- Konu Sahibi delinefsim
-
- #2.301
canım allah sana kolaylık versın cok ıyı anlıyorum senı esımde tam olarak asamadı bu durumları gunlerce ruh gıbı gezdım ama bu da care deıl bagırdım kızdım agladım kavga ettım ama cozum olmadı artık ustune gıtmemeye basladım kendılıgınden duzeliyor...
canım allah sana kolaylık versın cok ıyı anlıyorum senı esımde tam olarak asamadı bu durumları gunlerce ruh gıbı gezdım ama bu da care deıl bagırdım kızdım agladım kavga ettım ama cozum olmadı artık ustune gıtmemeye basladım kendılıgınden duzeliyor...
üzülme tatlım olur böyle şeyler stersten kaynaklıdır kesin kolay şeyler yaşamıyoruz ki onlar için daha zor bir süreç.sen ona destek olacaksın ki güç bulsun...
tatlım biz argınmax almaya karar verdik fakat bu ilacın hem kadın hem erkek olanı var erkek için olanını nerden anlayacağız men' s falan yazıyor bu erkek için mi? hangi siteden alayım bide güvenilir bi site var mı?
Anlamiyorum hic tek kelime ettigim yokki tamam eskiden agladim uzuldum kustuk birbirimize belki ondan mi takiyor bilmiyorum sorduumda bilmiyorum neden diyor canin biseyemi skkin diyorum hayir diyor.Artik kafam kazan gibi icinde binbir turlu dusunce asamiyorum benimde psikolojim bozulmaya basladiDiyorum rahat ol falan,dildildem nasil ustune gitmeyeyim akil ver napcam ben delirecegim yoksa lutfen.Ayrica dun fark ettim ameliyat yeri sert sanki icinde bisey varmis gibi neden oyle sizdede oldumu oyle geciyormu yada
Anlamiyorum hic tek kelime ettigim yokki tamam eskiden agladim uzuldum kustuk birbirimize belki ondan mi takiyor bilmiyorum sorduumda bilmiyorum neden diyor canin biseyemi skkin diyorum hayir diyor.Artik kafam kazan gibi icinde binbir turlu dusunce asamiyorum benimde psikolojim bozulmaya basladiDiyorum rahat ol falan,dildildem nasil ustune gitmeyeyim akil ver napcam ben delirecegim yoksa lutfen.Ayrica dun fark ettim ameliyat yeri sert sanki icinde bisey varmis gibi neden oyle sizdede oldumu oyle geciyormu yada
kuzumm argınmax men olanını alacaksınız.. ben gnc magazlarından alıyorum.. sızde yok mu? ınternetten alacaksanızda gnc nın kendı sıtesınden alabılırsınız canım..
tamam canım siyah renk mi kutusu? yanlış bir şey almayayım o kadar para vereceğiz bir sürü gnc ürünü çıkıyor.
canım o sertlık bı ay ıcınde gecer... bende esıme soruyordum neden dıye bılmıyorum dıyordu ılkınde oyle olunca dıger denemelrde de acaba yıne olacak mı dıye dusunuyorlar ve tekrardan aynı seyler... artık kendımde sorun aramaya basladım cok yıprandım.. vee bunun mutsuzlugu baska bıseye benzemıyordu.. olmasada artık tek kelıme etmıyordum sımdılerde o sorunumuz hallettık hersey gzl tmm ama sımdıde spermlerını ıcıme bırakamıyor gerızekalıonuda sımdı sımdı cocuk ıstemıyor diye ona baglıyorum yanıı bende tam olarak herseyı yoluna koyamadım...
canım o sertlik zamanla geçiyor bizimde öyleydi şimdi eridi gitti kayboldu nerdeyse...tatlım eşin yeni ameliyat oldu o yüzden zorlanıyor olabilir biraz zaman bırakın.tam olarak kaç gün oldu ameliyat olalı?
Tam 16 gun oldu jonguilim agrim kalmadi diyor iyiyim diyor ama o isi yapmaya gelince iste olmuyor diger gunler olmasa bukadar uzulmem de yum gunleri gidince kahroluyorum.Insallah onumuzdeki aylar daha iyi olur.Sanirim bu sertlik butun ameliyat olanlarda oluyor
Ayy kiz sen beni guldurdun ya Allahta seni guldursun icime birakamiyor gerizekali diyor.Sanirim kafaya takiyor takmiyorum diyor ama onunda morali bozuluyor biliyorum bikeresinde aglicak kadar olmustu.Takmiyorum ben niye takayim olmazsa olmaz diyor.Diyorum bendenmi kaynakli benimi begenmiyorsun vs hayir diyor kendimi sucluyorum beni istemiyor begenmiyor heralde diye boyle dersemde kiziyor bana.Biliyorum nekdar kotu birsey oldugunu.Zamada biraktim kac kez ama duzelmiyor iste 2 hafta sonra falan doktora gitcez galba sorcam doktora yaa bisey versin
bebeım sıyah kutunun ustune kırmızı gnc yazıyor altın rengınde MEN'S kırmızı renkte argınmak yazıyor 90 tablets olanı... tabı canım ıyıce bak yanlıs olmasın..
