Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah ameliyatınız işe yarRAR CNM.şimdi ameliyat sebebiniz performans mı ağrı mı ?? yoksa çocuk mu istiyorsunuz...

çocuk için test verdik oranlarımız düşük çıktı 2. sperm testinde doktor muayene etti ve çift taraflı varikosel teşhisi koydu ilerlemiş dedi bayağı 7 aydır çocuk istiyoruz olmuyor...hatta suan düşünüyoruz özele para çekipmi yaptıralım devlettemi yaptıralım dıye yarın devlet hastanesi gün verecek

ne bileyim öyle hissediyorum.

tabii tüp bebek şansı %40 aşılama şansı %15-20...

inanır mısın ev alacağız,hamile olmamı bekliyoruz:))))ya olmazsa tüp bebek yapmaya çok para harcanır diye.

öyle cnm ..inşallah hamile kalırsında ev de alırsınzz cnm...
kayınbbamların tarlaalra faln eşim de tek çocuk kaynanam bana sürekli bedava araştır buurusn diyor .. aile ve sosyal politikalar bakanlığı bedava yapıyordu bir ara ona ulaş diyordu..onlar geliri asgariden daha düşlk olanalr için diyorum ama hep kendi dediğini yapıyordu..en sonunda siz o tarlalar sizin sizin diyorsunuz staarız bebeği yaparız dedim bebek için harcamayacksam ne yapacm tarlayı bağı dedim..şimdi de siz yapın çaresini bulruz diyor ..inşallah gerek kalmazz tarlalarınaa...da

canm iyi doktor seçin ve mikrocerrahi olsun ..özel yada devlet farketmiyor...

anladım canım..sayınız güzelmiş...inşallah hız ve morfolojı de düzelir..

inşallah canım sağol

bizimkide çift taraflı eşime sordum ağrı yapıyomuş senin hiç ağrın olmadımı diye olmadı diyo

tabii çocuğum olmadıktan sonra ne yapayım evi,parayı,tarlayı...

offf içim daraldı yaaa çaresizlik ne kötü

ne bileyim öyle hissediyorum.

tabii tüp bebek şansı %40 aşılama şansı %15-20...

inanır mısın ev alacağız,hamile olmamı bekliyoruz:))))ya olmazsa tüp bebek yapmaya çok para harcanır diye.
cnm senn evlendgn 3 yıl oluyo az kalms devlet karsılıyo tabı : asılama yaptrmk gerek bnm kızkardesm 10 bın tlye yaptrdı tupu allah nasıp ettı evde aldılar duses geldı yenı evnde bebegıne oda yaoarsın inş en kusa zmnda
inşallah ameliyatınız işe yarRAR CNM.şimdi ameliyat sebebiniz performans mı ağrı mı ?? yoksa çocuk mu istiyorsunuz...

inşallah canım sağol

bizimkide çift taraflı eşime sordum ağrı yapıyomuş senin hiç ağrın olmadımı diye olmadı diyo
cnm esim bana yenı soluyo ilişkıden snra agrısı ve yanma oldugunu amelıysttan snra performas iyilestı cnm

o zman özel hastanede yaptırsam ücretsiz mi olacak tatlım kafam basmıyo:))))

eşim diyor ki hamile kal hemen evalacağız ev de yok bebekte

inşallah canım sağol

Olmuşturda geçiştirmiştir... benim eşimdede aman aman olmamıs ama agrıyordu dıyor dusununce yeni yeni anlıyor...erkekler bizim gibi değil bizim ufacık adetımız gecıksın telaş edıp doktora gıdıoruz ahh ah ihmalkarlık

tabii çocuğum olmadıktan sonra ne yapayım evi,parayı,tarlayı...

offf içim daraldı yaaa çaresizlik ne kötü

merak etmee canımmm çocuklarımız olacak ve bizler bu topiğe girdiğimizde ahh ne kdr boşuna sıkılmışım diyecezz ..(( kendimm de inanasam söylediklerimee keşke )).
inşallah en kısa zamdna olur RABBİM nasp edr...imtihamınzz evlatla olmaz inşallah..

valla herkesin bir hüzünlü hikayesi var. bazem diyorum ki çocuğum bır olsun valla hergün fırça çekicem nerdeydin diye. hayırlısı olsun sağlıklı evlat olsunda gecen ay yasadgım kimyasal gebelik bile bana oyle şeyler kattı ki bir çocuk neler katacak demekki hayatıma.. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin çifter çifter inşallah...

