- 1 Kasım 2013
- 3.178
- 2.706
- 333
Hah o bende de vardı. duzeltildi kuzum.Canım içeri baktıktan sonra karar verecekmiş doktor işleme ama rahimde biraz üstten basıklık var eğer imkan varsa onu düzeltecekmiş. yapışıklık falan varsa açacakmış..
Kızlar 2 gündür yazamadım biz çarşamba günü doktora gittik eşimle beraber hikayemizi uzun uzun dinledi sonra bize detaylı bir şekilde açıklayarak 3 seçenek sundu öncelikle 1 yıl içerisinde oluşan bu iyileşme çok iyi eski teste göre dedi ama erkek infertilitesinde olağanüstü iyileşmeler yani normale dönmesi noktasında çok görülen birşey değil dedi bundan sonraki süreçte de bundan daha iyi bir iyileşme görme olasılığınız düşük ama ilaçlarla sayısını hızını daha da arttırabiliriz istersek ondan bahsetmiyorum burda fakat spermin kalitesini arttırıp arttıramayacağımız hakkında yorum yapamam dedi şuanda 54 milyon spermin burdaki yüzdeliğe göre sadece 6 milyonu bizim işimize yarıyor dedi 1.seçeneğiniz aşılama oluyor bu sayıya göre ama sonrasında çok üzülürüz negatif sonuç olursa derseniz hiç denemeyelim onu çünkü tutma olasılığı yüzde 15 tutmama olasılığı yüzde 85 olan bir uygulamadan bahsediyoruz dedi 2.seçenek olarak biz biraz daha beklemek istiyoruz derseniz bekleyedebilirsiniz durumunuz orta seviyede kötü bir sonuç değil dedi hamile kalma olasılığınız da olabilir tabiki bu değerlerle ama aylarınızı yıllarınızı da alabilir bu süreç bunu göze almanız gerekir dedi 3.Seçenek olarak ta tüp bebek en yüksek ihtimali olan tabiki bu yöntem hem sağlıklı sperm ve yumurta açısından hemde zaman açısından size en başta önereceğim yöntem değil ama en sağlam yöntem bu dedi ve tüp bebek tedavisinde sevdiiğimiz bir hasta tipisiniz dedi kadında çok fazla sorunun olmadığı sadece erkek infertilitesi olduğu için hızlı yol alırız dedi bukadar yani canlar çok arada kalan bir çiftiz yani anlıycağınız biraz uzun oldu yazdıklarım ama kafam karıştı eşim de bikaç gün düşünelim dedi hala düşünüyoruzbakalım hakkımızda hayırlı olan neyse o nasip olsun ama ben bir iki ay daha denesek mi diye düşünmüyo değilim yumurtlama günlerime daha bi dikkat etsek olmazsa yine sonrasında da direkt tüp tedavisine başlarız diye düşünüyorum aşılama denemeden ama eşimle konuşamadık doğrudüzgün bu gece konuşucaz inşallah
Oldum bugün histereskopiyi 3-6 aylık deneme sürecimiz başladı... korunma vermedi doktor.. gerek yok dedi.Hah o bende de vardı. duzeltildi kuzum.
Siz bu aya iyi bakın canım. nasıl geçti iyi misin şimdi?Oldum bugün histereskopiyi 3-6 aylık deneme sürecimiz başladı... korunma vermedi doktor.. gerek yok dedi.
Eşime proxeed Plus aldım tekrar. başladı o da içmeye... 1-2 aya eşim gidecek 3 aylık bir eğitim ve sonrasında başka şehre tayin. benim de tayin isteyip onun yanına gitmem en erken 2 ay sürecek ve toplam 5 ay ayrı olucaz...
İnşallah bu iki ay içinde sağlıklı bir gebelik olur hayırlısıyla ya... yoksa 5 ay ileriye gidecek tedavi..
Çok iyiyim canım ağrı sızı yok hiç çok şükür, kürtaj gibi oldu işlem hem süre hem sonrası olarak. kanama devam ediyor bir de yapışıklık olmasın diye hormonlar yazdı doktor, onları kullanırken yumurtlama olur mu bilmiyorum ama kanama bitince ilişki yasağı yada korunma falan vermedi doktor, direk normale dönecek.Siz bu aya iyi bakın canım. nasıl geçti iyi misin şimdi?
İnşallah canım. bende bir sonraki adet gelene kadar Cyclo progynova diye bi ilaç kullandım. hemen sonraki adetle başlamıştım tedaviye. İnşallah senin için de her şey güzel olur.Çok iyiyim canım ağrı sızı yok hiç çok şükür, kürtaj gibi oldu işlem hem süre hem sonrası olarak. kanama devam ediyor bir de yapışıklık olmasın diye hormonlar yazdı doktor, onları kullanırken yumurtlama olur mu bilmiyorum ama kanama bitince ilişki yasağı yada korunma falan vermedi doktor, direk normale dönecek.