Tam 16 gun oldu jonguilim agrim kalmadi diyor iyiyim diyor ama o isi yapmaya gelince iste olmuyor diger gunler olmasa bukadar uzulmem de yum gunleri gidince kahroluyorum.Insallah onumuzdeki aylar daha iyi olur.Sanirim bu sertlik butun ameliyat olanlarda oluyor
hmm tamam canım tam anlattığın gibi bir tek gnc yazısı beyaz...yarın alacağız çok sağol canım...
tatlım daha 16 gün olmuş kimi 1 ay bile yapamıyor herkesin bünyesi farklı canım.biz çok merak etmiştik ameliyat sonrası ilişki ne kadar süre sonra olur diye 10.gün denemiştik olmuştu ama biraz ağrısı olmuştu gün geçtikçe düzeldi sonra bekleyin biraz canım daha önce sertleşme sorunu yoksa problem olmaz merak etme zamanla aşar eşin...
canım benım yalan soyluorlar esımde takılmıyorum ben dıyordu.. ama kendılerını eksık hıssedıyorlar.. hıc kendınde de sorun arama sorun onların kucuck beyınlerınde ayyy bak yıne erkek dusmanlıgım başladıama benım kı bıldıgın suzme gerızekalı kuzum yaaaa o kadar cogalttım spermlerını ben yaptım hemde ama sen 3-5 mılyonu benden esırgıyorsun dıyorum oyle boyle asılama olsun yaptırabılıyorum cok sukur
canım sızın oldugunuz yerde gnz magazası yok mu? alısverıs merkezlerınde oluyor genelde..
aaa adet olmadınmııı:)))çok sevindim inşallah 9 ay olmazsın:)inş
allah canımm adet belirtilerim var..sancı ve göğüs şişliği ve ağrısı bunlar her ay oldugu gibi bu ay da va...
sadece arada kasık ağrısı ve bel ağrısı var..
test yapmadım ben küçük br yerdeyim eşime al desem o da umutlanacak..her akşam ve sabah soruyor zaten oldun mu diye bnde sancım var olacak bugun yarın olurum diyorum ...cesaret edemiyorum..ama cumartesi yapmayı düşünüyorum..4 gün gecikmiş olurr ..
Yok canim ya hamile degilim kesin biliyorumCunku yum.gunlerinde calisma olmadi bizim dun aksamda calisma basina gectik son gunler bari degerlendireyim diye o da olmadi belki ondan boyleyim moralim bozuk.Sanirim esim psikolojik olarak etkileniyor bu olaylarda yapamiyor bende uzuluyorum
Canim sorun iste onceden de vardi bazen oluyordu bazen olmuyordu hatta gecen sene epey olmamisti yani o derece.Ameliyattan degil onunki yani insallah zamanla asar bilmiyorum yoksa boyle nasil olacak
Keske senin gibi bende pozitif olabilsem bayiliyorum pozitif insanlara yaa.Cok kendimde aradigim zamanlar oldu sevmiyor vs diye.Bizimkiler bi garip anacim psikolojileri bozuluyor acisi bizden cikiyor hic bizim psikolojiyi dusunen yok vallahi esinde simdi bu varikosel varya olmazsa diye korkuyor istemiyorum ayaklari yapiyor bence denesin olursa olur en azindan hic denememezlikte neymis olmadi asi yapcaz dildildem artik :S
aaa adet olmadınmııı:)))çok sevindim inşallah 9 ay olmazsın:)
cumartesi benim de test günüm,birlikte müjdeyi verelim inşalahhhh
hayatım,tamamen psikolojik.ilişkiye hazırlanırken yine olmayacak diye düşünüyor eminim.bunu atması lazım kafadan.bir psikologdan yardım alsanız,ya da doktoruna danışsanız?
önceden de varsa canım şimdi normal o zaman daha yeni ameliyat oldu ..inş en yakın zamanda aşarsınız bu sorununuzu...üzülme canım bizde 3 aydır çalışamadık bazen yum günlerinde çalışmıyoruz olur böyle şeyler allah yeter ki nasip etsin er ya da geç olsun yeterki
Insallah psikolojiktir duzelir yoksa baska bir tedaviyi daha kaldiraak gucum yok inanin ki Allah beterinden korusun.Sanmiyorum kabul edecegini psikolojik olarak ama bu varikosel icin muayeneye gittigimizde sordurtacagim niye boyle oluyor diye yada gerekiyorsa yonlendirsin simdiye kadara varikosel diye bekliyorduk ona bagliyorduk ama demekki degilmis.Insallah asariz kizlar.En koyani da yum gununde calismaya kalkipta olmamasi o cok yipratiyor zaten olmasi zor bizim birde boyle zorluklar olunca kotu oluyorum sabah kalkar kalkmaz hickira hickira agladim neden boyle neden bisuru sorun yasiyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?