Yani bazen bağırırken kendimi tanıyamıyorum hem bağırıp hem ona üzülüyorum ama hiç bir şekilde laf anlamıyorBende bağırıyorum bazensık olmasa da bağıran anneler mutlaka var diye düşünüyorum.
Çocugun her istediğini yapınca dagerçekten şımarıyorBağırmadan büyüten gördüm de mükemmel anne midir bilmiyorum açıkçası.
Şımarık çocukları vardı biraz ama bağırsa şımarmazlar mıydı sanmıyorum onunla alakalı mıdır..
Evet katılıyorum çocuklarla sürekli zaman geçiren anneler tahammülü daha az oluyor7/24 çocuklarla olmayan bir anne başarabilir bu dediğinizi bence. Evde çocukların bakıcısı da hep varsa çok daha kolay olur.
Tam da yazdığınız gibi yapıyorum inşallah geçer bu zamanlar.Hayır. Bence yok. Ben öyle yaramaz, hiperaktif vs bir çocuğu olupta sakin kalan anne görmedim. Çocuk küçüklükten sessiz, sakin biriyse,anne de öyledir. Ama aksi olunca anne ister istemez yorulup sesini yükselttiği olmuştur. Bu da çocukların geceler özelikle sıçrayarak uyanmasına sebeptir. Onun için duyulan vicdan azabı sonra aklı eriyorsa yanına çağırıp konuşacaksın. Ermiyorsa öpeceksin. Ilgileneceksin. Gece yatırdığında dalsa bile alnına öpücüğü kondurup, özür dileyeceksin.
Yuh yani bundan linç mi yediniz gerçekten:) ses yükseltme ya da sert konuşma aslında davranış yönlendirme tekniği ve gerekli de oluyor.Valla ben bir öğretmenim burda bir konuda kendimce gerekli olduğunu düşündüğüm zaman çocuklara yüksek sesle müdahale ettiğimi söyledim diye linç etmişlerdi . Sorsan kendileri mükemmel... ( sözüm meclisten dışarı.)
Vallahi yedim. Sen nasıl öğretmensin diye.Yuh yani bundan linç mi yediniz gerçekten:) ses yükseltme ya da sert konuşma aslında davranış yönlendirme tekniği ve gerekli de oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?