Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bize tese yapsak bugün bile bulunabilir sperm ve hemen tüp bebek yapabiliriz dedi.ama teseyi önermiyor.ben 30 yaşındayım.eşim 33.senin 30 yaşında olman avataj 35 falan olsaydın vakit kaybetmeyelim derdim.varikoseli ameliyatını yapalım 6 ay bekleyelim dedi.ama o süre zarfında ilaçta vericem buda sayıyı artırmaya ve çıkışa yardımcı olacak dedi.size ilaç vermemişti ya, ameliyattan sonra bizim ilaçları yazayım sana bi doktorunuzla görüşün istersen.ama ben dün yinede keçi boynuzu özü ve arı-bal-polen aldım onlarada başladık.

eşim ne gerekekiyosa yaparım yeterki çocuğumuz olsun hemen ameliyat olurum dedi doktora.ama o kadar heyecanlıki.onu rahatlatmam gerekiyodu.inan benim gözünde onun üstlendiği görev bir annenin bebeğini 9 karnında taşıması kadar kutsal.sende eşin stresliyse bunu empoze et ona.adım adım ilerliyoruz rabbim nasip ederse başarcaz inşallah sizde, bizde.

sperm sayısı nasıl?
inşallah ameliyatlık bişey değildir hakkınızda hayırlısı olsun...
sperm sayısı 30 milyon. eşim sonuç kağını kaybetmeseydi ayrıntıları yazardım. ama hareketli sayısı az.
evicap ve trental kullandı.1,5 ay ite kaka zor içti. 3 ay kullanılması gerekirmiş.
ameliyat kesin gibi duruyo. 10 yıl önce varlığından haberdarmış zaten
aman sakın anlatma canım dedigim gibi cok kolay bi işlemde beyefendilerin psikolojileri bozuluyor o kadar :)))

biz daha dirençliyiz sanki. o çatala oturmak bile ayrı bi sıkıntı ama hassaslaşmıyoruz.
ne olsa fedakarlık yapacak konumdayız.

ayy iyi olur canım, bizde sizin ilaçları sorarız kullanırız olmazsa. , biz özel hastaneye gittik doktoru eşim cok sevıyor arkadaş gibi oldular , bana bir güven veriyor diyor o yuzden diretmedim emre beye yada baskasına tup bebek merkezine gidelim diye psikoloji de önemli dedim aman psikolojisi iyi olsun da. doktor bey de baya bilgili ameliyattan ameliyata koşturuyor tecrübesi de var ama anlamadım bende neden ilaç vermedi bize. kür yapmazsam 6 ay bosuna mı beklicez ki . biz de 86 dogumluyuz eşimle doktor bize de henüz gençsiniz bekleyelim sorun olmaz dedi. sperm cıkısını gozleyelim dedi.
benim eşim beni hep sakinleştiriyor, olacak inşallah uzulme bizim de imtihanımız bu diyor , ama içine atıyor cunku bu gecen haftalarda stresten baya kavgamız oldu
arginmaxı almayı cok istiyorum maaşı bir alsam hemen gidicem almaya.

kız kardeşimle yaşıtsın.benim küçüğüm 86 doğumlu.siznde sansınız bol.yaşlarınız genç ne güzel.
benim eşimde kan pıhtılaşması var ve kan sulandırıcı kullanıyor devamlı doktor kontrolünde.ben doktoruna sormadan hiçbir ilacı alamıyorum malesef.bu ameliya için bile kendi doktoruyla görüşcem öğlen.(bizde bütün görüşmeleri ben yapıyorumda.eşimin asistanıyım.heheheh.)
bizde doktorumuzdan çok memnunuz çok rahatlatıyor.eşim onunla rahat etti.biz tüp bebek merkezine gidiyoruz o yüzden mi bilmem biraz pahalı geldi bize ameliyat.siz 2500 tl ye olunca bende o civarda olur sanmıştım.4000 tl dedi doktor.akşam aradım biraz umduğumuzdan pahalı geldi dedim.3500 tl olsun dedi.ama eşim o doktorda olmak istiyor ameliyatı.yapcak bişey yok.ne yapalım artık tamam dedik.

