Varsayılan Çıktığım çocuğun sabahın 5inde evine kız çağırması çocukluk arkadaşıymış.

Ben aslında konu sahibinin anlatımından kaynaklı bir hata mı var diye tereddütteyim. Çünkü bir kızın arkadaşı olan bir erkeğin evinde kalması bence olabilecek bir şey, eh evinde kalıyorsa sabah 5te de evindedir muhtemelen. Bir de konu sahibi bu saatte evde olduklarını nereden biliyor o var.
Kafamda deli sorular.

Yalnız ben hala bir şeyden emin değilim konu sahibinin öğeleri eksik cümleleri yüzünden.

Kızlar sabah 5te mi gelmiş, yoksa geceden gelmiş de sabah 5te hala evde miymiş?
evleri uzaksa gece 03 te 04 te evden çıkmaları lazım
muhtemelen geceden kalmadır. e o zamanda sevgilisi olan esas kızın sabahın beşinde ne işi var sorusu çıkıyor ortaya.
esas kız gece ordaysa esas oğlan figuran kızları elbise seçmek için bile olsa eve nasıl çağırıyor
esas kızın uykusu ağır demekki

Biz anlaştık, haftada 5-6 ben gidiyordum gündüz saatlerinde demesinden sonra kayış koptu bende
Konu sahibinin derdi kıskançlık tamam ama bütün bu gençlerin derdi ne hakkaten :) Kız arkadaşını normal arkadaşlarıyla tanıştıramayan adama mı kızayım, sabah beşte kıyafet seçmeyi kendilerine görev edinen kadınlara mı?

Sabah-ı şeriflerin hayrolsun, ne yapıyorsun aşkım? - Kıyafet seçiyoruz arkadaşlarla oldu herhalde :)
Evine kız çağırması nasıl öğrenilir benim de deli sorum ama anlattıkça daha da batacak her şey orası kesin.
Madem çağıracakmış senin neden haberin yoktu konu sahibi?

Yok neresinden tutarsam tutayım olmuyor : )

Ne çıkacak bunun altından merak içersindeyim kelebek : )

Bir erkegin iki kizı evine davet etmesi problem değil bana göre, aynı şekilde bir erkeğin iki kızla aynı evde sabahlaması da problem değil -tabi bu kızlarla sizi bir araya getirmekten kaçınmıyorsa- ancak anlamadığım nokta bu kadar insan sabahın 6sında sıcak yataklarınızı bırakıp niye cocuğun evine gidiyorsunuz. Hadi kızlar akşamdan gelmiş olsun, siz hiç mi üşenmiyorsunuz uykunuzun en güzel yernde kalkıp misafirliğe gitmeye.

18 yaşında ben tek yaşıyordum, tek başına ev tutan iki arkadaşım daha vardı benle yaşıt, oluyor yani öyle, çok anormal gelmedi bana orası

Ne komik bir konu bu böyleeeee. Mamasını yedirip altını da değiştirmişler mi?

Turkce snvlarindaki paragrafta akisi bozan cumleyi bulunuz tarzi bise olmus .
Yada yukaridaki cumlelerden anlamli bir butun olusturunuz
Yorumlara da cok guldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…