Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hayırlısıyla olun ameliyatınızı guzel sonuclar alırsınız ınsallah tez zamanda.. canım esım ameliyata oglen girdi 4 saat sonra eve geldik o gece yatarken kalkmasına yardımcı oldum tutarak.. esımde 5 gun rapor almıstı ama iyilestigi içi evde sıkıldı 4. gun ısıne gıttı ama ayakta durmamaya dıkkat etti.. bıraksam 3. gun gidecekti işe :))

yok tatlım ya gelmiyo ikide bir cevap yazdığım konulara göz atmak zorunda kalıyorum.
bu arada yeni işin hayırlı olsun:)

benim eşim çok nazlı galiba 10 gün rapor aldı:)))))

tatlım sımdı sordum esıme nasıldı diye.. hanı bızede jel surup aleti gezdiriyorlar ya karnımızda oyleymiş.. testislere jel sürüp aleti ustunde gezdırıyor boylecede ıcını goruyormus canım..

çok teşekkür ederim. bende şimdi kendisine söyledim. hadi yaa diyerek üzüldü.
sanıyorum biraz çekiniyor.

çok teşekkür ederim. bende şimdi kendisine söyledim. hadi yaa diyerek üzüldü.
sanıyorum biraz çekiniyor.

evet canım agrı filan yokmus da ben esıme sorunca bılmıyorum hatırlamıyorum dedi sacmalama daha kac ay oldu nasıl hatırlamazsın deyincede hatırlamak istemiyorum belki dedi igrenc bi hismiş :)) bende vajınal muayenemi anlattım bak bakalım hangısı igrenc bı hısmış dedim de sustu :)))

yok tatlım ya gelmiyo ikide bir cevap yazdığım konulara göz atmak zorunda kalıyorum.
bu arada yeni işin hayırlı olsun:)

sağol tatlım...bende acaba bi yerleri kurcalarken bildirim yerini mi kurcaladım diye deminden beri bakınıyorum ama demek teknik bir sorun var...aynen bende yazdığım msjlara cevap geldi mi diye bakıyorum çok kötü oldu bu ya beğeniler ve özel msjın bildirimi geliyor mesajınkiler gelmiyor....

demek ki çok kötü bi his ki unutmak için çabalamış.
bende anlattım. bak benim muayenem daha zor dedim. ama kendisi sperm tahlili verirkende
başlıyor yumurtalıklarım ağrıyo demeye. çok hassas napıcam ben

eşimi baglasam yınede tutamazdım evde 10 gun
:))benim ki tam bir ev kedisi çok sever rapor alıp evde yatmayı :))))
inşallah biran önce düzelir..
korkunç eşime bunu anlatmcam. vazgeçerse naparız. doktor hangi derecede olduğuna bakıp, sperm tahliliyle birlikte karar verecek ameliyat mı değil mi diye.

sperm sayısı nasıl?
inşallah ameliyatlık bişey değildir hakkınızda hayırlısı olsun...

Hayirli ve gecmis olsun canim.Agir kaldirmadiktan sonra gidebilirlermis isine ama yine de evde 5 gun yatak istirahati oneriyor doktor bize oyle demisti olursak

Yeni isin hayirli olsun jongulimBakarsin bu is sana ugur getirirSen yine de dene belli olmaz belki daha yumurtlamadin bazen gunler degisebiliyor biliyorsun

Bence sayiniz iyi ilerleme de var insallah zamanla daha da artar ki oyle gozukuyor

Canim ya insallah en yakin zamanda ailen sagligina kavusur ne kadar kotu bir durum cok iyi anliyorum seni insanin ne enerjisi ne de umut edecek gucu kaliyor.Benim de annem ameliyat olmustu 2 hafta hep hastane de kalmistim belinden dolayi felc riski vardi halen de iyi degil Neyse Allahim bu gunleri aratacak dert vermesin.Annenin de tahlileri iyi cikar insallah dualarim seninle gucsuz olsan bile onlarin yaninda ozellikle oyle durma belli etme sen guclu dur ki onlarda senden aldiklari gucle cabuk iyilesssinler.Allah herkese sifa versin cok zor.

