Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım ben 1 tane daha okudum,Allah kabul etsin inşallah...

Hayy Allahim yaa aglasam mi gulsem mi bilemedim.Ne kadar cahil ve egitimsiz bir toplumuz.Okumus olmaklada alakasi yok okuyupta patavatsiz insanda cok insanin insan olmakla baskasina saygiyla sevgiyle alakasi var.O kadar cok gereksiz sacma insan varki sinir oluyorum cunku ayni laflar bana da deniliyor Bu ne cahilliktir boyle yaa insanlarin ozel hayatlarina dahi insanlar burunlarini sokar oldular.Gostereyim mi diyerek iyi demissin az bile demissin.Cok sinir oldum yaaa anlatamam. Okadini bir bulursam onun sacini basini yolarim valla Hos benim cevremde de dolu ya basta kaynanam olmak uzere..

cnm cok buyuk gecmis olsun demekki olmamasi simdilik daha iyiymis belkide Allah almis.Hayirlisi olsun canini skma hamile kaldigina gore en kisa zamanda yine kalacaksin canim buna inan

Kızlar bende meryem suresi okumak istiyorum ama nereden okuyorsunuz? Hep türkçe buldum internette.. ayrıca benim adımı da listeye yazabilir misiniz? :) umarım dualarimiz kabul olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım Sperm ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi ama en önemli olan bence allahın istemesi kafana takma canım

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

doğru canım ama yine de insanın kafasını bu tarz sorular tırmalıyor...veren de allah alan da allah tabiki üzülmemek gerek ama insanın elinde olmuyor

cnm cok buyuk gecmis olsun demekki olmamasi simdilik daha iyiymis belkide Allah almis.Hayirlisi olsun canini skma hamile kaldigina gore en kisa zamanda yine kalacaksin canim buna inan
çok sağol canım evet bende öle diyorum hayırlı sağlıklı değilmiş demek ki rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah hepimize

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-Alya_34--nazendeeee--kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06

Leman24__ 8

Adzeynep-1

Jonguil_6

Optimist_7

Littrebirdie_2

evlimutlu44_1

ayla34__1

delinefsim__4

tamm ekliyorum...meryem suresini bn kurandan okuyorum..iş yerindeykende bilgisayardan ...meryem suresi arapça yazılışı diye girersen çıkar tatlım..

Ne kadar patavatsız insanlar varya,bide gençleri kınarlar edep bilmiyolar diye kendileri konuşunca sorun yok,böyle insanları Allah'a havale etmek lazım,sen de süper cevap vermişin

gerçekten bazı insanalr ağzından çıkan kelimeleri tartmıyor..ucu nereye dokunuyr hiç bilmiyorlar.....ama dediğiniz gibi çevremiz dolu ..en iyisi sallamak...
gelipte öğretsinler...neyin ne oldıugunu bilmeden konuşurlar...
dertlinin derdi bilinmez..herkez kendi kafasında yaratmış bişiler...

Ben bunu biri profesör olmak üzere 2 ürolog doktoruna sordum..hatta dedimki varikosel yüzünden tekrar düşük yapma ihtimalim varsa eşim iyileşene kadar korunalim,ikiside kesinlikle ilgisi yok dedi.. Bende mayıs ayında rahim filmi cekilicem,korkuyorumda çok,inşallah temiz çıkar..:S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallh canım temiz çıkar filmin ben düşüğün nedenini araştırma gereği duymadım daha ilk olduğu için rabbim inşallah tekrar yaşatmaz araştırmaya da gerek kalmaz çünkü birçok sebebi olabiliyormuş

Delinefsim tatlım 2 tane okudum allah kabul etsin

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar şimdi isterseninanma- arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

Leman24__ 8

Adzeynep-1

Jonguil_8

Optimist_7

Littrebirdie_2

evlimutlu44_1

ayla34__1

delinefsim__4

canım 3 tane daha okumuş annem.ekle istersen.

Leman24__ 8

Adzeynep-1

Jonguil_8

Optimist_7

Littrebirdie_5

evlimutlu44_1

ayla34__1

delinefsim__4

sizlerde saolun canım.ben iş yoğunluğundan falan okuyamıyorum ama size de söz verdim başta.okuyamadığıma da üzülüyorum.saolsun annem okuyor benim yerime.allah kabul etsin dualarımızı...

aminn canm..üzülmee bizler ne kadr okuyabiliyorsak o kadr okuyoruz..zamanı olan okuyor olmayan okumuyor..annenden ALLAH RAZİ OLSUN ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…