Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim cok sevindim acik ciktigina da ben agrin oldugunu duyunca anestezili yaptirmaya karar verdim yada acaba hic mi cektirmeyimmmmm ay bu korku beni deli edecek (

tatlım kesinlikle çektirmelisin en azından için rahat etmiş olur.
anesteziye gerek yok bence 30 sn şiddetli adet ağrısı oluyo o kadar gerisi o kadar acı veren bişey değil.ama hiç acımıyo desem yalan söylemiş olurum.katlanılabilir acı diyelim.

sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum ama bu ara çok zorlanıyorum.

inşh Allahım güzel etsin....
bol bol dua et tatlım Rabbime sığın..atlatacaksınız inşallah ailecek bütün sıkıntılarınızı..

ah tatlım amin amin.ne zormuş evlat sahibi olmak.

inşallah faydası olacak ameliyatın Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

hayırlısı olsun canım.ben okuya okuya geldiğimdebn tek tek cevap veriyorum.

benim eşim kullandı canım klomen etkiside oldu sayısı arttırdı epeyce.

amin canım.Allah hepimizn yardımcısı olsun. bilseydik en baştan korunmazdık.

ama nasip işte

Canim benim cooook cook uzuldum cok gecmis olsun.. evet zor bi durum ne kadar da guclu ol desek biliyorum ki o gucun zaman zaman tukeniyor ama ne olur ayakta dur.. allahim babana da annene de acil sifalar versin.. kusura bakma tatlim sen oyle yazinca bi bakim dedim gecmise bisey mi oldu gozumden kacmis tatlim..

Anliyorum cnm seni hemde cok iyi anliyorum neler hissettiklerini dusunuyosun ki hersey benim basimda neden ben gibisinden ama sabret zaman herseyin ilaci diyolar ya gercekten oyle Allah kimseyi o hastanelere ameliyat kapilarina yaklastirmasin bile ne kotu durumda olanlar var bak baban da iyilesmeye baslamis ustelik anneninde tahlilleri bir belli olsun panik yapip kendini de aileni de strese sokma ben hep hastane koridorlarinda aglardim hic annenim onunde aglamadim guclu mutlu durdum sende oyle ol,ve kac gece sandalyelerde uyudum ama geciyo be cnm oyle yada boyle hersey iyi oluyo bir sekilde sadece zamani var seninde guclu sapaasaglam olman lazim ki onlar da senden guc alip iyilessinler.Sen uzgun durursan onlarda uzulur daha gec iyilesirler.Allah yardimciniz olsun

Yaa bu rahim filmi nasil oluyo hic bir fikrim yok bana aciklayabilirmisin.

ERKEEEKKKLLEERRRR!!!!

selamün aleyküm arkadaşlar,

bişi sorabilirmiyim.varikosel in fazla kg ile ilgisi var mıdır?

Aleykum selam

Arkadasim sen benim kocami gorsen zayifliktan olecek somaliden mi geldi bu dersin.Gorseydin derdin ki sorumu geri aliyorum hic bir alakasi yok cunku benim esim cok zayif uzun boylu ve ileri derecede varikosel var.

bede rahim filminden çok korkuyorum , o yuzden şu 6 ay içinde sabahları corek otu bal tarcın arada bir de hayıt otu bal yemeye calısıyorum belki kanallar kapalıysa açar faydası olur ..

bede rahim filminden çok korkuyorum , o yuzden şu 6 ay içinde sabahları corek otu bal tarcın arada bir de hayıt otu bal yemeye calısıyorum belki kanallar kapalıysa açar faydası olur ..

merhaba canım eğer kanallar kapalıysa bu yaptıklarının faydası olmaz hsg çektir melisin hafif yapışıklıkr zaten operasyon sırasında açılıyor ciddi bi tıkanıklık var sa da doktor müdahalesiyle hallolur inş. hsg den korkma bi anda olup bitiyor en azından sonuca göre ilerlersin

günaydın canımmmm...diğer topikte de gördüm seni sabah.doktorun ilaç vermeyişi kafanı karıştırmış iyice.eşin ameliyata da zor ikna olmuştu.birde doktoru değiştirelim dersen yine gerilebilir.bence kendi doktorunuzla bir görüşün.yine ilaç vermezse başka doktorlara yönelin eşinde ikna olmuş olur.bizim ameliyatımız haftaya cumartesiye kaldı.eşimdeki kan pıhtılaşması sebebiyle kan sulandırıcı kullanıyordu ameliyattan 5 gün önce ilacı bırakıp iğne vurulmaya başlamamız gerekiyormuş.bu cumt.için geç kaldık haftaya cumartesi 7 aralıkta olcak.bize ne ilaç verirse hemen yazcam sana aklımda zaten.

