- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.981
Canım adamda üzülüyor sıkılıyor, o kadar bekledim iki ay daha bekleyip yenileyecez testi inşallah hepimizin sonuçları düzelsin daha önemlisi hamile olabilelim hayırlısı ile
inş geçici bir durumdur canım, bi çok kişi okudum sonradan yükselen, ilaç vermedi bizde kullanmadık, ama keçiboynuzu ve e vitaminine devam ettik, şimdi bi macun yaptırdım, sipariş verdim onu bekliyoruz, teste kadar da onu kullanacaz hayırlısı hepimiz için
inş canım benim sizinde tüpe gerek kalmadan olur bu aşamada inşallah, vitamin ile macun arasında kararsız kalmıştım kullananları duyunca macunda karar kıldık, bekleyecez bakalım sabırla
Merhaba arkadaşlar benide aranıza alın yardımcı olun nolur
eşimin ilk sprem testinde 1ml de 10.000,00 sperm vardı %3 morfoloji %70 ileri hareketlilik,
ikincisinden 1ml de 12.000,00 %5 morfoloji %52 ileri hareketlilik
bugun doktora gittik testi gösterdik muayene etti varikosel var dedi film istedi 2 ay sonraya randevu verdiler...sonucu hemen gostermek istediğimiz için hemen özel hastaneye gittik özel hastaneki doktor filmi çekip yorumları çift taraflı ileri derece varikosel var dedi yumurtaların neredeyse curumus dediAmeliyat gerektirir dedi amelıyat olursan % 80 iyileşme görülür dedi ayrıca devlette yapılan sperm testlerıne guvenmıyorum dedi...
ameliyat 2.500,00 TL. kredi çekip yaptırmayı düşünüyoruz sizce bu amelıyattan sonuc gorurmuyuz devlet hastanesınemı yaptırmalıyız yarında devlet hastanesındekı doktora gosterecegız devlet hastanesı amelıyat ıcın bıze çok fazla gun verirmi...
Sabır Allahtan Gelin olarak isteme gunumden başlada bugune kadar birşeyde bızı ugrastırmadan ağlatmadan olmadı daha dogrusu benı ısyan etmıyorum ama bır ınsan bu kadar talıhsızlık ustune ustune yoruldum artık 40 yıl dusunsem hamılelıgımdede sorun olacagı aklıma gelmezdii..bu gunumuze şükür çok zor hayat.
canım hiç sıkma canını.biz 3 ayda 9 milyondan 13 milyona 5. ayda 35 milyona çıkardık sayıyı.6. ayda 9 milyona yeniden düşmüştü.çok üzüldük,vazgeçtik kürlerden.sonra toparlandık.şimdi 14 ay oldu ameliyat olalı ve sayımız 50 milyon,morfoloji %70,hareket %85 e çktı.yani hiç moralini bozmana gerek yok.dalgalanmalar olabiliyo.
canım kimi insan kedi gibi dört ayağının üstüne düşer kimisi bri şeye sahip olurken zor durumlar atlatır öyle sahip olur.Ben de senin gibi herşeye hep mücadeleyle ulaşabildim ve de çocuk konusunda da öyle olacağımı tahmin etmiştim.Bu hastalık erkekelrin % 50 60 sında varmış.Bizim de değerler aşağı yukarı sizin gibiydi.Özel hastane direk ameliyat dedi.Devlet hastanesi bir testle karar verilmez dedi.Özel hastaneler biraz işi paraya döküyor.bu konuda devlet hastaneleri daha güvenilir bence.ama burada sen de arkadaşları takip et bilgi al..ona göre karar verirsin.Ama sizin değerler bayağı düşük ameliyat şarttır bence...geçmiş olsun hepimize
selamcnm ben de seninle ayni dertten muzdaribiz esimde cifttarafli varikosel vardi doktor elle muayenede tespit etdi ve 3 ay once mikrocerrahi yontemiyle amelyat oldu cogu insan ameliyyatdan guzel sonuc aliyor bizde beklemedeyiz RABBIM insalllah tez zamanda yuzumuze guler bu arada biz ameliyata 1200$ falan odedikMerhaba arkadaşlar benide aranıza alın yardımcı olun nolur
eşimin ilk sprem testinde 1ml de 10.000,00 sperm vardı %3 morfoloji %70 ileri hareketlilik,
bugun doktora gittik testi gösterdik muayene etti varikosel var dedi film istedi 2 ay sonraya randevu verdiler...sonucu hemen gostermek istediğimiz için hemen özel hastaneye gittik özel hastaneki doktor filmi çekip yorumları çift taraflı ileri derece varikosel var dedi yumurtaların neredeyse curumus dediAmeliyat gerektirir dedi amelıyat olursan % 80 iyileşme görülür dedi ayrıca devlette yapılan sperm testlerıne guvenmıyorum dedi...
ameliyat 2.500,00 TL. kredi çekip yaptırmayı düşünüyoruz sizce bu amelıyattan sonuc gorurmuyuz devlet hastanesınemı yaptırmalıyız yarında devlet hastanesındekı doktora gosterecegız devlet hastanesı amelıyat ıcın bıze çok fazla gun verirmi...
