Varyemez Arkadaşım

Zenginin parası züğürtün çenesini niye yoruyor ki? Seçimlerim hakkında sürekli eleştiri yapılsa bende görüşmem. İstekli değilse sizde saygı duyun.

Bu insanlar rahatsız olabilir. Aşırı cimrilik bir rahatsızlık.
Bir tanıdığımız vardı. Trilyonerler bunlar ama nasıl...
Evleri yıkık dökük, pislik içinde, kokuşmuş.
Çeşmeden su akıtmazlar camiden doldururlar. Komşulardan evlerini sildikleri suyu isterler ki ziyan olmasın onla evlerini temizlesinler. Üstleri başları yırtık pırtık acır ellerine para verirsin o şekilde. Hiç bişey almazlar yemezler doğru düzgün. Kadın sokağa çıkıyor yerde para bulurum belki diye. Offf..

Ama sayısız ev, rezidans, dükkan anlatamam size. Hepsinin kirası da bankaya gidiyor. Tek zevkleri orda artan parayı görmek. Anlatılmaz arkadaşlar.. Çok değişik kafalar bunlar anlayamazsınız.

Bu arkadaşlığı bitirmek için bir sebep değil ki
Para harcar - harcamaz, çalışır - çalışmaz kendi hayatı

böyle bi program var ya tlcde.

kadın dışarıda umumi tuvalette elini kuruladığı peçeteyi bile atmıyor.

bizim bi tanıdık da sizinkiler gibi. 5 tane evleri var. ama utanmasalar bitmiş çayın posası ile yeniden çay demleyecekler.

Arkadaşlara katılıyorum her buluşmanızda hesabı size bırakmıyorsa,sizin üstünüzden geçinmiyorsa sorun olmamalı siz kahve içersiniz o çay içer,tercih meselesi.

Eşinin geliri iyi olabilir ama esnaf kızı olarak şunu söylemek isterim gelir kadar da bir sürü gider oluyor haddinden fazla ödeme oluyor yani bazı şeyler dışarıdan göründüğü gibi olmuyor,tarla vs alıyorsa kredi ile alıyordur belki belki de borçla alıyordur kimsenin iç dünyasını bilemeyiz ki.

Size ne ki?
Istedigini yer. Istedigi kadar harcar. Size ne?
Calis, oku bilmem ne diye arkadas olarak tavsiye verebilirsiniz ama ısrar neden?
Bana kalirsa siz arkadasinizin icinde bulundugu sartlari iyi degerlendiremedigini dusunuyor, onun yerinde olsak boyle yapardik diye kurguluyorsunuz. Sonra da bu hayallerinizi arkadasiniza dayatiyorsunuz.
Bence iyi etmis mesafe koymakla.,

Sizin soylediklerinizin arkadasinizin iyiligi icin oldugundan emin misiniz? Kendisinden daha mi fazla dusunuyorsunuz onun iyiligini.
Basbayagi elestri yagmuruna tutmussunuz. Neden gelsinki toplantilariniza.. Sizin iyiligini dusunuyoruz diye kilif uydurdugunuz elestrilerinizi mi dinlesin. Bunaltmissiniz kadini.. Tum derdiniz bu arkadasinizin geliri gideri calismasi okumasi mi oldu. Bir kere soylenir bu tarz seyler. Karsi tarafa dayatmissiniz bir de siz gelmis konu aciyosunuz. Bence o bayanin konu acmasi lazim. "Hayatima luzumsuzca mudahale eden kiskanc arkadaslarim" diye de baslik atmali...

Valla bende bu aralar para biriktiriyorum ceyiz yapacağım yok arabayi degistirecegim.
Ben de 15 tlcik'lik yemeye raziyken beni Aspavalara götüren arkadaslarima buradan yazıklar olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…