cnm naptın kırmızılar geldımı

ofyaa bu kkmyasdl gebelık nedr ya off musallag oldh basıma nedn oldugunu bılynmu cnm

cnm naptın kırmızılar geldımı

ofyaa bu kkmyasdl gebelık nedr ya off musallag oldh basıma nedn oldugunu bılynmu cnm

kimyasal gebelik insanın hevesini kursağında bırak bir şey .. hamilelik çıkıyor ama emrıyo ya sağlıksız oluyor yada rahme tutunamadıgındam vücut hemen atıyor. ama Allah daha beterlerinden saklasın . bu ilk ve son olsun inşallah..siz demi geçirdiniz?

mrb kızlar eşimin sonucu çıktı.3..ayımız doldu
ameliyat öncesi
sperm kons:1 ml de 5.5 toplam spe: 16.5 milyon hareketlilik (a+b)%20 morfoloji % 4
ameliyat sonrası
sperm kons : 1 ml 16 milyon toplam sperm 48 milyon hareketiliik (a+b) 18 morfoloji %2
klomen evicap trental kullandı.3 ay daha kullan demiş.keçi boynuzu kullandık.yorumlarsanız sevinirim...

Nerden anladinda benim cirpi bacakli oldugumuYani demek istedigim surekli stres gerginlik esimle bu bebek istemeden dolayi.Belki bebegimiz olursa daha mutlu oluruz diye dusunuyorum heralde kendimi ona mi adapte ettim ne bilmiyorum.Once hayirlisi tabi ki.Dua ediyorum bol bol insallah Allahim duyar hergun meryem suresini okuyorum haftada 3 kez yasin okumaya calisiyorum insallah Allahim kabul etsin tum isteyenlere duam olsun

Zor yaa cok zor Allahim kimsenin eline dusurmesin kimseyi kimseye dusurmesin birisine muhtacligimiz olcaksa o da Allahtan baskasina olmasin insallah.Bende bikeresinde demistim tup olursa yardim edersiniz heralde dimi demistim agzimdan cikti oylesine kaynanam bana ben kendi cocugumu kizimi kendi imkanlarimla yaptim bana kimse yardim etmedi herseyimi kendim yaptim dedi.Nasil bi annelik bilmem ogluna yardim edeceksiniz ama para hirsi demekki.Miras ev araba para kalmis cok mu lazim zamaninda yardim etmedikten sonra.Allahim dusurmesin kimsenin eline yine de beraber oturuorum elim mahkum.Durumunuz varsa hic isteme bile yardim edecek olan insan soyletmez bile altinin dugun bilezigin varsa sat sanki altin cokmu lazim birazda maasinizdan biriktirmeye baslayin 3-5 kar kardir simdiden baslayin,bosver benim tavsiyem.

siz ameliyatınızı oldunuz inşallah en kısa zamnda cvp olarak hamileleik haberlerini alacaz cnm...[/QUOTE .!.:

hhaklsınn canım ..altın nerdee bende geldimm borçlu harçla adamala evlendimm ilk günler altınlrı sattık...zaten verin diye bir daha söylemem...en fazla kndi üzerime kredi çekerimm..hiç biri de bişy söyleyemez..RABBİM O GÜNLERE MUHTAÇ ETMESİNN...HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN İNŞALLAH ...

MRB CANIMM..
sayıınzda güzel artıma olmuşş..olması gerekn yere gelmiş..
hızınızda ve morfolojı de az bir düşüş olmuş ama kafana takıacak kdr değil..
şimdi sadece hızı ve morfolojıyı yükseltmeniz gerekiyor..
ilk 3 . aya göre güzel ilerlemiş bnceee ..6. aya klmadan hamile kalırsın inşallah.
inşallah daha artar canım

Canım yeni giriyorum foruma ne zamandır.şimdi gördüm sonuçlarınız çıkmış.çok sevindim.hayırlısı inşallah alırız artık güzel haberlerini.
Canım sizin bu sonuçlar WHO ya göre mi.Ameliyat öncesi morfoloji daha düşük değilmiy di yanlışmı hatırlıyorum?

Dert etme canım 3 yıllık evli olma şartın var,3 kere aşılama yaptınmı zaten direk tüp bebeği devlet karşılıyor...ama anlamadığım 3 çocuk yapın deniliyor biz bu şart ve bu imkanlarla nasıl yapacağız anlamadım..bence çocuk yapmanın daha kolaylaştırılması lazım..en azından bizim gibileri düşünerek

öyle canm halsınn...yapın demek kolay ama nasıl yapılacak soran yokk..
ve artık ilfertilite o kadr yüselmiş ki..10 ailede 4 ü çocuk sabihi olmak içi uğraşıyorlarr blki daha fazlaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…