Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Preseed kullanmak istiyoruz yazmışsınız. Biz de düşünüyoruz fakat tam anlamıyla güvenemiyorum herhangi bir problem olur mu diye. İnternette hep iyi yorumlar var , hiç mi olumsuz yanı yok , iyice psikopata bağladım ben

Kötü yorum olmaması biraz düşündürüyoda bence bi sıkıntı olmaz ya yumurtlama testleriyle başlayım ilk önce en iyisi

Kizlar evicap yanında l.arginin ile kullanin o zaman tam anlamiyla fayda ediyormuş biz kullandık daha test yaptirmadik saracoğlu videosunda izledim varikosele keciboynuzu ve evicapla birlikte l.arginin öneriyor diyanet tvde videosunu sizde izleyin faydalı bi hasta arayıp soruyor oda cevapliyor tesadüfen gordum...Bizde test sonucunda kararımızı vercegiz aşılama yolundayiz hsg fln cekilsin aşılama olmadanda varikosel devam ediyor mu ona bakicaz Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun dualarda buluşma dileğiyle. .....

Selam kuzular, tüp bebek tedavim nedeniyle pek yazamadım bu aralar. Nasılsınız Nasıl gidiyor hayatınız? Benim bikaç gün içinde transfer olacak inşallah. Tüp tedavisinden çok korkuyordum ama çok şükür biraz ağrılı sancılı olsa da korktuğum kadar zor değilmiş. Yine de inşallah sizler tüpe kalmadan bebişler gelir :) Rabbim bir gün nasip edecek inanıyorum kendinize çoookk iyi bakın, birbirimize dua edelim 9 aylık topiklerde buluşalım inşallah

İnşallah cnm amin o günlerde nasip olur. Ben bugün hsg çekildim evet insan korkuyor ama oldu ve bitti kurtuldum adet sancısı gibi tupler fln açık sonucum iyi çıktı şükürler olsun Rabbime kist var demislerdiya kızlar yokmuş bugün hsg önce ultrasonla baktılar overler normal dedi bnde kist dedim geçen ay yumurtlamisindir yumurtayi kist olarak görmüşlerdir dedi nasıl sevindim yaa yok oldular adette gitmiş çok mutlu oldum Allah herkese şifa versin hamilelik haberleri ile buluşma dileğiyle

kist olmasından korkuyordun canım gözün aydın çok sevindim. tedavin hayırlısıyla sonuçlanır inşallah

Mrb inşallah hemen hamiş kalırsınız amin .benim size bi sorum olacak sperm hareketsiz ligi var dedi Dr benim eşim de kabul etmedi dediğinz ameliyat hangi hasta larda yapılır

Canım yaa çok sevindim zama
Canım yaa çok sevindim kaç yumurta toplandı hayırlısı ile inşallah tutunurlar

Canım benim eşim de evicap kullanırken hem keçiboynuzu kürü içti 2,5 ay boyunca hem de arginmax diye bir vitamin var erkekler için içinde l arginin yeteri kadar var kutusunun üstünde de yazıyor günde 6tablet de ondan içti ve bu ay test yaptırdı 2 hafta önce kadardı sanırım yazmıştım buraya da hatta gerçekten sonuç oldukça mutlu etti bizi kesinlikle uygulamanızı tavsiye ediyorum bu süper üçlüyü ama düzenli ve aksatmadan kullanmanız lazım

Keciboynuzu kuru tarifi verir misiniz kızlar hani bnm bildigim tek şey kaynatip suyunu icirmek.......

Canım hadi hayırlısıyla olsun bitsin transferin de hepbirlikte gün sayalım seninle burada güzel haberlerini almak için Rabbim meleğini nasip etsin sana da eşine de bu tedaviyle inşallah şifanız olsun inşallaahhh haberdar et bizi de canım:) benim de reglim daha bitmedi 11. Günüm artık yarına biter heralde lekelenmeler süründürüyo beni böyle işte bu ay da dahil olmak üzere 3 ay kadar biz de doğal yolla denemeye karar verdik eşimle kür de uygulucaz inşallah bakalım eğer olmazsa da direkt tüp bebek tedavisine başlarız dedik 3 ay sonra. Yani aşılama düşünmüyoruz nasip kısmet Rabbim yardımcımız olsun inşallah canım

Canım yaa çok sevindim zama

Canım yaa çok sevindim kaç yumurta toplandı hayırlısı ile inşallah tutunurlar
canım 10 yumurta toplandı, 5 sağlıklı embriyom var şimdi, yarın transfer var inşallah, dualarınızı bekliyorum, senin sıpada büyümüş maşallah

