- Konu Sahibi delinefsim
-
- #6.701
hayır tatlım hastaneye gitmene gerek yok,kendin yapabilirsin.iğne ufacık zaten.ben aynı boyutta iğneyi hergün göbeğime kendim yapıyorum.
aşılama da koldan yapmıştım ben,tüp bebişte göbekten yapmamı istediler.yine de doktoruna sorarsın.ama mutlaka 36 saat sonra olmalı bu konu çok önemli.
Bakalım doktor kaç saat sonrası için aşılama günü versin.kendim yaparım ama kalcadan yapamam doktora sorarım yarın. Sen 1 Mayıs test yaptıracak mısın
GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
koldan yaparsın daha olmadı acile gidip yaptırırsın ama hiç acımıyor:)
5 mayıs test günüm,transferden sonraki 13. gün oluyor.ee eşimim vardıyası uygun değil,kendim de gitmeye cesaret edemem.belki pazar yani 4 mayısta yaptırırım.off aslında hiç test yaptırmasam ne güzel olur diyorum bazen
Anladım canım unveiled ne zaman idrar testi yapmıştı transferin kaçıncı günü hatırlıyor musun canım kanda 10. Gün bile çıkar
yanlış hatırlamıyorsam 9. gün yağmıştı.onun 6. gün embriyosuydu.ben de 10. gün yapsam varsa belki çıkar ama idrar testlerine pek güvenmiyorum,en iyisi 4 mayısta kan testi zaten 12. gün oluyor.
O baya erken yapmış dogru zamanda yap en iyisi garanti olur canım allah im inşallah nasip etmiştir canı gönülden diliyorum
inşallahhhh,inşallah benim tutmuştur,senin de aşılama da tutar da peş peşe doğum yaparızzz
Ayy canım ne güzel olur valla hayali bile ne güzel. Inşallah allahım nasip eder artık hasretimiz son bulur
bazen sadece hayalmiş gibi geliyor.
şu topiklere göz atıyorum da bir kaç sene önce bizim yaşadıklarımızı yaşayanların hamilelik takvimleri var,bir çoğu doğum yapmış bile..onları görünce umutlanıyorum.
Evet canım aynen bende sıkıldıkça göz atıyorum çoğu hamile doğum yapan bile var. Sıra bize geldi galiba
Anladım canım unveiled ne zaman idrar testi yapmıştı transferin kaçıncı günü hatırlıyor musun canım kanda 10. Gün bile çıkar
yanlış hatırlamıyorsam 9. gün yağmıştı.onun 6. gün embriyosuydu.ben de 10. gün yapsam varsa belki çıkar ama idrar testlerine pek güvenmiyorum,en iyisi 4 mayısta kan testi zaten 12. gün oluyor.
Evet canım aynen bende sıkıldıkça göz atıyorum çoğu hamile doğum yapan bile var. Sıra bize geldi galiba
canim unveiled benmiyim:)) benim 6. gun embiryosuydu 9. gun idrarda gormustum..zeynep sende 10. gun idrar testi yapabilirisn bence..hadi insallah canimmmm
ay insallah sira artik bizlere gelmsi olsun bizde alalim bebisleri kucagimiza canim..asilama yaptiriyorsun galiba cok sevindim guzel haberler yakindir insallah canimm
Evet canım yarın kontrolü m var aşılama günü belli olacak aşılaman in pek şansı yok gerçi tüp raporu alabilmek için aşılama yaptırmak istedik
Evet canım yarın kontrolü m var aşılama günü belli olacak aşılaman in pek şansı yok gerçi tüp raporu alabilmek için aşılama yaptırmak istedik
Evet canım pardon adını yanlış yazmışım:) evet yasa çıkar aslında ama dayanabiliyorsa bekledim garanti olur
Hayy Allahim yaa aglasam mi gulsem mi bilemedim.Ne kadar cahil ve egitimsiz bir toplumuz.Okumus olmaklada alakasi yok okuyupta patavatsiz insanda cok insanin insan olmakla baskasina saygiyla sevgiyle alakasi var.O kadar cok gereksiz sacma insan varki sinir oluyorum cunku ayni laflar bana da deniliyorBu ne cahilliktir boyle yaa insanlarin ozel hayatlarina dahi insanlar burunlarini sokar oldular.Gostereyim mi diyerek iyi demissin az bile demissin. Cok sinir oldum yaaa anlatamam. Okadini bir bulursam onun sacini basini yolarim valla Hos benim cevremde de dolu ya basta kaynanam olmak uzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?