Varmidir ?

Bağırıyorum kızıyorum iste sonra böyle gece uyuyamiyorum

Ben haric burda yasayan herkes. Yurtdisinda yasiyorum. Nasil yaptiklarini bir bilsem, nasil da sakinler, cocuklar da öyle sakin, uslu. Kültür meselesi.

Nörolojiye gitmeni öneririm. Beyin fonksiyonları ne durumda, oradaki boşluk neyden kaynaklanıyor, sebebi nedir diye öğrenmek için randevu alırdım, eğer bunu o olay anında yaşadığın kişiler hariç bilen yoksa. Onun dışında EEG temiz çıktıysa, pek söylenebilecek bir şey yok sanırım :)

Aynı durumdayız. Hatalı olduğunda bende kızımı uyarırım kardeşine zarar verdiğinde ama 2 dakika sonra aynısını yapar sonra sesimi yükseltirim bu Sefer ben uzulurum ama yapicak birsey yok. Arsız olur hiç sert tepki vermesemde

Ben haric burda yasayan herkes. Yurtdisinda yasiyorum. Nasil yaptiklarini bir bilsem, nasil da sakinler, cocuklar da öyle sakin, uslu. Kültür meselesi.
Bende araştırdım bu konuyu ever yurt dışında yaşayan anneler sakin ama bir o kadarda umursamaz rahat. Biz aman amanlarla çocuğa yaklaştığımız için belkide çocuklar kural koydukca daha da inat yapıyorlar.

Çevremde hiç bağırmayan bir tane anne gördüm gerçekten mükemmel ilgileniyor çocuğuyla. Ama şöyle bir durum var. Çocuk 2 yaşına yeni basacak. Ve 2 yaşı bilirsiniz. Artık daha meraklı daha şımarık her istediğim olsun denilen döneme girdi. Bakalım böyle devam edebilecekler mi. Öyle çocuklar gördüm ki annesini sinirden ağlatan. Her dediği yapılan. Mesela tablette görüp yatak istiyor kendine 1 hafta sonra hopp karşısında. Bağırmaktan ziyade çocuk nas3l yetiştirilir biraz onu bilmek lazım. Artık çağımız bilgi çağı kendimizi yetiştirmemiz lazım bu konuda. Belki o zaman daha tesirli olabiliriz.

Hanımlar kendinize bu kadar yüklenmeyin. Siz de insansınız taş değilsiniz nihayetinde , elbette yeri gelince sesinizi yükseltebilirsiniz çocuğunuza. Hatta gerektiğinde yükseltmelisiniz de. Bu sizi kötü bir anne yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…