- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.241
Canim uzulme siz elinizden geleni yapin esin vitaminlerini kullansin keci boynuzu kuru de yap bence sayi ve hizda etkili sonucta.Moralini bozma kimler kac kisi var 1 milyon 2 milyonla hamile kalanlar var yeterki Allahim ol desin bize.Anliyorumda seni insan bazi gunler kendini cok kotu hissediyor aslinda kendi kendimizi mahfediyoruz stres yapa yapa hamile kalmamizi engelliyorz sende diyordun hep 1 tane sperm yeter icinden diye stres yapip engelleme hamileligini nolursun.Sonucta duzelme artis var zaman gerekiyor dahada artmasi icin.omur boyu hamile kalamazsin diyipte hamile olanlar var bizimdee sinavimiz bu olacak insallah birgun ama demekki vakti zamani var
evet tatlım haklısın ama o gün test sonuçlarımızdan sonra kendi doktorumuz çok güzel şeyler söylemişti diğer doktorlar çok iyi şeyler söylemedi o yüzden moralim bozuldu galiba...allahın takdiri yapacak bir şey yok ne yaparsak yapalım olmayacaksa olmuyor işte
evet tatlım haklısın ama o gün test sonuçlarımızdan sonra kendi doktorumuz çok güzel şeyler söylemişti diğer doktorlar çok iyi şeyler söylemedi o yüzden moralim bozuldu galiba...allahın takdiri yapacak bir şey yok ne yaparsak yapalım olmayacaksa olmuyor işte
Canim diger doktorlari bosver onemli olan sizin doktorun dedigi hepsi ayri bisey soyluyo sonucta sizin doktorunuz daha iyi biliyor esini.Insallah Allah bizleri bekletme artik yarabbim cok zor dayanmak Allah bundan beter dertler vermesin bol bol dua et esinde vitaminlerini mutlaka kullansin sigara alkol kullaniyorsa kesinlikle biraksin saglikli beslensin beslenme cok onemli aslinda
ya bu drlar beden bukadar tutarsız ve dengesz anlamıyorum cnm hıc moralinı bozma degerler gayet guzel yukselmıs takvoye kullanmanZda fayda var zaten normal erkeklerde bıle iniş cıkıs oluyoms tatlım varıkoselden kurtuldk ya hamd olsun
tatlım sizin kullandığınız bi ilaç var mı evicap önerdi doktor dildildem argınmax dedi başka hangi ilaçlar var en uygun olanını alalım bari
biz xy complex kullanyruz cnm içinde e vıt var daha bır suru takvıye var arastrdım bı bak ıstersen içindekılere fıyatıda 350 içinde 90 tane bar 3 aylık dgrlerıne gore daha hesaplı
ameliyat sonrası testimizi kendi doktorumuz dışında 2 doktora daha gösterdik pek olumlu konuşmadılar bu değerlerle normal gebelik olma ihtimali çok düşük dediler halbuki kendi doktorumuzun asistanı normal sperm değerlerine sahipsin artık demiş eşime...anlayan bilen bilmeyen yorum yapsın allah aşkına ya durumumuz ne kadar iyi ya da ne kadar kötü? ben birilerine yardımcı olumaya çalışırken burada kendime yardımcı olamıyorumdeğerlerimiz şu şekilde
Sperm konsantrasyonu 25,4
Hareketlilik(a+b+c) 61,4
ileri hızlıhareketlilik(a) 5,1
ileri yavaş hareketli(b) 36,6
yerinde hareketlispe( c) 19,7
Hareketsizlik(d) 38,6
Morph% normal WHO 33,8
Hareketli sperm konsantr 15,6
ileri hızlıhareketlilik(a) 1,3
ileri yavaş hareketli(b) 9,3
fonksiyonel sperm konsan 5,9
ortalama hız 8
sperm hareket indeksi 50
Toplam Sperm 76,2
hareketli sperm(a+b+c) 46,8
ileri hareket sperm(a+b) 31,8
fonksiyonel sperm 17,7
