Varsayılan Çıktığım çocuğun sabahın 5inde evine kız çağırması çocukluk arkadaşıymış.

Ivana ıle nur yerlitaş onlar..affet

(al sana affetme bahanesi)

Bir an kendimi düşündüm de
Böyle salakça bir bahane olamazdı
O şekil de yakalanır mışım,
Sorarmış...
'' Kim bunlar?''
Estetisyen, gögüs estetiği için kontrole gelmişler
Yersen

Reactions: twe
Kesin çıplak yakalandı.kıyafet seciyoruzyalani da bu ciplAkligi desteklemek icin uyduruldu.o kızlar muhtemelen geceden kalmış kızlar. Geceden sabaha neler seçildiğini sen dusun. Kızlar seni görünce ne dedi?

ne kadar dağınık bi konu bu böyle...
pot kırmamak için toparlayamamış konu sahibi. sahte

Dun gece erkek arkadasim arkadasinin evine doğum gününe gidicekti, dedi ki arkadasimizin sevgilisi ve onun 3kiz arkadasi gelebilir, sinirlendim ben bu kadar geniş bir insan degilim dedim . hazirlandim ben de kiz arkadaslarima gidip dagiticam . aradi beni arkadasimi aradim kizlar bugün gelmesin dedim dedi. Yine de konusmadim ne haddine ya ne kiziymis bu gece gece doğum gününe gidicek? Gece boyu fotograflar atti arayip ses dinletti. Yani demem o ki eğer beni çiğneyip kizli bir ortam olsaydi ayrilicaktim. Sen anla artik

bu baslik ne yav, kuralli cumle olusturmaya calistim..
daha acik anlatsan da anlayip yardmci olmaya calissak..

Çıktığım varsayilan cocugun, sabahin 5inde evine cocukluk arkadaşı dedigi kizlari cagirmasi!!!
Başlığı biraz toparladim kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…