- Konu Sahibi delinefsim
-
- #1.701
HEY ALLAHIM YA: kimisi istemez torbadan doklmüş gibi sürekli hamile kalırar..kimisi bebeği olur kıymet bilmez...bizim gibiler de olması için hep çaba gösterirler...asma işte nasip...RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN CÜMLEMİZE..BAZEN EŞİMLE TARTIŞTIĞIMDA OLMAMASINDA BİR HİKMET VARMIŞ BOŞANACAK DURUMA GELDİĞİMDE BOŞANSAYDIM LŞİMDİ ORTADA KALIRDI DİYORUM...SONRA ONU SÖYLEDİĞİM İÇİN ÜGNLERCE AĞLIYORUM..
BİZEDE DOKTOR SÖYLEDİ AŞILAMA İÇİN 10 MİLYON OLMASI GEREKİYORMUŞ..O YÜZDEN BİZİ DİREK TÜPE GÖNDERDİ...AMA 1 MİLYONLADA YAPILIR SADECE TUTMA İHTİMALİ DÜŞÜKMÜŞ ...BİZDE HAFTA ARİNMAX A BAŞIYACAĞİZ..YÜKSELME OLURSA AŞILAMAYAYAPARIZ...
Dimi iste herkesin sinavi farkli.Bende ayni sekilde cocuk olmamasinda da bir hayir var demekki diyorum kavga edince sonrasini biliyorsun ayni senin gibi oluyorum bende karakterlerimiz cok benziyor seninle bence.Bakalim yil ay sayarken artik 2 gunumuz kaldi ameliyata insallah su mubarekk gunde rabbim sesimi duyarda yardim eder hepimize ameiyatimiz olumlu sonuc versin hamile kalayim-kalalim hemencecik Allahin izniyle.Hepinize hayirli kandiller
merhaba arkadaşlar ben klube yenı üye oldum.2 buçuk yıllık evlıyım 8 aydır çocuk deniyorduk olmuyordu ben gittim doktora herhangi bir sıkıntı çıkmadı.eşim gitti onda da varikosel cıktı salı günü sperm testine girecek doktor amaliyat dedı ilk muayenede ama yınede sonuçları bekleyelim dedi.sizce amelıyat olmalı mı eşim ??? ameliyat nasıl oluyor zor mu faydası var mı kac gun yatar ne kadar istirahat ister ??? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Sagol delinefsim Allah hepimize kolaylık ve sabır versin inşallah hepimiz istediğimiz sonucları alırız.eşim salı gunü sperm testi verecek sonuclar çıkınca yazacam ve ameliyat günü ne zaman verilir bilmiyoruz
ewet cnm..haklsın..hayırlı kandiller RABBİM BU MÜBAREK GÜN VE HZ. MUHAMMEDİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DAHA FAZAL BKLTMEZZ İNŞALLAH..inşALLAH hayırlı ile ameliyatını en kolay ve işe yarar şekilde atlatırısınz..hepimizin hkında hayırlısı..
Amin canim benim Amin insallah en kisa surede hepimizde kapansin bu topik birdaha acilmamak uzere rabbim kimseye yasatmasin olanlarada acil sifalar versin.Insallah iyi gecer 1 gunumuz kaldi ben cok heyecanliyim sanki ben olcam herkes cok sakin esim ozellikle.Ama iyiki de sakin yada oyle gorunuyor.Ben kaynanama kucuk valiz el cantasi gibi kucuk bisey sordum icine bikac bisey koymaya bana bisey goturmeye gerek yok resmen abartma manasinda bulundu.Kendisi rahat umrunda degil.Bende dedim ki biliyorum kalmayacagimizi arabada dursun gelsin gitsin ben tedbirimi alayim nolur nolmaz dedim sen anasin dusunmuyormuysun hic yaa tobe tobe.Bir de esim slip ic camasiri giyiyordu dedim sIkmasin diye zorla boxer aldirttim yikadim .Hersey hazir Allahim cok bekledim sen yuzumuzu kara cikarma bize kolaylik saglik ver yarabbim
Kızlar nolursunuz dua edın bıze allah yuzumuzu guldursun yarın gırebılırmıyım sıteye bılmıyorum ama gece gelıyorum eve geldıgımde de sız uyuyo oluyorsunuz cevap yazarsanız sadece okuyabılırım duanızı bızden esırgemeyın bıze basarı dıleyın.sonucu bıldırmek ıcın gırerım salı gunu eve geldıgımızde.optum hepınızı
Allah kolaylık versin,inşallah sağlıcakla atlatırsınız ameliyatı,kızlar aranızda varkosel ameliyatından sonra hamile kalan varmı ?