Sabır Allahtan Gelin olarak isteme gunumden başlada bugune kadar birşeyde bızı ugrastırmadan ağlatmadan olmadı daha dogrusu benı ısyan etmıyorum ama bır ınsan bu kadar talıhsızlık ustune ustune yoruldum artık 40 yıl dusunsem hamılelıgımdede sorun olacagı aklıma gelmezdii..bu gunumuze şükür çok zor hayat.
selamcnm ben de seninle ayni dertten muzdaribiz esimde cifttarafli varikosel vardi doktor elle muayenede tespit etdi ve 3 ay once mikrocerrahi yontemiyle amelyat oldu cogu insan ameliyyatdan guzel sonuc aliyor bizde beklemedeyiz RABBIM insalllah tez zamanda yuzumuze guler bu arada biz ameliyata 1200$ falan odedik
Nerede ameliyat oldu canım ? test yaptırdınızmı hiç 3 ay olmus Rabbim nasip etsın İnşallah canım umarım bebegın annesıne tutunur...
14 ay çok uzun bir zamanmış ya canım aşılama falan yapmadınızmı ?
inş canım benim sizinde tüpe gerek kalmadan olur bu aşamada inşallah, vitamin ile macun arasında kararsız kalmıştım kullananları duyunca macunda karar kıldık, bekleyecez bakalım sabırla
20 ocakta aşılama yaptırdık, şimdi sonuç bekliyoruz.ben 24 yaşındayım acelemiz yok...bekleyeceğiz aşılama tutmazsa.
Kızlar selam, benden maalesef kötü haberler geliyor, eşim test verdi bugün 4 ayımız doldu. Daha da kötü olmuş sonuçlar, belki düzelir ama iki ay sonra bi daha bakalım sigarayı bırak demiş, ilaçta vermemiş..
önceki testte;
ML de 20 milyon sperm, ileri hız %0, yavaş hızlı 30, morfoloji 17
Ameliyattan 4 ay sonraki test;
ML de 9 milyon sperm , ileri hız %0, yavaş hızlı 10, morfoloji 17
Görülen o ki çok düşmüş, macun ve karışımlar araştıracağım
24 yaşındasın ve inşALLAH genç bir anne olacaksın canm...aşılamanız şubatta mı belli olcak..
tüp bebeği devlet karşılıyormu ne kadarını karşılıyor bilginiz varmı ?
evet canıım tüpü devlet karşılıyor ama yaşının 23 en az 3 yıl çocuğunun olmaması gerekiyor 3 kere aşılam yaptırdıktan sonra devlet rapor veriyor ve o raporla tüp yaptırabiliyorsun geçen arkadaşım tüp yaptırdı devlette 1.500 tl mal oldu ilaçlarla birlikte.eğer durumuznuız aşılamaya müsait değilse direkt tüp raporu veriyor devlet...sayı ve hıza bakıyorlar. sayının 10 milyon ileri hızlının %5 olması gerekiyormuş...
canım meraba.ablanın sonucu belli oldu mu?teyze oluyorsundur inşallah.
tüp tutmadı canım..bi de 7bin tl mal olmuştu özelde yaptırmışlardı... morali çok bozuk, diğer ablam 1 ay sonra doğum yapacaktı dün doğum yaptı bi yandan üzüldük bir yandan sevindik.. duygularım karma karışık yani...sen nasılsın tatlım aşılamanın kaçıncı günündesin?
hay Allah çok üzüldüm.onca emek,maddi manevi çöküntü...Rabbim tez zamnda mucize göndersin ablana inşallah.sorun ne onların?
aşılamadan sonraki 3. gün tatlım.muhtemelen tutmadı,kendimi hazırladım üzülmeyeceğim.
canım onların hiç bir sorunu yok eşinin değerleri çok iyi ablamında aynen sonuçları hep temiz çıktı ama olmayınca olmuyor işte ne tüp ne normal alnına yazılması lazım...o şekilde düşünme canım neden öyle düşünüp sters yapıyorsun kendini ...güzel şeyler düşün bakim yolarım saçlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?