Varsayılan Çıktığım çocuğun sabahın 5inde evine kız çağırması çocukluk arkadaşıymış.

gonulcelen123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
16
3
38
28
5 6 aylık ilişkimiz var. zaten. ilk benim peşimden koştu 1 sene uğraştı. onu seviyorum. 2 kız vardı evinde çocukluk arkadaşlarım düşündüğün gibi bişey olmadı dedi.. arıyor beni açmadım mesaj da attı kızdım.affetmek istiyorum onu. sizce ilişkiyi bitirmelimiyim?

yani kizlari sabahin 5'inde o mu cagirmis yoksa onceden planlanmis bir gece miydi de sana mi haber vermedi? kizlar zor durumda mi kalmis? bu gibi seyler

Erkek arkadasinizin evinde iki kiz gordunuz ve sabahin 5inde erkek arkadasiniz tarafindan cagirilan cocukluk arkadasiymis bu kizlar oyle mi konu sahibesi?
Eger durum buysa derdi neymis erkek arkadasinin sabahin 5inde cagirmasini gerektiren ve nasil cocukluk arkadasiymis onlar sbahin korunde cikip gelen..
Bence affetmeyin, konunun neresinden tutarsaniz tutun eksik ve yanlis bir seyler var..

Sabahin 5'inde ne kiyafetiymis cok merak ettim acikcasi? Gunduzler cuvala mi girmis? Ben olsam bende kizar. Cocukluk arkadasi filan demez yollari ayirirdim

eger inaniyorsaniz dediklerine, kizlarada guveniyorsaniz affetmeyi deneyebilirsiniz. Ama bu tamamen size kalmis bir sey.

Zıp zıp arkadasın sordugu soruyu ben sorcam.. Yaslarınız kaç...

Sbahın 5 sinde kıyafet swcmk için geldiler dicek sende yicen ve affetcen dewam etcen onunla birlikte olmaya..
Bi kaç ay sonra yazma bunalımdayım
Aldatılmısım yanılmosım.. Yani bu bahaneye cocok bile înanmaz...
Sabahın 5 şinde bırak cocukluk arkadasım kardeşim olsa kıyafet secmeye gitmem..
Canım yemişler seni ...
Ne sectıklerını bîlemem ama bi haltlar yedikleri belli ...
Yoksa bnmi kötü niyetlîyim kızlar

Zaten cocukmus ne cocukluk arkadasıymıs ya... Hayy Allahım..
Büyük koısmım kızım var ya..
Seviyosan affet..
Bulmus seni .. Nolcak.. Sen olmassan cocukluk arkadasları.. Ohhhh ...
Yahu bırak Allahsen.. Okuln falan yokmu senin.. Baska biri yokmu koca sünyafa ne bı ya..

Bacım yorma kafanı ne şans vereceksin at gitsin bu adamı çöpe kendi pisliginde bogulsun. Kandiriyor seni. Çocuk aklı diyecem de söz konusu kızlar ve ilişki olunca maşallah hiçte yaşlarının aklı gibi davranmiyorlar. Senden benden tecrübeli! !

Sabahın körü ne işin var orada o kızlarda aynı mantıkla orada bulunuyor olabilir

Kıyafet seçiyormuşlar bak sen sen varsın sana danışsın yok ise kızlar mı fikir alıyormuş bu mu bu mu diye ?

Affet tepeme çıksın bunu sorman hata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…