Canim lutfen uzulme.Degerleri onemsiyoruz ama hergun bir baskasindan dusuk sayilarla gelen hamilelik haberleride aliyoruz.degerleriniz kotu degil ustelik buda gayet acik .Doktorlarin her dedigi dogru degil demekte istemiyorum ama bazen cokta dogru yorumlar yapmiyorlar.Biz ameliyat sonrasi yasadigimiz olumsuzluklardan dolayi ameliyat doktorumuzu birakip baska doktora gittik ki sayimiz iyice dusmustu ona ragmen doktor bize moral verip motive etti durumunuzu once kabullenin vevelinizden gelenivyaptiginizi bilin dedi ve kimseyle paylasmamamizi istedi.prokseed aldi esim apitera keciboynuzu pekmezi zeytinyagi incir kullandik biray sonra bile degisen cok sey vardi simdi cok yakinda yeni test yaptircaz insallah gelisme olur.sende uzulme tekrar diyorum sayinizda hicte Kotu degil moraluni yuksek tut kendine cok iyi bak insallah hersey guzel olucak
tamam tatlım araştırayım bi zaten doktor evicap kullan 3 ay sonra sperm testini yenile demiş 3 aylık bi ilaç lazım ama 350 çokmuş yav
argınmax ne kadar acaba canm
çok sağol tatlım moral verdiğin için.takviyelere geçmemiz lazım artık onu anladım eşime çok dedim ama kullanmak istemedi şimdi bir şey demiyor o yüzden bi kaç ilaç kür ne varsa yapayım bari...yeni testinizi merakla bekleyeceğim canım inş değerleriniz çok çok iyi olur.
amin canım.İnşallah rabbim hepimize güzellikler nasip etsin.sen içine sinen takviyeleride dene ve ne kendini nede eşini üzme aynen çalışmalarada hayata devam :)
evet canım yaza kadar tam gaz çalışamalar yaparız olmazsa aşılama sonra tüpe geçeriz artık allah yardımcımız olsun.hepinizi çok seviyorum tanımasam da isminizden yazışmalarımızdan hepinize tek tek teşekkür ederim sıcaklığınız için...
Allah yardımcımız olsun canım.Rabbim dermansız dertler vermesin.Sanırım duygular karşılıklı...Birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.Yaşadıklarımız çok yakın hissettiklerimiz aynı.Birbirimizi tanımasakta önemli değil ki...Canım kendine çok iyi bak öpüyorum seni.Tabiki tüm kızlarıda :)
tamam tatlım araştırayım bi zaten doktor evicap kullan 3 ay sonra sperm testini yenile demiş 3 aylık bi ilaç lazım ama 350 çokmuş yav
100 tl falan baktım ama kullanım talimatında günde 2 defa 3 kapsül diyor ...
ameliyat sonrası testimizi kendi doktorumuz dışında 2 doktora daha gösterdik pek olumlu konuşmadılar bu değerlerle normal gebelik olma ihtimali çok düşük dediler halbuki kendi doktorumuzun asistanı normal sperm değerlerine sahipsin artık demiş eşime...anlayan bilen bilmeyen yorum yapsın allah aşkına ya durumumuz ne kadar iyi ya da ne kadar kötü? ben birilerine yardımcı olumaya çalışırken burada kendime yardımcı olamıyorumdeğerlerimiz şu şekilde
Sperm konsantrasyonu 25,4
Hareketlilik(a+b+c) 61,4
ileri hızlıhareketlilik(a) 5,1
ileri yavaş hareketli(b) 36,6
yerinde hareketlispe( c) 19,7
Hareketsizlik(d) 38,6
Morph% normal WHO 33,8
Hareketli sperm konsantr 15,6
ileri hızlıhareketlilik(a) 1,3
ileri yavaş hareketli(b) 9,3
fonksiyonel sperm konsan 5,9
ortalama hız 8
sperm hareket indeksi 50
Toplam Sperm 76,2
hareketli sperm(a+b+c) 46,8
ileri hareket sperm(a+b) 31,8
fonksiyonel sperm 17,7
canm baska bı msjdan alıtı yaptım bende burdan bılgılendm ama aldıktan sonra bıze dr dedı aldk arastrmamıstk inş işe yarar tatlım bakalım bızde yaradımı:?????sende kendine iyi bak canım...görüşmek üzere iyi akşamlar tatlım
tamam canım yarın alalım hemen argınmaxı ne kadar? valla mecbur öyle yapacağız desteksiz düzelmeyecek belli oldu. neyse bakalım yaza kadar normal olmasını bekleyeceğiz olmazsa aşılama ile başlarız artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?