Allah razı olsun canım, 26 kasım test tarihim, bi aksilik olmazsa yarın transfer olacak inşallah. canım daha önce de yazmıştım biz progeny m diye bir ilaç kullandık, tüp doktorumuz bu ilacın hiçbir etkisi yok dedi. karşınıza çıkarsa almayın aman. aşılama gerçekten çok düşük ihtimalli, başka doktorları da tv de dinledim. erkek kaynaklı infertilitede aşılamanın başarısı çok düşükmüş. doğrudan tüp öneriyorlar. inşallah kürleriniz, geçen zaman şifa olur da bunlara gerek kalmaz

canım 10 yumurta toplandı, 5 sağlıklı embriyom var şimdi, yarın transfer var inşallah, dualarınızı bekliyorum, senin sıpada büyümüş maşallah
Ayy ne güzel kalan enbriyolari da dondurursunuz 2. bebek de hazır yarın için sana tavsiyem hastanede yarım saat kala iç suyunu transfer sonrası zorlanmazsin ben yarım lt falan içmiştim transfer sonrası 2 saat yattım hiç zorlanmadim yani. Allah yardımcın olsun bu arada büyüdük teyzesi 7 haftalık olduk inşallah Allah herkese nasip eder bu duyguyu. Yarın için pozitif ol ben eşime bebeğimizi almaya gidiyoruz demiştim hep gülerek girdim transfere zaten 5 dakikalık bir işlem anlamıyorsun bile.

ay sağolasın canım, bu bilgiyi verdiğin iyi oldu, ben de karar kara düşünüyordum nasıl dayanıcam diye :) eşim dondurma işlemine yanaşmıyor, bana kalsa dondurucam ama maddi olarak da sıkıştık bu aralar, zaten hemen transfer yaptıramayız tekrar. aşağı yukarı altı ay mecbur bekleriz. inşallah gerek kalmaz

Benim bahsettiğim 2. Çocuk için tekrar ugrasmazsiniz ne güzel dondurulmuslar olacak. Benim embriyom kalmadı inşallah 2.bebek kendiliğinden gelir ama gelmezse de yine tüp bebeğe basvururuz sanırım.

Benim bahsettiğim 2. Çocuk için tekrar ugrasmazsiniz ne güzel dondurulmuslar olacak. Benim embriyom kalmadı inşallah 2.bebek kendiliğinden gelir ama gelmezse de yine tüp bebeğe basvururuz sanırım.
haklısın canım ama dediğim gibi maddi olarak eksilerdeyiz, borçla ev aldık, bebeği ertelemek istemedik 8 bin de tüp bebek tuttu, nasip diyeceğiz bundan sonrasına

Canım benim de prolaktinim çok yüksek çıkıyor her test yaptırdığımda şimdi testere dişli aslan pençesi çayını içicem demleyip bu ay bakalım düşürücekmi çünkü hamileliği o hormonun yüksekliği de engelleyebiliyor kesin olmamakla birlikte. Eşim de sadece keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu özü kullanıcak gibi görünüyo başka bir şey düşünmedik şimdilik yine doğal şeyler kullanmaya çalışıcaz senin söylediğin erkekler için bir ilaç mı ? bize doktor çok önce bi ilaç tavsiye etmişti ama eşim kimyasal almak istemedi doğal yöntemlere de hiç burun kıvırmadı ameliyattan sonra oyüzden:) şimdi de bildiğimiz yoldan şaşmayalım diyoruz çok gerek kalmadıkça inşallah doğru yapıyoruzdur doktor aşılama için çok sınırdasınız demişti biraz gereksizmiş gbi konuştu oyüzden bizde senin dediğin gbi olumsuz sonuçlanma ihtimali çok yülsek diye hiç denemeyelim dedik çünkü tüp bebekte kullanılan hormonlar aşılamada da kullanılıyormuş sanırsam değil mi? Bizim için ihtimali daha düşük bir yöntemi de deneyip boşuna hormon yüklemesi yapılması riskine de girmek istemiyorum ama hiiiiiçç büyük te konuşmucam yine de Allah neyi nasip edicekse o olsun hayırlı olanı nasip etsin inşallah sen yolu yarıladın bak çok şükür yarın da transferin olucak Allahın izniyle sorunsuz çabucak olsun bitsin ve güzel bekleyiş başlasın ozaman dualarım seninle...

canım Rabbim yardımcın olsun...
İnşallah güzel haberler vereceksin yakın zamanda kendine çok dikkat et...Mutlu haberlerini bekliyorum

arginmax nerede satılıo canm ve fiyat ne kadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…