Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş canım inş allahım görüyor halimizi biliyorum er ya da geç nasip edecek bizlere bu günleri belki de tebessüm ile anacağız ama şuan zor geliyor her şey yine de her şeye şükür tabii ki...

inşallah canımmm ... 2 gündür geciktim adet sancılarım olmasına rağmen hamilelil hayali bilee mutlu edebiliyorken olurssaa nasıl mutlu oluruz kimbilir..:)

inşallah canımmm ... 2 gündür geciktim adet sancılarım olmasına rağmen hamilelil hayali bilee mutlu edebiliyorken olurssaa nasıl mutlu oluruz kimbilir..:)

inş canım hamilesindir ne güzel olur uzun zaman oldu burada hamilelik haberleri almadığımız test yaptın mı ya da belirtin var mı?

inş canım hamilesindir ne güzel olur uzun zaman oldu burada hamilelik haberleri almadığımız test yaptın mı ya da belirtin var mı?
inş
allah canımm adet belirtilerim var..sancı ve göğüs şişliği ve ağrısı bunlar her ay oldugu gibi bu ay da va...
sadece arada kasık ağrısı ve bel ağrısı var..
test yapmadım ben küçük br yerdeyim eşime al desem o da umutlanacak..her akşam ve sabah soruyor zaten oldun mu diye bnde sancım var olacak bugun yarın olurum diyorum ...cesaret edemiyorum..ama cumartesi yapmayı düşünüyorum..4 gün gecikmiş olurr ..

inşallah varddır bebiş umudumuz olursun

evet canım 3 ay önce benimde adetim gecikmişti eşim her gün soruyordu var mı belirti olacak mısın diye o öyle sordukça ben daha kötü oluyordum çok üzülüyordum eşime yazık valla onlar sorun onlarda olduğu için kendilerini daha kötü hissediyorlar halbuki hiç bir söylemiyoruz ama suçlanıyorlar...

aynen canım...eşim test sonucunu aldıktan sonra bana istersen boşalaalım ne de olsa benim çocuğum olmuyor senin hakkın dedii...çok suçluluk çekiyorlar..ama bilemeyiz sorun onlarda ama blki bizim imtihanımızdır...

aynen canım bende eşime aynısı dedim belki allah senin kaderine çocuk yazdı ama bana yazmadı ikimizin de kaderinde olması lazım diyorum .zaten sorun eşim de ya da bende ne fark ediyor ki tek kişi ile yapılan bir şey değil o yüzden sorunun kimde olduğu önemli değil olmayınca ikimizin olmuyor ortak bi sorunumuz diyorum ama yine de suçluluk duyuyor işte. o yüzden allaha dua ederken eşim için onun morali için nasip et diyorum tabii ki bende olmasını çok istiyorum ama sorun eşim de çıkınca kendimden çok onun için istemeye başladım

Son düzenleme:

aynen canımmm...
rabbim hepimizin yardımcı ve olsunn ve inşallah dha fazla bkletmez bizlerii..

en son değerler çok iyi diğer iki değer kötü canım yeni okuduğum için ancak yorum yapabildim hangisi ne zaman yapılan test yazarmısın ameliyat öncesi ve sonrası ayrıca ne zaman ameliyat oldu ?

tatlım ameliyat öncesi 4 test yaptık şu şekilde testlerimiz

ameliyat öncesi 1.test

sperm konsantrasyonu:15
ileri hızlı hareketli:8
morfoloji:16
total sperm:40
harketlilk:51

ameliyat öncesi 2.test

sperm konsantrasyonu:5
ileri hızlı hareketli:0
morfoloji:0
total sperm:15
harketlilk:20

ameliyat öncesi 3.test

sperm konsantrasyonu:11
ileri hızlı hareketli:0
morfoloji:0
total sperm:33
harketlilk:25

ameliyat öncesi 4.test

sperm konsantrasyonu:11.7
hareketlilik:17.5
morfoloji:16
toplam sperm:35
ileri hareket:1.5

ameliyat sonrası test (ameliyatın 6.ayı)yapıldı

sperm konsantrasyonu:25,5
ileri hızlı:5,1
morfoloji:33
hareketlilik:61
total sperm:76

eşim ameliyatı 16 temmuz da oldu canım kür ya da ilaç kullanmadık. 6.ay test yaptırdık 2 hafta önce yani...

