o kadar beklediğimiz için bazen çok kızıyorum kendime. 11. aya girmiştik eşim ameliyat oldu. 17. ayı bitiriyoruz hala yok bebek bekliyoruz. ne kadar yıprandığımı bilemezsin. bu aydan sonra sanırım asla olmayacak bizim bebeğimiz gibi geliyor artık. senden güzel bir haber alıp teselli bulmayı öyle çok istiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…