Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sagol cnm bende cok mutlyum insallah dhada iyi olur hamile kalirim ins en yakin zamanda.Sence nasil degerler?Gercekten cok dua ettim Allahim uzulmeyeyim diye Allahin sevgili kuluymusum kabul etti dualarimi

Sagol cnm bende cok mutlyum insallah dhada iyi olur hamile kalirim ins en yakin zamanda.Sence nasil degerler?Gercekten cok dua ettim Allahim uzulmeyeyim diye Allahin sevgili kuluymusum kabul etti dualarimi

Bence çok iyi bir artış 2 milyondan bu şekilde artış olmasi çok çok iyi bir gelişme bence inşallah her şey güzel olacak canım. Stres yapma inancını yitirme yeter

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet cnmsukur.Stres yapmasak birde hersey daha iyi olur.onu asmasini becerebilsek birde insan ister istemez bebek dusunuyor cunku bazen degeerler yuksek olsa bile olmayacak olduktan sonra napsak olmuyor.

evet cnmsukur.Stres yapmasak birde hersey daha iyi olur.onu asmasini becerebilsek birde insan ister istemez bebek dusunuyor cunku bazen degeerler yuksek olsa bile olmayacak olduktan sonra napsak olmuyor.

Evet benim de en büyük sorunum o çok stres yapıyorum elimde değil valla.cok mücadele ettim ama bir türlü beceremedim aklımda n atmayı. Allah yardımcımız olsun

canim gozun aydinn cok guzel artmis sayiniz..insallahhh hamis haberini almak cok yakindirrr

canim bi kursa mursa biseye yazilsan kendini oyalayacak rahatlatacak birseyler bul..canim senin asilama olmusmuydu noldu ben koptum bu ara

Kızlar benim eşimde sol varoksel ameliyatı oldu 2ay doldu 1 kere pasumana gitti okadar doktor bida ne gel dedi nede gelmea bazen sancıları oluyor dikişyeri acıo dior sizce ne yapmalıyız 1haftadır keciboynuzu kürü yapıyoruz bizde rabim her isteyene bebişler versin inşşşşşşşşşşşş

canim bi kursa mursa biseye yazilsan kendini oyalayacak rahatlatacak birseyler bul..canim senin asilama olmusmuydu noldu ben koptum bu ara

Tatlım çalışıyordum ben yeni işten çıktım aslında işte oylanmama rağmen stres yapıyordum hiç bir şey engelleyemedi stresimi. Aşılamam iptal oldu canım 5 tane yumurtam olduğu için. Cumartesi kontrolüm var bu ay bi terslik olmazsa aşılama yaptırmak istiyorum

canim viscosity hiz degil akiskanlik..ml de 36 milyonsa toplamda 3X36 ki bu hariika bir sayi..sizdede morfoloji sorunu var sanirim anomalilere bakilirsa..sayi ne kadar artarsa morfolojinin onemi okadar azaliyor deniyor..cunku illaki normal yapida yani morfolojide olanlar cikiyor iclerinde..Allah gonlune gore versin canimcimm 1 spermcik yeterrrrr

Son düzenleme:

insallah bu ay ugurlu gelsin sana canim, bebisin gelsin bu hasret bitsinnn

merhaba kızlarr...bugün sabah itibariylee regl oldum...tüp bbebeğe başılıyoruz...yarın kısmetse görüşmeye gideceğiz...dualarınızı eksik etmyin lütfen...

merhaba kızlarr...bugün sabah itibariylee regl oldum...tüp bbebeğe başılıyoruz...yarın kısmetse görüşmeye gideceğiz...dualarınızı eksik etmyin lütfen...

Inşallah canım hersey yolunda gider siz böyle tüp yaptırdıkca benimde yaptırasim geliyor hadi bakalım listeye bir hamile daha eklenecek biran önce sıra bizede gelsin

canım,Rabbim yardımcın olsun,bak gör olacak ben çok inanıyorum.sende inan, tamam?bol bol meyve sebze yemeyi sakın ihmal etme hayatım bir de bol su...

tatlım sizin ameliyat olalı ne kadar oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…