gecmiş olsun canım inş. guzel haberleri üst üste alırsınız :)

kızlar benim eşim cuma gunu ameliyat oldu yarın işe baslayacak ona kalsa hemen ıse gıdecektı de zar zor rapor aldırdık persembe de zaten şehir dısına cıkabılır heralde o yuzden evde dınlenıyor.
ay ama evde ya haftasonu beyefendıyı erken uyandıramazsın sımdı de ben sabah ıse gıderken uyanıyor bırde aksam eve gıdıyorum yemek yıyoruz uyumaya baslıyor , aaa noluyoruz dedim sabah sen işten gelsen ben seni 4 gozle beklerim sende uyumak ıcın benım ısten gelmemi bekliorsun !!!

inşallah canım Allahtan bir şey olmazsa cuma günü ameliyat olacak eşim. ve ben ameliyatına yetişemeyebilirim
sınavda görevliyim maalesef.

eşime diğer hafta ol diyorum cesaretim toplamışken olayım sonra vazgeçerim diyor

benim eşimde evde durmayı sevmez ama bakalm bi haftayı nasıl geçirecek?

ameliyat öncesi ve sonrası yanımızda götürmemiz gereken bir şey var mı canım?

Canim ben neredeyse bi valiz esya koymustum :)) ama yaz oldugu icin bi sort kullanmisti.. esimi odaya ayik getirdiler zaren 3 saat bisey yemicek icmicek yerinden kalkmicak demisti dr ama esim bi saate tutturdu ben acim cisim geldi ben kalkicam demeye ve 2. Saate yemek yedi ordekle cisini yaptirdim. :))) bi havlu biraz pecete gibi bisyler koy canim..

canım çok sevindimmmm....muhteşem habere az kalmış bence...2014 sana uğur getirsin ve yeni yıla karnında bebişinle gir inşallah canım.

dün kontrole gittik bizde.hormonlar normal.kromozon analizinde hiçbir sıkıntı yok.ama sperm testimizde yine hiç sperm yok ama hoca varikosele bağladı.
üretim olduğunu söylüyor.ilk aşamada tese ameliyatında bile sperm bulunabilir ama teseyi şuan önermem ama varikosel ameliyatı yapmak lazım dedi.
varikosel ameliyatı yapalım 6 ay bekleyelim, bana senin yaşın genç 6 ay kayıp sayılmaz dedi.
6 ay sonunda sperm çıkacağından umutlu.
ama doğal yolla zor o kadar artmaz 6 ay sonunda çıkarsa hemen tüp bebeğe geçelim dedi.

6 ay sonrası için büyük bir umut belirdi çok seviniyorum ama eşimin ameliyat olacağı fikri üzüyor tabi beni.içim çok garip.
düşünün bana haber verin dedi doktor.bugün işlerini düzene koycak büyük ihtimalle cumartesi ameliyat olcak.

dedimki ona; çok fedakar bir insansın sen?niye dedi.bu ameliyatı olacağın için dedim.kimse bilmiyor sadece ikimizin kardeşleri.
eğer olursa babası kendisi için ameliyat olduğunu bilse nasıl sevinirdi, dünyaya gelirse çok sanşlı senin gibi bir babası olduğu için dedim.öyle garip olduki.hiç bu açıdan bakmamıştı herhalde.

rabbim herkese en güzelini,hayırlısı yaşatsın.2014 bizim, en sabırlı anne adaylarının yılı olsun...

canım sizinle bizim durumumuz tamamen aynı.. inşallah bizde anne olabiliriz en kısa zamanda.
benim eşime de doktor aynısını solemiş bu aşamada onemli olan senden sperm getirmek demiş.
zaten 6 ay da sperm gelmeye baslarsa hemen tupbebege gecerız vakıt kaybetmeyız demıs.
aman erkenden olun ameliyatı biz gece sene olsaydık belki şimdi daha cok ılerlemiştik belki hamileydim bile..
ameliyat olun ki kürlere başlayın faydasını gorun canım.
eşinle cok guzel konusmussun seni örnek aldım bende eve gıdınce o şekilde bir konusma yapayım :)
bu arada kac yaslarındasınız siz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…