- Konu Sahibi gonulcelen123
-
Ben aslında konu sahibinin anlatımından kaynaklı bir hata mı var diye tereddütteyim. Çünkü bir kızın arkadaşı olan bir erkeğin evinde kalması bence olabilecek bir şey, eh evinde kalıyorsa sabah 5te de evindedir muhtemelen. Bir de konu sahibi bu saatte evde olduklarını nereden biliyor o var.Sabaha kadar uğraşmışlar heralde, ölçü, kalıp, dikiş işleri için. Bir elbise kolay ortaya çıkmıyor
18 yaşında eleman 3 kızı pervane ediyor ya sabahın beşinde ben daha bir şey demiyorum. Ne biçim bir yoklukYerli skins dizileri çekiliyor da haberimiz olmuyor.
tek basına nasıl yapcaksınn birkaç kişi çağır yardımaartık bende sabahın 5inde hazırlayacağım kıyafetlerimi. demekki böyle daha şık oluyor insan. genç neslin bir bildiği vardır herhalde
evleri uzaksa gece 03 te 04 te evden çıkmaları lazımYalnız ben hala bir şeyden emin değilim konu sahibinin öğeleri eksik cümleleri yüzünden.
Kızlar sabah 5te mi gelmiş, yoksa geceden gelmiş de sabah 5te hala evde miymiş?
Ben aslında konu sahibinin anlatımından kaynaklı bir hata mı var diye tereddütteyim. Çünkü bir kızın arkadaşı olan bir erkeğin evinde kalması bence olabilecek bir şey, eh evinde kalıyorsa sabah 5te de evindedir muhtemelen. Bir de konu sahibi bu saatte evde olduklarını nereden biliyor o var.
Kafamda deli sorular.
Yok neresinden tutarsam tutayım olmuyor : )evleri uzaksa gece 03 te 04 te evden çıkmaları lazım
muhtemelen geceden kalmadır. e o zamanda sevgilisi olan esas kızın sabahın beşinde ne işi var sorusu çıkıyor ortaya.
esas kız gece ordaysa esas oğlan figuran kızları elbise seçmek için bile olsa eve nasıl çağırıyor
esas kızın uykusu ağır demekki
Dimi ya sorana moda danışmanlarım derim.tek basına nasıl yapcaksınn birkaç kişi çağır yardıma
Ne çıkacak bunun altından merak içersindeyim kelebek : )Biz anlaştık, haftada 5-6 ben gidiyordum gündüz saatlerinde demesinden sonra kayış koptu bende
Konu sahibinin derdi kıskançlık tamam ama bütün bu gençlerin derdi ne hakkaten :) Kız arkadaşını normal arkadaşlarıyla tanıştıramayan adama mı kızayım, sabah beşte kıyafet seçmeyi kendilerine görev edinen kadınlara mı?
Günaydın, ne yapıyorsun aşkım? - Kıyafet seçiyoruz arkadaşlarla oldu herhalde :)
Evine kız çağırması nasıl öğrenilir benim de deli sorum ama anlattıkça daha da batacak her şey orası kesin.
Madem çağıracakmış senin neden haberin yoktu konu sahibi?
Yok neresinden tutarsam tutayım olmuyor : )
fakat elalemde ne arkadaşlar var ..Dimi ya sorana moda danışmanlarım derim.bilememişim işte bunca zaman paçoz gibi gezmişim ortada.
hem bunu anlamadım hem de varsayılan çıktığım çocuk ne yaaaa matematikteki olasılık hesabı gibi bişi offf kafam bimilyon oldu en iyisi konuyu terketmek :))))))))"Haftada uc beş sabah gitmek için anlaşmıştık" cümlesini anlayan beri gelsin.
18 yaşında ben tek yaşıyordum, tek başına ev tutan iki arkadaşım daha vardı benle yaşıt, oluyor yani öyle, çok anormal gelmedi bana orası"Varsayılan Çıktığım çocuğun sabahın 5inde evine kız çağırması çocukluk arkadaşıymış."
Muhteşem bir başlık
Sırf şu başlıktan çocukluğa inilir.
Ha pardon zaten yaş 18.
18 yaşında veletler ne zamandan beri eve çıkıyor bir başlarına?
Bir de kız arkadaşlar gelip kalıyor o evde.
Hayal gücünü sevdiğim.
Dipnot: Puntolar konu sahibinin "varsayılan" yaşına göre düzenlenmiştir.
evet. o . yok kızlar kıyafetini seçecekmiş beyefendinin.
Oda 18 yasinda demek. Kaç oda kaç salon? Mutfak Amerikan mı?ben 18 oda 18.
fakat elalemde ne arkadaşlar var ..
bizimkilere desem katiyyen gelmezler sümüklüler
üzgünüm yapmamam gerekirdi diyor. bi şans vermek istiyorum of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?