Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nerelerdesın kuzum yaaa?

ya canım moralim çok bozuk bu aralar 3 aydır eşim hiç önemsemiyor çalışma yapamıyoruz ya hasta oluyor ya da yarın yaparız yarın yaparız diye geçiştiriyor...bu ay da boşa kürek çektik.düşün ameliyat olduğumuz 6 ay oldu ilk 3 ay çalıştık son 3 ay hiç çalışma olmadı..cuma günü doktora gideceğiz bakalım ne olsun sonuç inş iyi çıkar moralimiz yerine gelir...

yaa hayatım moralını bozma lutfen.. amelıyatın 8 ayı bosa gıttı bızımde neredeyse.. cunku bızde yumurtlama haftam gelince bırlıkte olamıyorduk yada en fazla bı defa denıyorduk.. esımde aynen senın kı gıbı gecıstıryordu o yuzden asılamaya hemen gecmek ıstedım yoksa dr normal yolla olur dedı ama boyle streslıykende bırlıktelık olamıyor maalesef.. sende onumuzdekı ay hıc bahsetme oluruna bırak bakalım belkı stres yapmaz esınde..

evet canım bende oluruna bıraktım artık aman diyorum o önemsemeyince...bugün mecbur çalışacağız cuma günü test vereceğimiz için...senin aşılaman ne zaman transferin yani ..adetin kaçıncı günündesin canım? benim ablam da tüp bebek yaptırdı bakalım cumartesi belli olacak tutup tutmadığı.

canımm benım ınsallah sonuclar cok guzel cıkar dualarımdasın.. ablanda ınsallah saglıklı hayırlı bı bebege hamıle kalmıs olsun canım ben bugun son klomenı kullandım adetın 8. gunundeyım.. carsamba bı kontrole gıdıcem yumoslara baksın ınsallah yolunda gıder hersey

İnş tatlım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ...inş aşılam tutar her şey yolunda gider..insanbul 'dan haberin var mı tatlım düşük tehlikesi vardı ya...

İnş tatlım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ...inş aşılam tutar her şey yolunda gider..insanbul 'dan haberin var mı tatlım düşük tehlikesi vardı ya...

yaa kuzum ıyı masallah ben onu baska topıkte buldum sımdıe orada.. hanı sızın bı topık vardı ya 2013 kasım aralaık ayında hamıle kalmak ısteyenler dıe orada takılıyo densız

yaa kuzum ıyı masallah ben onu baska topıkte buldum sımdıe orada.. hanı sızın bı topık vardı ya 2013 kasım aralaık ayında hamıle kalmak ısteyenler dıe orada takılıyo densız

bak sen sattı demek diğer topiği aman aman iyi olsun yeter zaten. bende kaç gündür giremeyince hepinizi merak ettim kim ne yapıyor diye....

Son düzenleme:
tatlım evet bu sonuclar cok cok ıyı.. hızınız % 6 bıle olsa yıne sayı aynı ıse buyuk bı sorun yok hamıle kalmaman ıcın.. belkı sen bıraz rahatlasan cok dusunup stres yapmasan hemen olur..

inşallah stres yapmıyorum ama düşünüyorum sürekl, o düşünmemek elimde değil burda çalışmıyorumda süreklii kendimleyim..sizin kaçtı hareketlilik

inşallah stres yapmıyorum ama düşünüyorum sürekl, o düşünmemek elimde değil burda çalışmıyorumda süreklii kendimleyim..sizin kaçtı hareketlilik

canım esımın sonucları soyle; toplam sperm 150 mılyon, ml' deki sperm 50 milyon, ileri hızlı % 15 ileri yavas % 30 morfolojı %8 dı canım kasım ayında.. ama haklısın kesınlıkle dusunmemek ımkansız sana soyledım ama bende sureklı dusunup stres yapıyorum

Allah yardımcınız olsun.Rabbim hepimizin yüzüne baksın.Ameliyatınz çok güzel geçer inş.sonuçları da mükemmel

umarım sonucunuz çok güzel geçer.bizimde cumartesi test vermemiz gerekiyordu.dr şehir dışında olacağı için 27 ocağa kaldı hayırlısı:)

sizin sonuçlarda iyiyimiş. nasip işi vakti gelmeyince ne kadar olrusa olsun olmuyor. bekarken hep hemen çocuğum olur gibi geliyordu şimdi ise bana o kadar zor bir olay gibi geliyorki hamileleri görünce nasıl kaldılar acaba diye düşünür oldum...

anım hepimizin duyguları senin anlattığın gibi maalesefAllah yardımcımız olsun.Şükür ki sayınız iyi hız için bol bol havuç suyu.evicap 400 tabletler işe yarıyor....Bizim hem sayı hem şekil hem de hız problemi var hem de bende sıkıntılar var(

sonuç çok iyi çıkmış...stres yapma bence en kısa sürede doğal yoldan hamilelik haberi yakındır :)

Arkadaşlar size birşeyler danışmak istiyordum.eşinizin varikosel olduğunu nasıl anladınız.biz sperm testi verdik olsa idi orada ortaya çıkardı dimi.

Arkadaşlar size birşeyler danışmak istiyordum.eşinizin varikosel olduğunu nasıl anladınız.biz sperm testi verdik olsa idi orada ortaya çıkardı dimi.

sperm testinden sadece olası bır tahmin ediyorlar hızı veya sayısı düşükse variikosel olabılır dıyorlar bizim öyle idi. ürolog el ile muayene ediyor gerek duyarsa dopler dıye bır cıhazla bakıyorlar ama elle muayenede cıkmıssa teşhis konuluyor

bu sonuçlar ameliyat öncesi sonuçlar. sonrasında inşallah daha kötü olmaz. ameliyat sonrası ilk test sonucu 2 gün sonra cıkıcak cok merak edıyorum ..

gönlünü ferah tut.bence o da güzel çıkacak.doktorunuz ameliyat sonrası ilaç verdi mi.benim eşim klomen kullandı bazı yerlerde klomenin sperm sayısını düşürebilceğini yazmışlar.moralmen kötü oluyorum.rüyalarımda sın zamanlarda kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…