Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla cnm asilama yapmasina simdi bu degerlerle bie yapiyolar bizim doktor 3 milyonken bile asilama olun dedi ama tutar ama tutmaz bilemezsin nasip.Ama su da isin bir gercegiki bizim gibiler icin tutma sansi cok dusuk zaten kalitesiz olduklari icin spermler tutsa bile dusukler yasaniyor iste bu yuzden ameliyat sonrasi yaptirmak en iyisi diye dusunuyorum.Doktora da boyle dedim tamam daha iyi olur dedi.Bana kalirsan sende su 6-7 ayini bir doldur esinin sonuclarina bakin doktorla konusun yeterli mi degil mi falan diye ona gore de asi tup harekete gecersiniz.Ben kendim icin boyle dusunuyorum daha fazla bekleyip zaman kaybetmek istemiyorum artik zaman aleyhimize isliyo.Sonuclarda artis olsa da olmasa da asi tup yaparlar senin istegin dogrultusunda ama ne kadar basari olur iste orasi dusunduruyor beklemissin okadar 3 ay daha bekle omadi yaptir bence.Artis varsa sonuclarda da normal ihtimali yuksek ama iste beklemek sabretmek lazim kimisi goruyosun ameliyattan sonraki ay hamile kaliyor bizimde oyle olurmu bilmem.Zaten bugun azicik kirmiziyii gordum moralim bozuk basimda cok fena agriyor.Azonce de doktordan aradilar 11.45 ameliyat saatimiz 9 da hastane de olun dediler offf offff

canm asılamayı denedınızmı sayı cok dusuk degıl cunku insan beklemek ıstemıyo gripsen ıyıles ılac alıyosan eger

haklısın canım bende hazirana kadar zaman verdim kendime o zamana kadar olmazsa aşılama yaparım tam 6-7 ay oluyo haziranda.

bakalm canım yani her şey sperm testinde bitiyo . peki aşılamanın sayısı var mı. tüp e geçmeden önce

Canim zaten normalde de tutma sansi %10-15 civarinda oluyor en fazla 3 kez denenmeliymis doktorumda oyle demisti 3ten sonra halen tutmazsa tup tedavisine geciliyor Tiurkiyede de oyle bak arastirma yaptim senin icin bu sayfayi oku butun bilgileri vermisler

Aşılama hakkında bilmek istedikleriniz | Kısırlık , Erkek Kısırlığı ve Kadın Kısırlığı, kısırlık belirtileri

Valla bi ara topiklerden birinde gezinirker gormustum 20 milyon olmasi gerek demis doktor ve ozaman uzulmustum bizim 3 milyon ameliyattan sonra 20 milyona cikmama ihtimali bile var ozaman benim asi sansim yokmu diye uzulmustum herkes degisik biseyler diyor cnm sen kimseyi dinleme git doktoruna hem muayene ol hem de guzelce aklinda ne varsa bilgi al.Cunku her kafadan bir ses cikinca hem kafalar karisiyor hem de insan uzuluyor yeri geldiginde.

3 demelik hakkın oldugunu bende dyumuitum..ama sayının en az10 milyon olması gerekiyor 3 milyon kende tyapıyorlar ama sadece 3 denemelik hakınımz varken ve 3 milyonun tutma şansı çok düşükken yapılmamamlı bnce...

kızlar ben de gel aranıza benim eşim de varikosel ben de bu topik e katılıyorum.Bir yıldır bebek bekliyoruz ama varikosel çıktı..bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

kızlar ben de gel aranıza benim eşim de varikosel ben de bu topik e katılıyorum.Bir yıldır bebek bekliyoruz ama varikosel çıktı..bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ben de aranıza katılıyorum,bir yıldır çocuk istiyoruz olmadı eşimde varikosel çıktı.Fakat miktarı 20milyon acaba doktor direk aşılamamı der ? sperm testini bir kez daha yaptıracağız ona göre karar verilecek bilgilerinizi paylaşırmısınız kızlar

canım benim eşimin spermi 65 milyon çıktı ama yine olmuyo. bizde de ileri hızlı hareketle morfoloji de sıkıntı var canım doktor ameliyatla düzelir demişti ama beklemedeyiz

kızlar sigortalıysak aşılama ücreti ne kdr bilgisi olan var mı ?

