- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.301
Canim cok sevindim acik ciktigina da ben agrin oldugunu duyunca anestezili yaptirmaya karar verdim yada acaba hic mi cektirmeyimmmmm ay bu korku beni deli edecek(
bol bol dua et tatlım Rabbime sığın..atlatacaksınız inşallah ailecek bütün sıkıntılarınızı..sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum ama bu ara çok zorlanıyorum.
inşh Allahım güzel etsin....
evt canım eşim cuma günü ameliyat olacak inşallah. bizim morfoloji ve harekette sıkıntı var inşallah o da ameliyatla halledilir.en çok istediğim şey doğal yoldan hamile kalabilmek. :)
bir yıldır hastaneleri yol ettik git gel Rabbim düşürmesin oraya.
arkadaşlar rahim filmi çektirdim sonunda.açık çıktı çok şükür.üzerimden büyük bir yük kalktı resmen kabusa dönmüştü:)
ama valla acıdı ya çığlık attım bi ara ama çok kısa sürüyo Allah'tan yoksa dayanamayabilirdim.
bu arada aşılama yapacaktık bi daha ki ay.benim doktorum eşimi o hastanedeki bi üroloğa gönderdi.aşılama için bekleyin daha yükselir dedi.bu yüzden aşılamayı erteledik.bu arada eşime klomen verdi 3 ay kullanması için. aranızda eşi klomen kullanan varmıki?
bol bol dua et tatlım Rabbime sığın..atlatacaksınız inşallah ailecek bütün sıkıntılarınızı..
ah tatlım amin amin.ne zormuş evlat sahibi olmak.
inşallah faydası olacak ameliyatın Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Ben bayağıdır giremedim.Telefondan girdim ondan da birşey anlamadım.
eşimin varikosel ameliyatı bizde 22/11/2013 olduk aranıza katıldık.
İşim özel sektördeyim sıkıntılı...
Annemle ilgili eşim ameliyata girdiği gün öğrendim.Annemin göğüsde kist vardı.sonuçları doktora o gün gösterdi.ultrasyon ve mamografiye göre kötü huylu gibi.Bununla ilgilide aynıda bir şeyin içinde buldum kendimi.biyopsi olması lazım acil..
Siteye yeni bakıyordum kusura bakma canım...
Değerlerinizda azda yükselmiş.Biraz daha beklemek lazım gibi.Ağır ağır yükseliyor zannediyorum.Ya da bir zaman koyup kendine aşılama ya da tüp bebeğe geçiceksin canım benim.inşh hayırlı kararlar sonuçlar olur.bu 1 senede vitaminler takviyeler kullandığını zmı?
Allahım daha beterinde korusun isyanda değil şimdi yazacaklarım ama 2013 beni sınıyor resmen anladım....
önce babam 4 ay hastanede yattı 22 günü yoğunum bakımda.annemin evinde hastanede ve işte ömürüm geçti.evime gidemedim.
babam daha yeni toparladı.hatta arada hala arıza veriyor onu götürüp getiriken.
annemin yüksek tansiyonuyle birlikte diğer rahatsızlıkları başladı.
derken eşimle ilgili ilk azospermiden tedavi süreci.vs....varikosel ameliyatına geçtik.
burdan şimdi tekrar annemin göğüsündeki kitle için başladım çalışmalara...
bugün kendimi o kadar yorgun bitkin hissediyorum ki resmen 1 sene boyunca yaşadıklarımın acısı çıkıyor gibi işe zor geldim.
kusura bakamyın moral bozmak istemdim bi anda döküldü benden.
selamün aleyküm arkadaşlar,
bişi sorabilirmiyim.varikosel in fazla kg ile ilgisi var mıdır?
bu konuda kimsenin bilgisi bulunmuyor sanırım
çok sağol yaşayan bilir diye boşuna dememişler bu kadar arkadaş okudu bunu yazdıklarımı...
ama malesef başa gelmeden anlanmıyor bilinmiyor hissedilemiyor nasıl bir zor durumda olduğum...
