Varsayılan Çıktığım çocuğun sabahın 5inde evine kız çağırması çocukluk arkadaşıymış.

"Varsayılan Çıktığım çocuğun sabahın 5inde evine kız çağırması çocukluk arkadaşıymış."

Muhteşem bir başlık

Sırf şu başlıktan çocukluğa inilir.

Ha pardon zaten yaş 18.

18 yaşında veletler ne zamandan beri eve çıkıyor bir başlarına?

Bir de kız arkadaşlar gelip kalıyor o evde.

Hayal gücünü sevdiğim.

Dipnot: Puntolar konu sahibinin "varsayılan" yaşına göre düzenlenmiştir.

Aklıma Cem Garipoğlu geldi..O olayda da eve 5'te kıyafet seçmek için arkadaş çağırmıştı.Sevgilisi de 5-6 kez evine gitmişti falan..O hikayeden mi esinlendin yeni üye?

ben 18 yaşındayken sabahın 5inde evden çıksam annem-babam geri geldiğimde ağzıma tükürürdü. anneniz babanız yokmu sizin başınızda?

Bazı konuları sırf konu olsun dıyemı acıyorsunuz anlamadm.ve de eger bu olay gercekse kı oyle olmamasını umıt edıyrum yazık kı ssana ve senı yetıstıren anne babaya dıyorum.

Yalnız ben hala bir şeyden emin değilim konu sahibinin öğeleri eksik cümleleri yüzünden.

Kızlar sabah 5te mi gelmiş, yoksa geceden gelmiş de sabah 5te hala evde miymiş?

Yalnız ben hala bir şeyden emin değilim konu sahibinin öğeleri eksik cümleleri yüzünden.

Kızlar sabah 5te mi gelmiş, yoksa geceden gelmiş de sabah 5te hala evde miymiş?

Sabaha kadar uğraşmışlar heralde, ölçü, kalıp, dikiş işleri için. Bir elbise kolay ortaya çıkmıyor
18 yaşında eleman 3 kızı pervane ediyor ya sabahın beşinde ben daha bir şey demiyorum. Ne biçim bir yokluk Yerli skins dizileri çekiliyor da haberimiz olmuyor.

artık bende sabahın 5inde hazırlayacağım kıyafetlerimi. demekki böyle daha şık oluyor insan. genç neslin bir bildiği vardır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…