birde kullandığın otlara, bitkisel karışımlara dikkat et.bide fsh ı yükseltirsiniz falan aman dikkat sperm çıkışını engeller biliyorsun.hormonal her bitki bize iyi gelmeyebilir.ben sadece keçiboynuzu kürü ve arı sütü-bal-polen karışımı aldım.bazı otları fshı çok düşük olanlara veriyorlar artsınki sperm çıkışı olsun diye.bizimki zaten normal aman artmasın.

selamün aleyküm arkadaşlar,

bişi sorabilirmiyim.varikosel in fazla kg ile ilgisi var mıdır?

sleyküm selm canm..kiloyla alakası yok bildiğim kadarıyla...ve hatta genetik te olugunu sanmıyorum...bildiğim kadrıyla sürekli aynı pozizyonlarda yani ya hep ayakta yada sürekli aynı yerde oturmada çıkabilir.... ve ateşli bir hastalık geçirmede olabilir..mesela benm eşimde küçükken ateşli hastalık geçirmiş ve doktora götürmemiş..bunun ynı sıra yaklaşık 10 yıldır leptop kullanıyor..geeceleri üstünden kalkamzmışş...leptopta ki radyasyon çok fazla üstelik kucakta oynanınca yumurtalıkları çok fazla etkliyor...eşimde de sürekli leptop varmış kucağında...

şükür ki açık çıkmış....klomen eşim ameliyattan önce kulndı bir faydası olmadı..doktor yazayım mı dedi..bn de daha önce kulndık bir faydası olmadı dedik.. yazmadı..ama her bünye farklı oluyorr..kimiinde fayda ederken kimisinde hiç bir işe yarmaıyor..klomenin yanıda bişey kulnmıyor musunz..vitamin ilacı faln..

ayy şimdi kafam iyice karıştı korktum vallahi çakşır suyu otu vermesem mi acaba eşime.
dediğin gibi hormonlarda bir sorun çıkmamıştı çakşır otu hormonları bozmasın yükseltmesin :S
canım sizin de en hayırlı zamanda olur inş ameliyatınız da atlatırsınız kolaycacık..

tabii canım.

tüpler de tıkanıklık var mı yok mu bunu anlamak için yapılan bir işlem. tüplere sıvı veriliyo eğer sıvı tüplerden geçip,rahimde toplanırsa açıktır demek oluyo.5 dk lık bir işlem ve muhakkak yaptırılmalı.

Kızlar
Malesef annemle ilgilı sonuçlar çıktı gögüs k... Yazamadım bile
Ameliyat olcak yakın zamanda da kemoterapi.
Güçlü olmak zorundayım ama bazen çok zor.
İnşh atlatıcaz.lütfen dualarıma ortak olun.

tatlım sen güçlü ol annenin yanında ol anenn bu günleri atlatacak inan bana sevgi ile güçlüğkleri aşacaksınız, rabbim anenne şifa lar ihsan eylesin enn kısa zamanda ve cümle hastalara da.....kolay bişey değil ama sen dua et bizde dua edicez annene....

canım hıç korkma hiç uzulme.. evet haklısın zorlu bi süreç ama inanki sonu guzel olacak.. inşallah en kısa zamanda atlatırsınız sagliğina kavuşur anneciğin..

canım geçmiş olsun ALLAH en kısa sürece acil şifalarını versin .. evet sen annene moral olmak zorundasın moral çok önemli bir şey bu dönemde bizim iş yerinde bir bayan 40 lı yaşlarda o da gögüs k. oldu 3 ay işe gelmedi tedavi gördü sonra bir baktık karsımızda düşün iş yerinden çıkıp çıkıp kemoterapiye gidiyordu iş gelmesi bile ona moral oldu insanlarla sohbeti muhabbeti şimdi çok şükür atlattı.. bu hastalık 5 kadından birinde olan bir hastalık ama hemen hemen hepsi bu hastalığı yeniyor inş annende en kısa sürede atlatır bu dönemi , hem daha torunlarını sevecek demi :) annene hep güzel olaylar anlat üzecek birşeylerden bahsetme canım hep iyileşme hikayeleri anlat boylece umudunu hiç kaybeymez unutma umut insanlık için herşeydir umudumuz duamız yoksa ne ehemmiyetimiz var ki ..inş en kısa sürede herşey yoluna girecek her zaman duamızdasınız.

canm geçmiş olsunn..çok üzüldüm..GÜÇLÜ OL CANM..İNŞALLAH HAYIRLISI İLE ATLATIRSINIZ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…