- 3 Şubat 2018
- 25.852
- 111.226
- 598
Bencede çok haklisiniz teşekkür ederim yorumunuz için"Ben çocuğuma hiç bağırmadım. Üstelik çok zor bir çocuktu. Hep konuşarak hallettim"
Diyen insanlara ben inanmıyorum.
Benim 2 tane dünya güzeli yeğenim var. Kurban olurum onlara. Uzakta yaşıyorlar. Bazen oraya gittiğimde ya da onlar buraya geldiğinde benim bile bağırdığım oluyor.
Benim çocuğum yok. Ama olursa ben bağırırım. Kendimi tanıyorum.
Biz insanız. Önce insan olduğumuz için bazen öfkelenip bağırabiliriz. Kendimizi bu kadar kasmanın zorlamanin bir anlami yok.
Azar isitmek de hiçbir çocugun psikolojisini bozmaz. Çocukların psikolojisi pamuk ipliğine bağlı değil. Ben çok işittim. Allaha şükür turp gibiyim.
Allah hepimize bol sabır ve güc versin.
Maşallah o zaman :)Yengem var...Kuzenlerim kendini yırtsa değil bağırmak sinirli bir bakışını bile görmedim...
Evet bende bu günler geçicek tesellisiyle avutuyorum kendimiKimse kusursuz değildir. Dolayısıyla sosyal medyanın hayatımıza soktuğu "mükemmel anne" kavramı da hayal ürünüdür bana göre.
Çocuklarıma bağırmamaya, kalplerini kırmamaya çalışırım.
Az bağırıyorum sanırım. Dişlerimi istemsiz sıktığımı farkediyorum bazen.
Bu günler geçecek, büyüyecekler. Şimdi bana düşen sabır sabır sabır:)
Valla maşallah biz sinir olurduk ona neden kızmıyor diye hahahahahahMaşallah o zaman :)
Bunda pisman olacak ne var ki ?Konunun içine düştüm vallabende bugün ilk defa 2 yaşındaki oğluma 1 yaşındaki kardeşinin kolunu ısırdığı için kızdım . Biraz sesimi yükselttim oyun alanından alıp koltuğa oturttum ve yaptığının yanlış olduğunu kızarak söyledim. Pişmanmışım evet ama yine yaparsa ne yapacağımı bilmiyorum ikisi de evlat ikisi de küçük
Hayır. Bence yok. Ben öyle yaramaz, hiperaktif vs bir çocuğu olupta sakin kalan anne görmedim. Çocuk küçüklükten sessiz, sakin biriyse,anne de öyledir. Ama aksi olunca anne ister istemez yorulup sesini yükselttiği olmuştur. Bu da çocukların geceler özelikle sıçrayarak uyanmasına sebeptir. Onun için duyulan vicdan azabı sonra aklı eriyorsa yanına çağırıp konuşacaksın. Ermiyorsa öpeceksin. Ilgileneceksin. Gece yatırdığında dalsa bile alnına öpücüğü kondurup, özür dileyeceksin.
Elbette ki öyle ama konu sahibinin dediği gibi insan kızınca üzülüyor işte ana yüreği ikisi içinde ayrı ayrı çarpıyorBunda pisman olacak ne var ki ?
Yaptığı için ceza almış kötü bir davranış çok yanlış bir davranış hatta çocuğunuzun yaptığı. Karsisina gecip aaa oğlum niye ısırdın kardesin ağlıyor bak diye hikaye anlatir gibi anlatcak degilsiniz ya
Arsız yüzsüz olmasın da bilsin ayibi, hatayı, yanlışı. Aynı ses tonu işe yaramaz çocuğa her zaman konuşarak anlatamazsiniz hayvanlar bile ses desibelinden anliyor kızıp, mutlu olduğumuzu. Öyle düşünün doğa o yüzden ses tınısı koymuş bizlere. Az da olsa hata yaptığında ses yukseltilir bence uzulmeyinElbette ki öyle ama konu sahibinin dediği gibi insan kızınca üzülüyor işte ana yüreği ikisi içinde ayrı ayrı çarpıyor
merhaba kızlar. Birşeyi çok merak ediyorum çevremde de hiç görmedim çocuğuna bağırmadan anne büyüten anne varmıdır ? Mükemmel anne varmıdır? Benim iki cocugum var oğlum 1 yaşınsa, kızım 4 buçuk yaşında. Kızım inanılmaz yoruyor beni herşeye ağlıyor aslında sabrediyorum güzelce anlatıyorum ama anlamıyor ve ağlıyor o yuzden bazende bağırıyorum sonra hemen pişman oluyorum içim huzursuz oluyor kendimi sorguluyorum ben nasıl bir anneyim acaba diye. Gerçekten mükemmel anne varmıdır. Hani bu çocukları sabrını ne kadar zorlarsa zorlasın bağırmayan sakin kalan merak ediyorum.
Gerçekten çok teşekkür ederimArsız yüzsüz olmasın da bilsin ayibi, hatayı, yanlışı. Aynı ses tonu işe yaramaz çocuğa her zaman konuşarak anlatamazsiniz hayvanlar bile ses desibelinden anliyor kızıp, mutlu olduğumuzu. Öyle düşünün doğa o yüzden ses tınısı koymuş bizlere. Az da olsa hata yaptığında ses yukseltilir bence uzulmeyin
Cocugunuz yas itibariyle dogasina uygun davraniyor. Gormezden gelmeyi uzmanlar tavsiye ediyor. O zaman bu davranis kalibi sonuyor. Inanin cok zor,gormezden gelmek. Of bile dememeli yuzunuzun sekli degismemeli. Ama bunu yaptiginizda hemen bitiyor bu aglayarak istedigini yaptirma davranisi. Mizmizlanirken sizin konusmaniz, aciklamaya calismaniz olayi daha da buyutuyor. Ister istemez bir kisir donguye giriyor insan. Evde sorumluluk verin cocuklariniza. Takdir edin mutlaka. Bol bol sarilin,opun. Tabi babasi da. Evde kari koca huzurluysaniz bu yazilanlari da yaptiginiz halde hic birsey degismediyse cocuk psikiyatristini tavsiye ederim.merhaba kızlar. Birşeyi çok merak ediyorum çevremde de hiç görmedim çocuğuna bağırmadan anne büyüten anne varmıdır ? Mükemmel anne varmıdır? Benim iki cocugum var oğlum 1 yaşınsa, kızım 4 buçuk yaşında. Kızım inanılmaz yoruyor beni herşeye ağlıyor aslında sabrediyorum güzelce anlatıyorum ama anlamıyor ve ağlıyor o yuzden bazende bağırıyorum sonra hemen pişman oluyorum içim huzursuz oluyor kendimi sorguluyorum ben nasıl bir anneyim acaba diye. Gerçekten mükemmel anne varmıdır. Hani bu çocukları sabrını ne kadar zorlarsa zorlasın bağırmayan sakin kalan merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?