kızlar aşılama da çogul gebelik ihtimali var mı?
arkadaşlar merhaba . neredeyse varikosel ile ilgili tüm sayfaları okumama rağmen yazıp yazmamakta çok karasızdım. ben ağustos 2012 de evlendim ilk günden itibarende çocuk istedik. eşimle ilk senemizde ayrı şehirlede çalısıyrduk ama günleri denk getirmek için kırk takla attım desem yeridir. baktım aylar geçiyor hala hamile kalamıyorum doktora ( farklı zamanlarda 4 ayrı doktor)göründüm bir sorun olmadığını söylediler. 1 yılın sonunda eşimde gitti birde öğrendikki sayımız iyi fakat hız düşükmüş tabi hemen üroloğa gittik ve varikosel olduğunu söylediler. ameliyat konusunda kararsızdık çünkü sayı iyiydi. neşe uzun düşünmeler sonunda 2013 ağustosta ameliyat olduk. ekimde ise yurt dışına geldik iş dolaysıyla. 5 ay bıttı ama hala hamile kalamadım. her ay kendimi hamile zannedim heveslendirip sonunda ise ağlamalar ağlamalar. hamile görünce üzülmeler, yoldaki her çocuğa bakmalar artık çok zorlanıyorum. her gece yatakta ağlıyorum. tabi öenmli olan sağlıklı ve hayırlı evlat. buraya niye bukadar olanı yazdım yazarken niye ağlıyrum bilmiyorum.
canım benim de eşimin sayı morfoloji iyi fakat hız düşük,biz de doktora gideceğiz.Arkadaşlar yeniden sperm testi yaptırmışlar ameliyat sonrasında.Ayrıca ek gıdalar alan varmış.Bir de benim dayımın oğlu da ameliyat oldu en az 6 ayda tutabiliyormuş..aklında bulunsun.Dayımın oğlunun 8 ayda tuttu.Ayrıca şimdi 2.çocuğu istiyor yine varikosel çıkmış ikinciye ameliyat olacak.sperm takibini muhakkak yaptırın bence.olmadı doktor öneriyrosa aşılama diyorlar.Bilgisi olan arkadaşlar.Hepimiz aynı dertteyiz.Çok zor bir hastalık bu(
arkadaşlar merhaba . neredeyse varikosel ile ilgili tüm sayfaları okumama rağmen yazıp yazmamakta çok karasızdım. ben ağustos 2012 de evlendim ilk günden itibarende çocuk istedik. eşimle ilk senemizde ayrı şehirlede çalısıyrduk ama günleri denk getirmek için kırk takla attım desem yeridir. baktım aylar geçiyor hala hamile kalamıyorum doktora ( farklı zamanlarda 4 ayrı doktor)göründüm bir sorun olmadığını söylediler. 1 yılın sonunda eşimde gitti birde öğrendikki sayımız iyi fakat hız düşükmüş tabi hemen üroloğa gittik ve varikosel olduğunu söylediler. ameliyat konusunda kararsızdık çünkü sayı iyiydi. neşe uzun düşünmeler sonunda 2013 ağustosta ameliyat olduk. ekimde ise yurt dışına geldik iş dolaysıyla. 5 ay bıttı ama hala hamile kalamadım. her ay kendimi hamile zannedim heveslendirip sonunda ise ağlamalar ağlamalar. hamile görünce üzülmeler, yoldaki her çocuğa bakmalar artık çok zorlanıyorum. her gece yatakta ağlıyorum. tabi öenmli olan sağlıklı ve hayırlı evlat. buraya niye bukadar olanı yazdım yazarken niye ağlıyrum bilmiyorum.
HACİM 2 ml 2 - 6
VISKOZİTE YÜKSEK NORMAL
RENK OPAK GRİ OPAK GRİ
SIVILAŞMA ZAMANI >60 dakika < 60
PH 8 7.2 - 8
SPERM SAYISI 140 milyon/ml > 20
AGLUTİNASYON YOK YOK
HAREKETLİLİK 78 % (a+b > %50)
a)HIZLI İLERİ HAREKETLİLİK 25
b)YAVAŞ İLERİ HAREKETLİLİK 39
c)YERİNDE HAREKETLİLİK 14
d)HAREKETSİZ 22
MORFOLOJI (Kruger'e göre) *
NORMAL 12 % > %4
BAŞ ANOMALİSİ 65
BOYUN ANOMALİSİ 12
KUYRUK ANOMALİSİ 11
LÖKOSİT 0.6 milyon/m <1
tabi bu en iyi sonuç diğer yaptırdığımız testlerin birinde ileri hareketlilik %15 diğerinde %6 idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?