Histereskopi sonrası sen direk tüp mü denemiştin ? yoksa normal olarak bikaç ay denediniz mi? histereskopi sonrası hamile kalma ihtimali artıyormuş , inşallah bu defa güzel ihtimal bana da denk gelir sağlıklı bir hamilelik olur yaa...
Hsg çekilen merkeze göre değişiyormuş canım. ben istanbul da echomarda çekildim ve hiçbir şekilde ağrı sızı yaşamadım, anestezisiz yapıldı.. aşılama denemedik henüzMrb Kızlar HSG rahim filmi zor mu nsl oluyor lütfen bilenler yazar mı pazartesi olucam ve çok korkuyorum acı çok mu oluyor ve aşılama ne kadar süre sonra oluyor ilk asilamayla hamile kalanlar var mı ???
Aşılama için plan yapmadık henüz , hsg geçen sene çekilmiştim 2 gün önce de histereskopi oldum rahimde şekil bozukluğu varmış o düzeltildi.Asilaman ne zaman olacak inşallah hayırlısıyla bebeğin tutunur.....
Ben ilaç falan almamıştım canım herşey merkezde vardı. ben kimliğimi alıp gittim sadeceKızlar bugün Hsg için ilacim geldi bugün eczaneden getirdiler sormak fırsatım olmadı bu sıvı küçük bi sisede minicik ben hastanede bi kızın elinde su şişesi büyüklüğünde görmüştüm acaba.yanlış mi geldi sizde aldiginizda büyüklüğü nasıldı
efsunsuz merhaba canım iyiyiz bizde çok şükür uzun zamndır giremedim foruma. 13 haftalık olduk bizde hamdolsun. pazartesi 2 li test için gideceğiz dr'a:)
amin canım hepimize inşallahhhhhh:)Maşallah canım..çok sevindim..Bayağı büyümüş tosuncuk...
Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin...
Geçmiş olsun cnm hayırlı olur inşallah benim esimde mikrocerrahi ile oldu ama yine tekrarladı gibi gözüküyor iltihap kaptı dikişleri dikkat edin sizde olmasın çok hassas oluyor malum bnde aşılama taraftariyim bekmektense ama siz en azından ne güzel olmussunuz olmasa bizde dusunuyoruz ikinciyi bakalım nasip ilk 3 ay dikkat et düzenli kür ve ilaçlarını icsin biz emodex kullandik fayda bulamadik proxeed plus fayda ediyormuş keci boynuzu özü eczaneden alabilirsiniz birde bu arkadaş bal polen karışımı almış ve hemen hamile kaldı hatta doğurmuş olabilir herşey denemekte fayda var biz denedigimizde degerler yükseliyor kullanmadigimizda 0 düşüyor ileri hız vs 0 oldu durum bu yani hayırlı haberlerini alırız inşallah
Çok teşekkürler güzel dileklerin için evet dikkat edilmesi gerekiyo ben ilk ameliyatından önce bi düşük yaptım sonra araştırıldgnda eşimde varikosel çıktı dünde 2. Ameliyatı oldu bu zamana kadar bekledik inşallah bu sebep olur bebişin olmasına, hemen aşılama yaptırmak istemedik açıkcası çünkü böyle bir sorun varken asılama tutmayacaktı tutsa bile pekde sağlıklı olmayabilirdi bu senede olmazsa o zaman zaten mecbur düşünülür sonuna kadar denemek istedik rabbim hepimizin yardmcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın bence sizde 2. Ameliyatı dr uygun görüyosa asılama yaptırmadan varikoseli ortadan kaldırsınlar he en sonuna kadar olmazsa son çağre asılama tup bebek yapcak bşey yok canım preseed plusu denemek istiyoruz aslnda ama yumurtlama testini ikinci aymı kullanmaya baslasam birde evicap aldıkGeçmiş olsun cnm hayırlı olur inşallah benim esimde mikrocerrahi ile oldu ama yine tekrarladı gibi gözüküyor iltihap kaptı dikişleri dikkat edin sizde olmasın çok hassas oluyor malum bnde aşılama taraftariyim bekmektense ama siz en azından ne güzel olmussunuz olmasa bizde dusunuyoruz ikinciyi bakalım nasip ilk 3 ay dikkat et düzenli kür ve ilaçlarını icsin biz emodex kullandik fayda bulamadik proxeed plus fayda ediyormuş keci boynuzu özü eczaneden alabilirsiniz birde bu arkadaş bal polen karışımı almış ve hemen hamile kaldı hatta doğurmuş olabilir herşey denemekte fayda var biz denedigimizde degerler yükseliyor kullanmadigimizda 0 düşüyor ileri hız vs 0 oldu durum bu yani hayırlı haberlerini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?