Sizde de hız sorunu var aynı bizim gibi ama bence bişeyler kullanın vitamin falan etki ediyormuş.Gerçi arkadaşlardan duyduguma göre söylüyorum.Bakalım bize etki etmiş olacakmı merak ediyorum ama sabırla bekliyorum

evet canım allah bilir eğer olacağı varsa bu değerlerle de olur inanıyorum ben...sen ne alemdesin belirti falan var mı az kaldı canım çok merak ediyorum...

adet günüm3 şubat,test günüm 1 şubat...
4-5 gündür feci adet ağrısı çekiyorum,bugün biraz daha hafif gibi.ilaçlardan kaynaklanıyo galiba.bakalım 2 gün kaldı öğreneceğiz ne olup bittiğini:)

Kizlar mrb.ben bugun cok kotuyum bas agrisiyla uyandim basim agriyor suan boyle butun kaslarim gerilmis sanki Kendimi cok kotu hissediyorum bugun aglama modundayim ustelik adetim yaklasiyiyor heralde

hm anladim sagolun kizlar...
esimin spermleri cok kötü...urologada gitmedik daha, tedavi oluyoruz...iki kere test yapildi, ikiside kötü idi...
siz ne zaman karar verdiniz gitmeye

hm anladim sagolun kizlar...
esimin spermleri cok kötü...urologada gitmedik daha, tedavi oluyoruz...iki kere test yapildi, ikiside kötü idi...
siz ne zaman karar verdiniz gitmeye

valla canım ilk başta ben gittim doktora bir sene kadar tüm tetkiklerden geçtim bende bir sorun çıkmayınca eşim korunmayı bıraktıktan tam 1 yıl sonra doktora gitti doktor 4 kere 1 ay aralıklarla sperm testi istedi bizden 3.testimizde proxeed plus diye bir ilca verdi onu kullandık değerlerimiz artmayınca ameliyat old eşim tabii sadece değerleri düzelmedi diye ameliyat olmadı daha sonra ultrason da ve el ile muayenede varikosel çıktı o yüzden ameliyat oldu. hemen üroloğa gidin canım niye bekliyorsunuz bi baksın bakalım varikosel var mı yok mu değerler neden düşük çıkıyor diye...kaç aydır çocuk düşünüyorsunuz?

Kizlar mrb.ben bugun cok kotuyum bas agrisiyla uyandim basim agriyor suan boyle butun kaslarim gerilmis sanki Kendimi cok kotu hissediyorum bugun aglama modundayim ustelik adetim yaklasiyiyor heralde

canım inş tüm ağrıların hamilelikten kaynaklıdır canım...

canım inş tüm ağrıların hamilelikten kaynaklıdır canım...

Yok canim ya hamile degilim kesin biliyorumCunku yum.gunlerinde calisma olmadi bizim dun aksamda calisma basina gectik son gunler bari degerlendireyim diye o da olmadi belki ondan boyleyim moralim bozuk.Sanirim esim psikolojik olarak etkileniyor bu olaylarda yapamiyor bende uzuluyorum

Varikosel belasi yetmiyordu sanki birde sertlesme sorunu da var neden boyle oluyor anlamiyorum cok yorgunum uzgunum napicagimi bilmiyorum dusun dusun delirecegim ben

üzülme tatlım olur böyle şeyler stersten kaynaklıdır kesin kolay şeyler yaşamıyoruz ki onlar için daha zor bir süreç.sen ona destek olacaksın ki güç bulsun...

canım allah sana kolaylık versın cok ıyı anlıyorum senı esımde tam olarak asamadı bu durumları gunlerce ruh gıbı gezdım ama bu da care deıl bagırdım kızdım agladım kavga ettım ama cozum olmadı artık ustune gıtmemeye basladım kendılıgınden duzeliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…