- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.481
slm kızlar bizim sayı toplamda 120 milyon ileri hızlı %3 cıkmıstı doktor amelyat demişti esim amelyatı erteliyor yani suan olmak istemiyor.agustostan sonra olur gibi.hızı için ne yapabilirim hangi kürleri yada ilaçları alayım pek kür içecegini sanmıyorum.2 mizde calısıyoruz kür biraz zor gibi ama tavsiyeniz ne olabilir???
acıkcası cocuk için tüm hevesim kactı doktor rahminde perde var dedi hamile kalırsam bile düsük erken dogum riski var korunmuyorumda ama içimdende bişi gelmiyor.sanırım bunalıma girdim mutsuzum(
oy kuzum kıyamam ben sana ya daha 2 aylık evlisin tatlım eşin ağustosdan sonra olsun ameliyat neolacak
sende rahim perdeni aldır buarada kendn soğan kürü yap ameliyattan sonra vücudun dinlensn eşinde ameliyat olduktn sonra tedaviye başlarsın direk iğne tedavisine ben evlendktn 2 yıl sonra başladım tedaviye gerçi 6 ay doktor aramakla geçtide o arada sende işin ehli bir doktor bul korunma bence olacağı varsa olur düşecek diye kesin bir kural yok
eşinde kür kullanmıyorsa evicap l arginine zinco falan al onları kullansın çerez meyve sebze tüketsin kuzum
kızlar,kuzumu alıp geldip.çok huzurluyum şimdi dinleniyoruz bebeğimle.onu seviyorum bol bol,elimi karnımdan çekmem imkansız oldu
evet kızlar ben geldim, kötü bir örnek olarak bana tutmayan tüp bebeğimden sonra burdayımnasip değilmiş, ilk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım, adı üstünde tüp bebek denemesi, zeynebim inşallah senin yavrun sana tutar, hamilemizde varmış ne güzel çok sevindim, inşallah hepimize nasip olur o yüce duygu
merhaba arkadaşlar...
mart ayında bir heyecanla girip size müjdeli haberi vermiştim ama malesef haberler kötü
gebeliğimin 9.haftasında bebeğimin kalp atışları durduğu için 3 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım.
çok kötü günler geçirdik.çok ağladım üzüldüm.ama elden bişey gelmiyor.:2::2::2:
varikosel ameliyatından önce bizde sayı sıfırdı.ameliyat sonrası çıkış oldu.ilk çıktığında 50 bindi.hemen 1 ay sonra tüp bebek yaptırdık biz.ve o zaman sayı 100 bin olmuştu.
şimdi benim kendimi toplamam için 3 ay gibi bir süre var önümüzde.
mayısın 10 u gibi test yaptırcak eşim.:18::18::18::18:
proxeed plus kullanıyoruz.mayısın 10 unda 2.kutumuz bitmiş olacak.
kullanan varmı aranızda? işe yarıcakmi dersiniz bu ilaç?sayı biraz daha artarmı ki?
çünkü donmuş embriyomuz yok.ağustosta 2.denemeyi yapmayı düşünüyoruz.
selam arkadaşlar benim eşimdede varikosel çıktı sperm değerleri 15 milyon hareketlilik ise 10 dr.ameliyat dedi yoksa bu değerlerle çocuğumuz olmazmış üstelik ameliyattan 2 yıl sora yine eski halini alır dedi çok korkuyorum çocugumuz olmayacak die
kızlar hız sorunu için hangi ilaçları takviye olarak kullanabiliriz acaba yardım???sayı iyi 60 milyon
toplamda 120 milyon ama hızı %3
yeni arkadaşlar var aramıza katılan,hoşgeldiniz hepiniz.inşallah biran önce sonuca ulaşır,bizim kadar beklemek zorunda kalmazsınız.
hani kızlar,okulda da vardır eski dönem öğrenciler,yeni dönemler filan.biz eski dönemiz ve artık hepimiz ardarda hamile kalıp bu topiği yenilere devredeceğiz,onlarda bir sonra ki gelenlere.ben inanıyorum,sizde inanın lütfen.çok zor,kimse bu hastalıkla uğraşmak zorund kalmasın,illet birşey.
peki amaliyattan sonra bi sağlık sorunu oldumu ağrısı sızısı falan oluormu
Eşim şirketinde varikosel teshisi konan arkadasının hanımı bugun hamıle oldugu haberını aldım.Bana umut oldu sıze de umut olsun dıye yazmak ıstedım Morfolojı %3 sayısı 7 milyon ve hızı da azmıs amelıyat olmamıstı.Eşim sormuş ne yaptın ne kullandın diye hıcbır ilaç kullanmamıs sadece beslenmesıne dıkkat etmıs özellikle tavuk yememıs bır yerde okumus tavuk varıkoselde ters ettı yapıyor dıye ondan sonra hıc tavuk yememiş.Eşiyle birlikte dun esının yumurtlama kontrolu ıcın reglının 24 gunu doktor cagırmıs ultr. ve tahlıl sonucunda hamıle oldugu ortaya cıkmıs.Allahın mucızesı işte ameliyat ıcın erkegın tahlıllerı suruyormus amelıyat olmadan guzel haberı aldılar Allah beden ve akıl saglıgı tam hayırlı evlat olmasını ve saglıkla kucaklarına almasını nasip etsin.
Eşim şirketinde varikosel teshisi konan arkadasının hanımı bugun hamıle oldugu haberını aldım.Bana umut oldu sıze de umut olsun dıye yazmak ıstedım Morfolojı %3 sayısı 7 milyon ve hızı da azmıs amelıyat olmamıstı.Eşim sormuş ne yaptın ne kullandın diye hıcbır ilaç kullanmamıs sadece beslenmesıne dıkkat etmıs özellikle tavuk yememıs bır yerde okumus tavuk varıkoselde ters ettı yapıyor dıye ondan sonra hıc tavuk yememiş.Eşiyle birlikte dun esının yumurtlama kontrolu ıcın reglının 24 gunu doktor cagırmıs ultr. ve tahlıl sonucunda hamıle oldugu ortaya cıkmıs.Allahın mucızesı işte ameliyat ıcın erkegın tahlıllerı suruyormus amelıyat olmadan guzel haberı aldılar Allah beden ve akıl saglıgı tam hayırlı evlat olmasını ve saglıkla kucaklarına almasını nasip etsin.
tutunur Allahin izniyle canim merak etme, inan ve pozitif olay bitmiyor dertler sekerim sabah kahverengi akintim oldu simdide ona taktim arastirip duruyorum, kan degerlerim iyi cikti ama, Allahim saglicakla kavustur bebeciklerimizeee
Maşallah canımbirbirinizi hiç bırakmazsınız inşallah
evet kızlar ben geldim, kötü bir örnek olarak bana tutmayan tüp bebeğimden sonra burdayımnasip değilmiş, ilk zamanlar çok kötüydüm ama toparlandım, adı üstünde tüp bebek denemesi, zeynebim inşallah senin yavrun sana tutar, hamilemizde varmış ne güzel çok sevindim, inşallah hepimize nasip olur o yüce duygu
nasıl yaa ameliyat olmamış ilaç kullanmamış bu kadar düşük değerlerle hamile kalmış ne güzel
Ayy maşallah yaa,böyle haberler umutlarimi yeşertiyo :) inşallah bizde o mucize lerden yaşarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?