Allahım iyi eder inşh.tüm hastalarıda...Bana güç versin gerçekten şu sıra biraz fenayım ...
arkadaşlar rahim filmi çektirdim sonunda.açık çıktı çok şükür.üzerimden büyük bir yük kalktı resmen kabusa dönmüştü:)
ama valla acıdı ya çığlık attım bi ara ama çok kısa sürüyo Allah'tan yoksa dayanamayabilirdim.
bu arada aşılama yapacaktık bi daha ki ay.benim doktorum eşimi o hastanedeki bi üroloğa gönderdi.aşılama için bekleyin daha yükselir dedi.bu yüzden aşılamayı erteledik.bu arada eşime klomen verdi 3 ay kullanması için. aranızda eşi klomen kullanan varmıki?
kızlar benim eşim cuma gunu ameliyat oldu yarın işe baslayacak ona kalsa hemen ıse gıdecektı de zar zor rapor aldırdık persembe de zaten şehir dısına cıkabılır heralde o yuzden evde dınlenıyor.
ay ama evde ya haftasonu beyefendıyı erken uyandıramazsın sımdı de ben sabah ıse gıderken uyanıyor bırde aksam eve gıdıyorum yemek yıyoruz uyumaya baslıyor , aaa noluyoruz dedim sabah sen işten gelsen ben seni 4 gozle beklerim sende uyumak ıcın benım ısten gelmemi bekliorsun !!!
bede rahim filminden çok korkuyorum , o yuzden şu 6 ay içinde sabahları corek otu bal tarcın arada bir de hayıt otu bal yemeye calısıyorum belki kanallar kapalıysa açar faydası olur ..
bede rahim filminden çok korkuyorum , o yuzden şu 6 ay içinde sabahları corek otu bal tarcın arada bir de hayıt otu bal yemeye calısıyorum belki kanallar kapalıysa açar faydası olur ..
günaydın canımmmm...diğer topikte de gördüm seni sabah.doktorun ilaç vermeyişi kafanı karıştırmış iyice.eşin ameliyata da zor ikna olmuştu.birde doktoru değiştirelim dersen yine gerilebilir.bence kendi doktorunuzla bir görüşün.yine ilaç vermezse başka doktorlara yönelin eşinde ikna olmuş olur.bizim ameliyatımız haftaya cumartesiye kaldı.eşimdeki kan pıhtılaşması sebebiyle kan sulandırıcı kullanıyordu ameliyattan 5 gün önce ilacı bırakıp iğne vurulmaya başlamamız gerekiyormuş.bu cumt.için geç kaldık haftaya cumartesi 7 aralıkta olcak.bize ne ilaç verirse hemen yazcam sana aklımda zaten.
birde kullandığın otlara, bitkisel karışımlara dikkat et.bide fsh ı yükseltirsiniz falan aman dikkat sperm çıkışını engeller biliyorsun.hormonal her bitki bize iyi gelmeyebilir.ben sadece keçiboynuzu kürü ve arı sütü-bal-polen karışımı aldım.bazı otları fshı çok düşük olanlara veriyorlar artsınki sperm çıkışı olsun diye.bizimki zaten normal aman artmasın.
Anliyorum cnm seni hemde cok iyi anliyorum neler hissettiklerini dusunuyosun ki hersey benim basimda neden ben gibisinden ama sabret zaman herseyin ilaci diyolar ya gercekten oyle Allah kimseyi o hastanelere ameliyat kapilarina yaklastirmasin bile ne kotu durumda olanlar var bak baban da iyilesmeye baslamis ustelik anneninde tahlilleri bir belli olsun panik yapip kendini de aileni de strese sokma ben hep hastane koridorlarinda aglardim hic annenim onunde aglamadim guclu mutlu durdum sende oyle ol,ve kac gece sandalyelerde uyudum ama geciyo be cnm oyle yada boyle hersey iyi oluyo bir sekilde sadece zamani var seninde guclu sapaasaglam olman lazim ki onlar da senden guc alip iyilessinler.Sen uzgun durursan onlarda uzulur daha gec iyilesirler.Allah yardimciniz olsun
Yaa bu rahim filmi nasil oluyo hic bir fikrim yok bana aciklayabilirmisin.
ERKEEEKKKLLEERRRR!!!!
Aleykum selam
Arkadasim sen benim kocami gorsen zayifliktan olecek somaliden mi geldi bu dersin.Gorseydin derdin ki sorumu geri aliyorum hic bir alakasi yok cunku benim esim cok zayif uzun boylu ve ileri derecede varikosel var.
tatlım sen güçlü ol annenin yanında ol anenn bu günleri atlatacak inan bana sevgi ile güçlüğkleri aşacaksınız, rabbim anenne şifa lar ihsan eylesin enn kısa zamanda ve cümle hastalara da.....kolay bişey değil ama sen dua et bizde dua edicez annene....Kızlar
Malesef annemle ilgilı sonuçlar çıktı gögüs k... Yazamadım bile
Ameliyat olcak yakın zamanda da kemoterapi.
Güçlü olmak zorundayım ama bazen çok zor.
İnşh atlatıcaz.lütfen dualarıma ortak olun.
Kızlar
Kızlar
Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?