Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tabii hayatım,şükür ki bizler de problem yok,kaliteli sperm bir şekilde bulunuyor ama bizim yumurtalarmız filan iyi çok şükür.5 mayıs test günüm hayatım.

ooo 5 mayıs demek test günü.heyecanla sayıyosundur günleri.
ben akşam olup yatma zamanı gelince ohhh bugünde bitti diyodum resmen.zaman geçmek bilmiyordu bir türlü.

sonu güzel olsun inşallah canım.rabbim hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.

bişey sorcaktım canım sana.tedaviye başlamaya karar verdiğinizde hareket, morfoloji nasıldı?sayı kaçtı canım sizde?

öyle canım,zaman hiç geçmiyor:)

bizim morfoloji %70,sayı totalde 50 milyon ml de 10 milyon,hareket %70 idi.aslında bu sayı hiçte fena değildi ama tüp bebeğe karar verdik ve orada bir test daha yaptırdk sayı 2 milyona hareket %50 ye düşmüştü morfoloji yazmıyordu.biz o teste pek güvenmedik çünkü elle yazılmış bir testti ve hiç bir detay yoktu.ama daha fazla kurcalamak istemedik.

hayırlısı canım.güzel haberlerini alırız inşallah hep beraber seviniriz.

değerler güzelmiş gerçekten.ama yinde beklemekten sıkıldıysanız iyi yapmışsınız canım.boşver.şükür tedavide bitti.sona geldiniz güzel haber alacaksınız inşallah.

sayı az olduğu için bizim morfolojiye bakmamışlar.hareket %65. sayı toplamda 100 bin.en son şubatta tüp bebek tedavisine başlarken öyleydi.
bakalım şimdi kaç.proxeed plus kullanıyor eşim.2.kutu bitsin 10 mayısta test yapıcaz.
2.tedavi gözüküyor yine bize sanırım.

canım inşallah gerek kalmaz.ne kadar yıpratıcı bir süreç.her yerim delik deşik oldu,hele progestan iğne beni mahvetti.kalçalarım mosmor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum.gece uykuda acıdan mırıldanıyormuşum eşim diyor.artık dayanamıyorum,bu hormonlarda mahvetti beni.iniaşşah çektiğim eziyete değer.
sende belirti olmuşmuydu transfer sonrası?üzmek için sormuyorum ama belirti aramadan da yapamıyorum işte

inşallah canım bakalım zaman ne göstercek.
ayyy progestanı iğne olarakmı alıyorsun???canım vajinal tablet kullandım.çok rahattı.transferden sonra hiç iğne kullanmadım ben.hepsi hap şeklideydi.

evet gerçekten zor bir süreç.hormonlar mahvoluyor.gerekli geeksiz herşeye ağlıyordum ben.o kadar hormon takviyesi ee haliyle kilo yapıyor.birde işin heyecanı zaten yetiyor insanın canına.bide biz kimseye ailelere bile söylemedik.aynı şehirdeyiz bide.onlardan saklamakta ayrıca zor oldu.

valla canım günlerce netten belirtiler nedir diye araştırdım.ufacık fiziksel değişiklikte buda belirtimi miye araştırmalar yaptım.bende gaz problemi oldu o da ilaçlardan olabilir dedi doktorum.mide midede yanma başlamıştı.geğirme gibi şeyler.
bunun dışında ne kasık ağrısı ne karın ağrısı göğüslerde hassasiyet yok yerleşme kanaması gibi şeyler hiç olmadı.ben kendimi yedim niye belirti yok diye.tavsiyem hiç belirti arama.kişiden kişiye değişiyor.merkeze test için kan vermeye gittiğimde doktorum sordu hissetiğin bir değişiklik varmı diye dedimki hiç belirti yok bende çok endişeliyim.:18::18:
herkeste olcak diye bişey yok dedi.sizce sonuç nedir ne hissediyordunuz dedi.bence pozitif dedi.nitekim öyle oldu.
ama ben hamileliğimdede hiç mide bulantısı ağrı sızı yaşamadım.sadece çok uykum geliyordu bide arada halsizlik.9 hafta hiç üzmedi yavrum annesini.

benimde ilk tedavimdi.kendimi yedim bitirdim.nasıl olcak,olcakmı, yumurta nasıl toplancak,transfer günü ne yapcam sonra belirtiler neler diye.
ama şimdi daha rahat daha bilgiliyim.2.tedavimde stres olmucam bu kadar inşallah.

rahat ol canım.bol bol dua et.belirti arama.rabbim inşallah yavruna ömür vermiştirde seni bırakmamıştır.ve inşallah 9 ay boyunca da bırakmaz.