6 ay önce yaptırmıştık en son.aslında biz sonucu görmeye pek cesaret edemiyoruz o yüzden bu kadar oyalandık.artık ne yapalım korkunun ecele faydası yok.

inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım bizim sayımız cok guzel ama hareket az olmayınca olmuyor bızım sayımızda olupta hamıle kalna cok kısı var demekkı bı zamanı var sayısı az olupta hamıle kaln cok napalım bizimde olur inşallah en kısa zamanda

bize 4500 dedıler özel sigortamız var dedık özel sigorta karsılamadı sinir olduk , sigorta ile bir kızmını almaya calısırız dedı hastane 3500 e dustuler sonra ameliyata hem bizim doktor hemde profesor doktor girdi 2 si de biz fark ucreti almayalım sizin işiniz olsun dediler saolsunlar paragöz çıkmadılar eşim de hastaneye en fazla 2500 verebiliriz şu an o kadar var dedi hastane de biz gorusup donelim dedıler sonra baktık ki aramıslar eşimi 2500 tamam dediler.. valla ben acil nakit lazım diye bileziğimi bozdurdum napalım iyi olsun bebişlerimiz olsun da bilezik milezik dünya malı alınır yine.
siz hangi sehirdeydiniz canım hangi tup bebek merkezi bu.

canım biz ankaradayız.genart tüp bebek merkezi.şimdilik çok memnunuz inşallah spermlere ulaşırsak tüp bebeğide orda yaptırcaz inşallah.tüp bebeğe de 4500 tl+ilaçlar dediler.bakalım bunu halledelim.6 aya kadarda onu ayarlarız artık.
tabi yaaa para kısmı halledilir yeterki olsun.yeterki rabbim nasip etsin bizede anne olmayı.

benim eşimde belden uyuşturulacakmış ayık gelır o da. kız normal tuvalete yapamıyorlar mı kulozete falan?

canım çok saol inşallahh:)
canım çok sevindimmmm....muhteşem habere az kalmış bence...2014 sana uğur getirsin ve yeni yıla karnında bebişinle gir inşallah canım.

:)canım amin hepimiz hamile olalım hayırlısıyla 2014 te.

ameliyat için sakın korkma basit bir işlem strese sokma kendini sakın.eşinin bu dönemde sana ihtiyacı var :)

arkadaşlar rahim filmi çektirdim sonunda.açık çıktı çok şükür.üzerimden büyük bir yük kalktı resmen kabusa dönmüştü:)
ama valla acıdı ya çığlık attım bi ara ama çok kısa sürüyo Allah'tan yoksa dayanamayabilirdim.
bu arada aşılama yapacaktık bi daha ki ay.benim doktorum eşimi o hastanedeki bi üroloğa gönderdi.aşılama için bekleyin daha yükselir dedi.bu yüzden aşılamayı erteledik.bu arada eşime klomen verdi 3 ay kullanması için. aranızda eşi klomen kullanan varmıki?

canım geçmiş olsun. seninle aynı durumdayız sanrm. benim doktorum aşılama dedi. eşimin doktoru varikosel ameliyatı.

klomeni bende duymuştum ama kullanmadık. sperm sayısını artırıyo sanrm . doktor ne için verdi ?

saol tatlım.kadın doğumculara göre zaten hemen aşılama ya da tüp bebek.sperm sayısını artırmak için verdi canım.
bence kesinlikle ameliyat olun.varikosel spermlere zarar verdiği için aşılama da döllenme olsa bile düşük yaşanıyo çoğunlukla.ameliyat olup normal yolla anne olmak var.tabii karar sizin:)

sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum ama bu ara çok zorlanıyorum.

inşh Allahım güzel etsin....

evt canım eşim cuma günü ameliyat olacak inşallah. bizim morfoloji ve harekette sıkıntı var inşallah o da ameliyatla halledilir.en çok istediğim şey doğal yoldan hamile kalabilmek. :)

bir yıldır hastaneleri yol ettik git gel Rabbim düşürmesin oraya.

Canim cok sevindim acik ciktigina da ben agrin oldugunu duyunca anestezili yaptirmaya karar verdim yada acaba hic mi cektirmeyimmmmm ay bu korku beni deli edecek (

çok sağol yaşayan bilir diye boşuna dememişler bu kadar arkadaş okudu bunu yazdıklarımı...

ama malesef başa gelmeden anlanmıyor bilinmiyor hissedilemiyor nasıl bir zor durumda olduğum...

Allahım iyi eder inşh.tüm hastalarıda...Bana güç versin gerçekten şu sıra biraz fenayım ...

Canim benim esim narkoz aldigi icin 3 saat sonra ayaga kalksin demisti dr hani tansiyon fln dusmesin diye de o yuzden ordeklendi :)))) tuvalete gitmedide yataktan kalkti yinede...

anladım canım öyle olsun da
Canim cok sevindim acik ciktigina da ben agrin oldugunu duyunca anestezili yaptirmaya karar verdim yada acaba hic mi cektirmeyimmmmm ay bu korku beni deli edecek (

canım bence çektir bende çektrdim kafamdaki soru işareti gitti tüp açık mı kapalı mı diye düşünmekten helak olmuştum.

rahim filmini de çektirince yolu yarılamışım gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…