Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım ben 2 tane okudum,Allah kabul etsin...

Banada mail gelmis adzeynep ozel mesaj yollamak istedi fakat posta kutunuz dolmus vs diye sanirim bu bildirimlerde ozel mesaj gibi geliyor ya ondan olabilir ozaman.Iyi bari yaa bari benimki sorun yaratmasin ayrica sevindim cnm senin adina iyi olmana.Anneler gunun de kutlu olsun artik sen de bir annesin.Insallah bizde tadariz o duygulari.Amin cnm bizden dualarini esirgeme isim olarak bilmesekte nicklerimizle dua etsek gonlumuzden gecirsek yine yeter.

SITEDEKI BUTUN ANNELERIN ANNE ADAYLARININ ANNELER GUNUNU KUTLARIM.iNSALLAH HERKES TADAR O GUZEL DUYGULARI.SENEYE KUCAGINIZDA AGLAYAN BEBELER OLUR INSALLAH

Sağol canim sizin varikosel ilerlemiş miydi?

Arkadaşlar.. hepimizin anneler günü kutlu olsun.. bir dahaki sene hepimizin kucaginda yavruları olur inşallahhh..:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkesin anneler günü kutlu olsun anne olmak isteyenlerede rabbim bi dahaki anneler gününü bebişiyle kutlamayı nasip etsin inşallah

tatlımm,seninde anneler günün kutlu olsun,hepinizin anneler günü kutlu olsun.seneye bu zamanlar meleklerimizi koklayarak geçirelim anneler gününü inşallah.

canim 4 tane okudum .. ekleyebilirsin ..

haydi bakalim hayirli olsun canim bende bu ay baslama niyetindeyim .. nerde yaptiriyosun igne ile mi olucak ? kac para tutucak ? bunlari bildirirsen paylasalim ben ozelde yaptiricam 1500 lira denildi .. igne ile olucak bende adet gunum gelirse gidicem .. Insallah gelmez diyorum icimden bu ay hamile olsam hic ugrasmasam ne guzel olur .. sans orani verdimi dr ? sizin en son testiniz kac ti ? haberleselim dualaarimiz seninle

Kıı özel msjim geldi mi? Telden yazınca emin olamadım. Burdan yollayinca görüyorum özeli göremiyorum. Asilamam in Şansı % 10 -20 canım

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağol canım. iğne falan kullanmayacağım aslında doktora muayeneye gitmiştim. yumurtam 18mm olmuş aşılama yapalım dedi. sadece çatlatma iğnesi yaptım. 600 tl ye yapılacak. doktor şans oranı vermedi tüp bebekten önce aşılamayı denemiş olursun dedi. hayırlısı canım inşaallah sende adet olmazsın mutlu haberi birlikte veririz.

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNhAMİLE

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

Optimist_4

Ayla_34__ 2

Zeynep imm canim..tup bebek detaylarini anlatirmisn..tedavn kac gun surdu..ne yaptinz..kac ginde bir gidiyordn..

Tatlim..hayyirlisi bu yolda neyi ne zamn yapacgmz blli olmuyor..Rabbim hayirlisini versn..insallh supriz kararinz mutkulukla sonuclanr..

Canim insalllh szde de ckis olck..burda bir arkadas da olmustu zaten..yeeter ki inanin..Rabbi. Hayirlisni versin...iyi haberlerrini verirsin bzlere..

Herkesten Allah razı olsun böyle bir dua grubunun içinde olduğum için şükürler olsun,Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Aminb canim...blki de bu dualat vesile olavck anne olmamiza..hayirlisi ile..

Delinefsim, tatlım 2 tane okudum allah kabul etsin

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

41 meryem suresi için listemiz...

unbelivable için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNHamile

adzeynep için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNNhAMİLE

delinefsim için meryen suresini okuduk...ALLAH KABUL ETSİNN

nazende88 için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

herseygüzelolacak için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

jonguil icin meryem suresini okuduk....ALLAH KABUL ETSİN...

optimistt için meryem suresini okuduk..ALLAH KABUL ETSİN...

Littrebirdie icin okuduk ALLAH KABUL ETSİN

Evlimutlu44 icin okuduk...ALLAH KABUL ETSİN...

leman24 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

isterseninanma- için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

-Alya_34 için okuduk..ALLAH KABUL ETSİN..

arkadaşlar şimd--nazendeeee-i arkadaşmız için meryem suresini okumaya başlıyoruz..okuyanlar kaç tane okudugunu söylesin ekliyelim..

-kalanchoe--sndz--SEL25-- fecelcrying--yuko06--gülbasak86

Optimist_4

Ayla_34__ 2

Jonguil__2

Zeynep imm canim..tup bebek detaylarini anlatirmisn..tedavn kac gun surdu..ne yaptinz..kac ginde bir gidiyordn..

tabii tatlım,ben adetin 2. günü başladım tedaviye yani 7 nisanda.2 günde bir kontrole gittim,17 nisanda yumurtam toplandı.5 gün embriyoların gelişimi izlendi ve 22 nisanda transferim yapıldı.3 gün pe iş yapmadım ama çokta yatmadım.sonra günlü hayatıma geri döndüm tabii ağır iş yapmamak kaydıyla.en önemlisi pozitid olmak ve doktoruna güvenmek.zaten her iş doktorda bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…