- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.281
selam arkadaşlar nasılsınız
ben ovulasyon testini yaptım günüm 3 gün geçti koyu çizgiler var resimde ekledim.
böyle olup gebe kalan varmı ?Eki Görüntüle 1076412 Eki Görüntüle 1076414
bu arada topiği tüp bebek topiğine çevirdik lütfen kusura bakmayın arkadaşlar.
hiç korkma canım,bebeğini düşününce hepsi geçiyor.kocam yıllık izne çıktı bana bakmak içinbir dediğimi iki etmiyor e azıcık nazlanayım değil mi
p.tesi yada salı olacakmış bir aksilik çıkmazsa.pazar kontrolüm var,o gün belli olur galiba tatlım.
kııı çok sevindim ne güzel her şey çok ilerliyor inşallah sonu da güzel olacak.ben de yarın aşılama yaptırmak için doktorla görüşmeye gideceğim.. adetli adetli alttan muayene ediyormuş çok canım sıkkın((
amin canım,hepimizin yüzü gülsün inşallah...ne güzel haberler veriyosun bize kusur olurmu hiç Rabbim yüzünü güldürsün
ayy inşallah tatlım,kimse düşmanım bile benim geçtiğim zor yoldan geçmek zorunda kalmasınlar.evet evet olmustu, epey olmustu bende az az 5-6 gun, sonrasindada adetim baslamisti ole uzun bi kanamali donem gecirmistim:) sonu guzel olsun insallah..diger arkadaslarimiz insallah tup bebege gerek kalmadan hamis kalsinlarr
canım inşallah değerleriniz tavan yapmıştır da sen de böyyyle kalırsınTatlim bizim aradigimiz umut..ister tup bebek ister normal yetet ki olsun....bir umutt..
kııı çok sevindim ne güzel her şey çok ilerliyor inşallah sonu da güzel olacak.ben de yarın aşılama yaptırmak için doktorla görüşmeye gideceğim.. adetli adetli alttan muayene ediyormuş çok canım sıkkın((
Canim insallah hamilesindirBen bu ay yumurtlamadim galiba anlamadim gecen ay 15 gun gecikti adetim yeni adetimede 5 gun falan var ve benim kasiklarda belirtiler basladi.Eee artik yumurtlamam heralde calismayi birakayim en iyisi ben nedersiniz kizlar?Yani ovulasyon testi yaptim hemen hemen hergun iki gune bir falan hep tek cizgi cikti
Yok canim hicte bile oyle dusunme.Sahsen ben deneyimlerini yazdigin icin cok memnunum cunku ben dahil bazi arkadaslarimiz tup yaptirmak zorunda kalabilir oyuzden bilgilenmek guzel yani sende oyle yazma bakiim bidaha.Herseyi paylasacagiz uzuntumuzu de sevincimizi de basimizdan gecenleride
Kiz hakettin valla kocanin burnundan getirVarikosel varikosel diye kafamizi beynimizi yediler az da sen naz yap keyfini cikar valla
JONGUIL canim insallah asi olur derlerde asin tutar canim
canm amelıyattan oncekı test sonucu
Eki Görüntüle 1072888
amelıyattan sonrakı test sonucu
Eki Görüntüle 1072889
sadece bu aglutınasyon benı korkutuyo spermlerın yapısık olmasına kumelesmesıne denıyo dıye baktım hızda bı ılerleme kaydetmedk sanırım canm jonguıl sanada burdan cvp verıyorum
kızlarr çok mutluyum,çıkan 25 yumurtadan 21 tanesi olgun olup döllenmiş ve 18 tanesi bölünmüş,şükürler olsun...
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06
Evlimutlu44__2
Littrebirdie__2
Ayla_34__3
Leman24_6
Jonguil__2
Littrebirdie_2
41 meryem suresi için listemiz...
unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN Hamile
adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN
nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..
jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...
optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...
Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN
Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...
arkadaşlar şimdi leman24 arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..
isterseninanma--Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25--yuko06
Evlimutlu44__2
Littrebirdie__2
Ayla_34__3
Leman24_6
Jonguil__2
Littrebirdie_2
İnsallh hersey yolunda gider canom..hayyirlisi ile ilk asin tutar daha fazla yol katetmene gerek kalmaz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım,hepimizin yüzü gülsün inşallah...
ayy inşallah tatlım,kimse düşmanım bile benim geçtiğim zor yoldan geçmek zorunda kalmasınlar.
canım inşallah değerleriniz tavan yapmıştır da sen de böyyyle kalırsın
eveeeetttt
en iyisini düşünmüşsün tatlım.daha fazla vakit kaybetmenin alemi yok.amaaann kanlı kanlı bakmayı doktor düşünsün boşveeerrrrsen öle şeylere yorma kafanı.sormak istediğin ne varsa aşılama hakkında bana sorabilirsin,o konuda da tecrübeledimm
getiriyorum valla,böylelikle sizinde kocalarınıza olan hıncınızı almış olayım e mi...yaşasın kötülüüüükkk
JONGUIL canim insallah asi olur derlerde asin tutar canim
sağol canımmmm Allah razı olsunMaşallah canım benim ya,çok sevindim,inşallah güzel haberlerin ardı arkasına sıralanır
tatlım sen tüp için rapor aldın mı? aldıysan özelden mi devletten mi aldın canım?aşılama ne kadar tutmuştu canım?
Kizlar esimle disardaydik birden kasiklarima agri girdi.Dedim adet olcam galiba kasiklarim agriyor dedim yemek yemeye gittik daha oturmadan tuvalete gittim hemen oracikta geldi namussuz.1 damla geldi ee geriside gelir.Yine bu ayda karnimiz bos napalim.
2 tanede ben okudum canim Allah kabul etsin leman tez vakitte bebisine kavussun insallahh
aynı bende 1 saat oldu..kan tahlili için hazırlanıyordum..ama yok
sağol canımmmm Allah razı olsun
hayır cnım özelde yaptırıyorum rapor almadım fakat şöyle oldu,ben kendi kadın doğumcuma da gittim o bana ilaçların bir kısmı için rapor çıkardı böylelikle 1600 yerine 600 lira ödedim ilaçlara.aşılama da özel d eolmuştu toplam 800 lira filan tutmuştu canım.sen nerede yaptıracaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?