Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

en son değerler çok iyi diğer iki değer kötü canım yeni okuduğum için ancak yorum yapabildim hangisi ne zaman yapılan test yazarmısın ameliyat öncesi ve sonrası ayrıca ne zaman ameliyat oldu ?

didemcim nasıl hesapladın benimkini de hesaplasana miktar 22 milyon ileri hızlı %5 ayrıca hızlandırması için bana da önereceğiniz bişeyler varmı yazarsan sevinirim canım

canm 15 gunde bıkutu bıter ozmn xy complex gunde 1 defa ve içinde daha cok sey var cnm bunun 30 kapsul olanıda var oda 150 sanırım içindekılerı arastr mutlaka suan elımde bakıyorum ben

tamam tatlım 30 kapsül olanı 1 aylık o zaman günde 1 defa ise xy complex...faydasını gördünüz mü canım?

yok canım sizin referans değeriniz çok yüksekmiş dünya sağlık örgütüne göre morfoloji%30 olmalı bizim testimizde referans değeri % 30 zaten internette araştırma yaptım morfoloji whoya göre %30 olmalı ama bizim hızımız çok az ya

canım biz ameliyat öncesi proxeed plus kullanmıştık 110 tl fiyatı vardı 3 ay kullandık 1 kutusu 15 gün gidiyor.evicapı önerdi doktor bize ama evicapın fazla etki edeceğini sanmıyorum çünkü yabancı atıkları temizliyor hücre yeniyor.daha etkili daha ucuz bir şey arıyorum bi kaç alternatif var biraz daha araştıralım alacaz artık birini ne yapalım en azından 60 70 milyon civarında olan ilaçlar olsa

didemcim nasıl hesapladın benimkini de hesaplasana miktar 22 milyon ileri hızlı %5 ayrıca hızlandırması için bana da önereceğiniz bişeyler varmı yazarsan sevinirim canım

Tatlim 22 milyonun % 5 ini hesapladimm. Sizinde 1.100.000 cikiyor yani iste 1 milyon gibi bi rakam.. bide hiz % 2 den trantal 600 kullanarak % 15 e ckmisti ama once ameliyat olmustu esim.. trantali kestik hiz % 10 a dustu canim.

canım günde 6 tane ilaç çok değil mi ya nasıl bi ilaçmış bu...yan etkisi var mı tatlım?

Tatlim bi kac disinizi sikin ama en iuisini kullanin.. bizde rahat alamadik arginmaxlari hep baska seylerden kistik.. arginmax cok daha uygun fiyati proxed plusa gore bizde.. sen iyi arasyir neyi alabiliyorsan ona basla.. biz 1 bucuk ay kullandiktan sonra test yaptik ise yaramadiysa bosa almayalim diye ama isr yarayinca dewam ettik..

en son değerler çok iyi diğer iki değer kötü canım yeni okuduğum için ancak yorum yapabildim hangisi ne zaman yapılan test yazarmısın ameliyat öncesi ve sonrası ayrıca ne zaman ameliyat oldu ?

tatlım ameliyat öncesi 4 test yaptık şu şekilde testlerimiz

ameliyat öncesi 1.test ameliyat öncesi 2.test ameliyat öncesi 3.test

sperm konsantrasyonu:15 sperm konsantrasyonu:5 sperm konsantrasyonu:11
ileri hızlı hareketli:8 ileri hızlı hareketli:0 ileri hızlı hareketli:0
morfoloji:16 morfoloji:0 morfoloji:0
total sperm:40 total sperm:15 total sperm:33 hareketlilik:51 hareketlilik:20 hareketlilik:25

ameliyat öncesi 4.test

sperm konsantrasyonu:11.7
hareketlilik:17.5
morfoloji:16
toplam sperm:35
ileri hareket:1.5

ameliyat sonrası test (ameliyatın 6.ayı)yapıldı

sperm konsantrasyonu:25,5
ileri hızlı:5,1
morfoloji:33
hareketlilik:61
total sperm:76

eşim ameliyatı 16 temmuz da oldu canım kür ya da ilaç kullanmadık. 6.ay test yaptırdık 2 hafta önce yani...

Son düzenleme:

evet mantıklı bizde öyle yapalım 1 ay kullanıp değerlere bakalım nekadar yükselme var iyi geliyorsa devam ederiz artık...arginmax almaya karar verdim ben ama eşim ne diyecek

slm kizlar,

ya bana anlata bilirmisiniz...
benim esimde sorun var, ne spermleri hizli nede kaliteli...
suan yani yaklasik 6 aydir vitamin haplari aliyor (bir pakete 5 tane hap var)

simdi bu ameliyat nasil oluyor neye yariyor?

evet canım allah bilir eğer olacağı varsa bu değerlerle de olur inanıyorum ben...sen ne alemdesin belirti falan var mı az kaldı canım çok merak ediyorum...

canım moralini bozmaa değerlerde pek anlamıyorum ama...iyi yönde düşün siz hiç takviye vitamin kulnmadan bile yükselme olmuş..
bizde arinmax kulnmaya başladık...
genelde fiyatı 15 günlük ola kutusu 112 liraa ama indirim kartı alıyorsun 20 lira yaa kutusu 81 liraya geliyor ..biz 3 kutu aldık 45 günlük kullnım genel fiyatı 338 lira tuuyor indirim sonunda 245 lira ya aldık...günde 6 tane ..ne fayda lı bilmiyorum ama bir umut iiştee ..dildildem arkadaşımız da fayda görülmüştü..inşalah bizlerde yarar..

arinmax içinde 17 takviye çeşidi var..
proxsed plus da ise 9 takviye var..fiyat olarak bir birinize yaklaşıklar ama içerik olarak arinmax daha iyi..

slm kizlar,

tatlım bu ameliyat eğer eşinde varikosel varsa ve spremlerin şeklini bozduysa o zaman %75 bi oranla düzelme ihtimali var.her değeri düşük erkek bu ameliyatı olmuyor ama ilk öncelikle varikosel var mı yok mu bakılmalı o yüzden iyi bi üroloğa muayene olmanız lazım.doktor önce sperm testi ister sonra değerler düşükse tekrar bir daha ister başka zaman o zaman yine değerler düşükse varikosele bakar el ile muayene de varikosel çıkarsa ameliyat der birde dopler de ultrasonda baktırır

slm kizlar,

slam canmm...
bizelr varikosel illetinden ameliyat oldukk...
ama variksoel teşisi konulması için 3 ay boyunca araların 1 ay olmak üzere sperm testeri yapıyor..ve elle muaneye sonucunda variskoel teşisi konuluyor..
ameliyat basit bir amlieyt ama herkeste işe yaramıyor..
sadece bir adım ilerlemek ve düzelir ihtimali ile ameliyatı yaptık..

evet canım öyle yapalım 3 ay kullanmayı düşünüyoruz ilk birinci ay test yaptırırız ona göre devam ederiz ya da etmeyiz...allah yardımcımız olsun çok zor ya gün geçtikçe daha ağır gelmeye başlıyor...

aynen canım gün geçtikçe umtusuzluk da artıyorr..ama oması gerekn yere ulaşacğız inşallah...

aynen canım gün geçtikçe umtusuzluk da artıyorr..ama oması gerekn yere ulaşacğız inşallah...

inş canım inş allahım görüyor halimizi biliyorum er ya da geç nasip edecek bizlere bu günleri belki de tebessüm ile anacağız ama şuan zor geliyor her şey yine de her şeye şükür tabii ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…