- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.461
Gozun aydin canim...insallh seni hic birakmaz.. Ve hepimize simdi ssenin yasafhin mutlulugu yasarz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım.dün aradım hastaneyi aşılama ücreti 150 milyonmuş.o zaman yıkmaya ayrı ödenecek...bizimde toplam ilaçlarla 450 falan yapıyor canım.neyse bakalım hayırlısı
ay canım benim ya almış kuzusunu sen de az şeyler yaşamadın canım inşallah bu ay hepsi geride kalacak tatlım..kendine dikkat et kuzumuza iyi bak
kızlar,kuzumu alıp geldip.çok huzurluyum şimdi dinleniyoruz bebeğimle.onu seviyorum bol bol,elimi karnımdan çekmem imkansız oldu
Allah sağlıkla doğduğunu,kucağına aldığını göstersin inşallah..:)
Eweet canim kimisi 3 yil bkliyor..kimiside 2 ay icinde hamile kaliyor..ywteer ki zamani gelsn...inssallh tektrar ozledigin annelik duygusnu yasarsn...
Bizim hikayrmiz yaklasik 3 yil once basladii...evlndgmz ilk gnden beri cocuk istoyorz..ilk aylarda bn dokktpra gittim 5 ayda esim gityi vee sonuc sperrm dusuktu...tabi oyle coj pesine dusmedik ilk aylaar oldugu icin ..keci boyynzu kuru ve klomn kulldi..vve egerleerr daha ds dustu..varikosel tesisi kndu..1 yil boyunca ameluyat ikna etmk icn ugrastim
Ve 7 ay once ameliyat oldu..degrerlmz dsk..ameliyttan sonrada pek fszla yukselmrdi..anliyacgn tup bebrk icin biraz birikim yapip 3 aya kadt denemryi dusunuyoruz..
aynen tatlım katılıyorum sana bende ilk zamanlar çok araştırma yapıyordum Varikosel ameliyatından sonra 1 2 3 yıla kadar illa gebelik oluyor yani çoğu hamile kalıyor...belki normal ya da aşı tüp bir şekilde hamilelik oluyor. sanırım bizler bu konuda çok şanslıyız ki ameliyatla çözümü olan bir hastalık. Allah korusun azosperm hastaları ne yapsın çok üzülüyorumAllah kimseyi evlatla sınamasın inşallah...bizim varikosel de ileri derecedeydi ama 2 damar bağlandı sizin baya varmış sanırım geçmiş olsun canım. inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız...
selam arkadaşlar benim eşimdede varikosel çıktı sperm değerleri 15 milyon hareketlilik ise 10 dr.ameliyat dedi yoksa bu değerlerle çocuğumuz olmazmış üstelik ameliyattan 2 yıl sora yine eski halini alır dedi çok korkuyorum çocugumuz olmayacak die
Hoşgeldin cnm,bende yeni katıldım.. eşin ameliyatı mikrocerrahi yöntemiylemi olacak?
İlk duyduğumda bende çok panikledim ama umudumuzu kaybetmemeliyiz..bu hastalıkla evlat sahibi olan çok kişi var..:) ameliyattan sonra kendine dikkat etsin eşin,sigara icmesin,beslenme çok önemliymiş sebze ağırlıklı beslensin,düzenli ilaçlarını kullansın inşallah düzelir...:)
aglutınasyon için c vitamını verdı bıkac aya duzelebıkırmıs ama hareketlılıkte sorhn var kafama taktım onu inş hepimz hamıke kalırız bıranoncecanim degerleriniz cok guzel cikmis cok sevindim .. ameliyat olalida daha 6 ay olmamis ama sayiniz 6 katina cikmis diye gordum masallah .. darisi bizlerinde basina .. bence ileri hizlida iyi % 20 - oran olarak az gibi ama olsun sayiniz fazla oldugu icin bence yuksek yani sen bu degerlerle hamile kalabilirsin .. dualasalim insallah tez zamanda gelsin bebissler .. aglutinasyon hic bilmiyorum ama .. ne dediler onun icin ?
rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın sag saglım hayırlı evlat olsun inş bozlere dua et enn adına cok sevındım canminşallahhhhhhsanmıyorum canım yumurta kontrolüne gittiğim de sadece 1 tane yumoş vardı..rabbim bilir ama %1 ihtimal benim ikizimin olması..
evet herkezin kucağı dolsun rabbim bebekle yokluğuyla imtihan etmesinn
inşallah canım anlaşılan senin eşin ameliyat oldu ne durumda düzeldimi spermleri bu arada hoşbulduk
Herkese mrb. Biz yaklasik 2 yillik evliyiz esim 8 ay once cift tarafli varikosel ameliyati oldu yaptirdigi son spermiyogram testinde sperm sayisi 25 milyon cikti ama hareketlilik yuzdesi %10 cikti surekli doktora gidiyoruz ilaclar kullandik ama bir turlu hamile kalamadim. Keciboynuzu kürü uygulamamiza ragmen herhangi bir gelisme goremedik bize tavsiyesi olan varsa lutfen yazsin. Allah cocuk sahibi olmayan ve olamayan herkese cocuk nasip etsin...
Herkese mrb. Biz yaklasik 2 yillik evliyiz esim 8 ay once cift tarafli varikosel ameliyati oldu yaptirdigi son spermiyogram testinde sperm sayisi 25 milyon cikti ama hareketlilik yuzdesi %10 cikti surekli doktora gidiyoruz ilaclar kullandik ama bir turlu hamile kalamadim. Keciboynuzu kürü uygulamamiza ragmen herhangi bir gelisme goremedik bize tavsiyesi olan varsa lutfen yazsin. Allah cocuk sahibi olmayan ve olamayan herkese cocuk nasip etsin...
hayır tatlım doktor vermedi ilacı 6.ay yatırdığımız test sonucundan sonra değerleriniz normale dönmüş gerek yok ilaca dedi doktor.ileri hılzı düşük geldi bize kendimiz araştırdık argınmaxe karar verdik çünkü içinde bir çok vitamin var...
inşallah canım.tutunur mu acaba.çok korkuyorum inşallah seninkine benzer sonu.5. gün 1. kalitede idi.
Evet oldu ama daha çok yeni 9nisanda oldu,şu anda bekliyoruz 4-6 ay arasında düzelmeye başlar dedi doktor..
yeni arkadaşlar var aramıza katılan,hoşgeldiniz hepiniz.inşallah biran önce sonuca ulaşır,bizim kadar beklemek zorunda kalmazsınız.
hani kızlar,okulda da vardır eski dönem öğrenciler,yeni dönemler filan.biz eski dönemiz ve artık hepimiz ardarda hamile kalıp bu topiği yenilere devredeceğiz,onlarda bir sonra ki gelenlere.ben inanıyorum,sizde inanın lütfen.çok zor,kimse bu hastalıkla uğraşmak zorund kalmasın,illet birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?