Canım benim sayıyı yanlış yazmışın toplamda 6 olmuştu

benim de annem ve kayınvalidem dışında kimse bilmiyor.gerekte yok zaten,birde insanların sorularıyla uğraşamayacağım.
ayy evet iğne kullanıyorum o kadar ağrı yapıyor ki(bacak ağrısı)inşallah çektiğim acılara değer.

tabii herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yok.benm transferden 2 gün sonra açık pembe,kahve akıntım olmaya başladı ve 3 gün sürdü az az.bir de adet ağrım var bu da beni korkutuyor.off öyle işte çk gerginim yaaa,ne olacaksa olsun bir an önce.negatifse de bileyim 3 gün üzülür sonra normal hayatıma dönerim ucunda ölüm yok.ama o an,test kağıdını elime aldığım an...o zaman kalbim ağzımdan çıkabilirr

Tatlım inşallah güzel haberlerini alacağız.guzel şeyler düşün canım az kaldı çok heyecanlı

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tatlım inşallah güzel haberlerini alacağız.guzel şeyler düşün canım az kaldı çok heyecanlı

inşallah canım ama negatif olacağını da düşünmek istiyorum ki sonra çok üzülmeyeyim.

Tabii canım kötüyü de düşünmek lazım üzülmek için inş imtihanın bitmiştir canım

inşallah canıımmm.

aşılamadan sonra da sen başlayacaksın heyecanlı bekleyişe e sonu güzel bitecek Allah'ın izniyle.sanırım yarın gece çatlatma iğneni yaparsın.

inşallah canıımmm.

aşılamadan sonra da sen başlayacaksın heyecanlı bekleyişe e sonu güzel bitecek Allah'ın izniyle.sanırım yarın gece çatlatma iğneni yaparsın.

Yarın saat 11 de randevu var bakalım yumurtam gelişti mi yoksa çoktan çatladi mi kısmet artık

Yarın saat 11 de randevu var bakalım yumurtam gelişti mi yoksa çoktan çatladi mi kısmet artık

yok çatlamamıştır sanmam.eğer 17 mm geldiyse gece çatlatma iğnesi yaparsın,36 saat sonra da aşılama.sonra gelsin bebişşş:)))

Allah evladını bağışlasin arkadaşım. Zor bi süreçtir eminim ama deger bunada eminim. Tedavini hangi şehirde oldun cnm adını ve maliyeti ni verirmisiniz. Bende 6 ay içinde düşünüyorum inşallah normal yolla olurda mucizesi verir Rabbim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok çatlamamıştır sanmam.eğer 17 mm geldiyse gece çatlatma iğnesi yaparsın,36 saat sonra da aşılama.sonra gelsin bebişşş:)))

Yarın yumurtam 17 mm geldiyse yarın gece mi iğne olmam lazım ama ertesi gün 1 Mayıs tatilmis ne olacak bilmiyorum 36 saat geç değil mi aşılama için

Yarın yumurtam 17 mm geldiyse yarın gece mi iğne olmam lazım ama ertesi gün 1 Mayıs tatilmis ne olacak bilmiyorum 36 saat geç değil mi aşılama için

yarın gece atıyorum 02.00 da olsan çatlatma iğnesini,2 mayıs 14.00 da aşılaman olur hayatım.hayır geç değil,tam yumurta çatlayacağı zaman spermler içeri gönderiliyor.hatta dakikası bile çok önemli demişti benim doktorum.ben 02.01 de yapmıştım,14.01 de de aşılma yaptı o 1 dk yı bekledi yaniç

Yani tam 36 saat sonra mı yapılması iyi çok sağol tatlım içim rahatladı. Gece hastaneye gideceğim o zaman kalcadan sanırım bu igne

Yani tam 36 saat sonra mı yapılması iyi çok sağol tatlım içim rahatladı. Gece hastaneye gideceğim o zaman kalcadan sanırım bu igne

hayır tatlım hastaneye gitmene gerek yok,kendin yapabilirsin.iğne ufacık zaten.ben aynı boyutta iğneyi hergün göbeğime kendim yapıyorum.
aşılama da koldan yapmıştım ben,tüp bebişte göbekten yapmamı istediler.yine de doktoruna sorarsın.ama mutlaka 36 saat sonra olmalı bu konu çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…