canım ben sormuştum da sanırım 400-500 arası değişiyo

canım sadece miktar yeterli değil doktorun karar verebilmesi için morfoloji ve harekete de baktırman gerekıyor

morfoloji iyi hız yavaş doktor dedi % 5 lik ihtimail var hız %15 di galiba yanlış hatırlamıyorsam...biizm genel olarak hız da sorun var ama 1 yıldır tutmadı şimdi dokturun dediğine göre hareket edeceğiz

arkadaşlar bu ay aşılama yapmaya karar verdik.ameliyatın üzerinden 14 ay geçti daha fazla beklemek istemiyorum.bugün doktordaydım,adetimin de 3. günü.hayırlısıyla iğnelere de başladım.

eşimin total sayısı,41 milyon,morfoloji%4,hız %50 civarıydı.aşılama için yeterliymiş.tabii yine de aşılama da şans sadece%15-20...

Delinefsim,benim ilaçlar toplam 140 lira tuttu.aşılama için de 400 lira vereceğiz hastaneye.bebiş için değer diye düşünüyorum.dualarınızı bekliyorum:)

Canim benim hayirli olsun hadi insallah gobusun bebisle dolsun.. ben klomenle basladim merak ettim sana nie igne verdiki tatlim?

Hadi yaa ee bizim ameliyattan sonra diyelim 10milyona ckmadi sayimiz olabilirdi oyle bir ihtimal cunku ameliyat bu zaten bir degisme olcak gibide gelmiiyor bana nedense icime oyle doguyor saddce umit ediyorum.Ozaman benim hamile kalma olasiligim belki yuzde 1 bile olmayabilir.Bugun annemle konustum tanidik biri evlendiginde hamile kaliyor 1 yillik evliler simdi bosaniyorlarmis hayret dedik kimisi cocuk arar kimisi olur bosanir bu isler cok zor.Kaynanagil tarafi eve dinleyici koymuslar gelinde annesiyle konustugu zaman bunlarin dedikodusunu sevmiyorum falan diye konusuyormus ondanmis sebeb yazik olan cocuga olcak.

Hosgeldin aramiza canim bilmek istedigin ne varsa sorabilirsin biz artik arastira arastira doktor kadar bilgili olduk bu konuda.Esin ameliyat oldumu?

Eger ameliyatsiz 20 milyonsa kotu degil cogu kisinin 10 milyonun altlarinda eger ameliyatsiz 20yse ameliyat olsun dahada degerleriniz artar.Sadece sayi degil hizi morfolojisi de cok onemli sayi cok olupta hiz olmadigi icin hamile kalamayan da cok.Bitkisel olarakta keciboynuzu kurunu kullanabilirsiniz sayiz hiz arttirma ozellige sahip.
Asilama sana bagli canim senin istegine bagli ameliyat olupta cok bekliyorsanz olmanda fayda var.

Sayi iyi ama dedigin gibi hiz morfolojide onemli bildigim kadariyla asilamada esinin spermlerini alip yikayip ozel islemden gecirip hizlandiriyorlar asi sende ise yarar bence

hoş geldin.varikoselde sperm sayısı sürekli değişik çıkar...sayı bazen yüksek olsa da hareketlilik ve morfoloji(spermin şekli))çok daha önemli.eşimin çok değişik çıkıyordu.110 milyon çıktığı da oldu 10 milyon 5 milyon çıktığıda...Allah takdiri evvela ama Allah biran önce bebek nasip etsin hepimize

kızlar sigortalıysak aşılama ücreti ne kdr bilgisi olan var mı ?

ben özelde yaptım ilaçlar 400 e yakın tutttu hastane 600 istedi...rahim filmi çekmen lazım öncesinden bi de onun için 350 tl ödedik. bebeğe değer ama olmayınca maddi olarak zaten yıpranıyorsun da manevi olarak berbat hissediyorsun...

Canim benim hayirli olsun hadi insallah gobusun bebisle dolsun.. ben klomenle basladim merak ettim sana nie igne verdiki tatlim?

klomeni ben bir kere kullanmıştım kist yapmıştı belki o yüzdendir tatlım.çoğunlukla iğne veriliyor aşılamada tatlım.

inşallah burada beraber müjdeyi veririz canımm:))çıktığımız yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…