Vatanımızı ekmeğimizi bölüşüyoruz ama bırakta kocamız bize kalsın

Of artık ne abarttınız, ayağınıza taş değse suriyeliler sebep oldu diyeceksiniz
Gencecik okumaya calısan kızları sucsuz yere karalıyorsunuz belki de su anda. Okullarında hiç mi erkek yokmus da sizin kocanıza hiç erkek görmemiş gibi bakıyorlar?
Tipik bir benim kocam dunyanın en yakısıklı erkeği, bütün kadınlar da onu elimden almaya calısıyor tavrı.

Gulecek birsey yok.Konu sahibi dogru soyluyor istedikleri universiteye sinavsiz girebiliyorlar ve yurtlar,indirimli ogrenci kartlari bu imkanlarin hepsini dibine kadar kullaniyorlar.Kendi ulkesinin vatandasina bu imkani saglamayanlar kul hakkindan bahsediyorlar bir de utanmadan.
Gayette ayila bayila Turkiye'de yasiyorlar ve bu saatten sonra kovsan da gitmeyecek turdenler.Suriyede calismayan evkadinina kim 1.400tl maas veriyor?Neden gitsin bir eli yagda bir eli balda.
Kamu kurumlari desen bunlarla dolu.Ama kendi vatandasimiz 3 sene 5sene kpss kursuna gidiyor,sinava hazirlaniyor sonuc yok!
Hastaneye gidiyorsun Suriyelilere oncelik.Sanki onlar 25 senedir Turkiye vatandasi biz multeciyiz,oyle bir muamale.
Dukkan acilyorlar vergi yok,kira yok,ustalik belgesi yok.
Bunlar bu imkanlari hakedecek ne yapti?
Cok sevdikleri(!)ulkelerinde savas cikti kosa kosa Turkiye'ye geldiler.Kendi vatanina sahip cikmayan insanlardan hersey beklenir,keske sadece bu konuda bahsedildigi gibi basit konular sorun olsa.

İnsan insandır uyruğu ne olursa olsun, Türk kadın ve erkeği çok mu masum sanki neler okuyup duyuyoruz görüyoruz ,kafanıza taş düşse Suriyelilerden bilmeyin adamlar yersiz yurtsuz vatansız kalmış sığınacak yer arıyorlar hayata tutunmaya çalışıyorlar destek olabilirsiniz mesela o öğrenci kızlara, önyargı ile yaklaşmayın
İnsana insan gözüyle bakın Suriyeli diye hepsini hırsız ya da koca avcısı olarak gormeyin onlar yerine İngiliz ya da Alman vatandaşı olsa yine aynı şey mi gelirdi akliniza

Baştan aşağı yalanlarla iftiralarla dolu mesajınız. 1400 kira kim alıyor ? Bıkmadınız mantığa zerre uymayan spekülasyonlardan! Hangi hastanede Suriyeliye öncelik veriliyor????? Uydurun uydurabildiğiniz kadar! Kamu kurumda çalışan da bir tane Suriyeli görmedim be kadar ilginç aynı ülkeden mi bahsediyoruz acaba? Ben daha çok sanayide , inşaatlarda güneşin altında çalışıp perişan olanlarına rastladım.

Ha bu arada Türkiye'de Allah korusun savaş çıksa eminim siz en ön saflarda yer alırsınız zaten orası da ayrı komedi!

Gözümle gördüğüme mi inanmamı istiyorsunuz , pervasızca yalan söyleyen şahsınıza mı? Ne yapayım sizce ben?

Üst katınızdaki kızların ahlaksızlıklarını niye bütün milletle genelliyorsunuz anlamadım .. gerçekten halden anlamayan garip insanlarsınız .. biz savaştan kaçmak durumunda kalsak bu muamele iyi olur muydu .... tm Suriyeliler kötü değil çok değerli insanlar var arasında

+1

Bunların herhangi biri için sosyal medya trollerinin yazılarından başka herhangi bir kanıt getirebilir misiniz?
Doğruluğunu bilmediğiniz spekülasyonları yaymak ne kadar doğru?
Mesela ben yazdıklarınızın doğru olmadığını biliyorum.
Cunku bu insanlardan savaş gazileri olanları ile çalışıyorum.
Siz ne yapıyorsunuz? Oturduğunuz yerden klavye kahramanlığı yapmak kolay, kimyasal silahtan koşarak kurtulmaya çalışılabileceğini falan düşünüyorsunuz sanırım...

Bi de velev ki bu yazılanlar dogru, e suriyelinin suçu ne bunca hak verilmişse? Kim kabul etmez sunulan onca imkani, hele de savastan kacmis canini zor kurtarmisken?
Odak noktasından kacilip iş sacma sapan yerlere cekilmese sasarim konu siyaset yapmak olunca!

Zorla evine çağır sonra kocamın içine düştüler de. Madem güvenmiyorsun işin düşünce de gitme kapılarına. Başka komşun yok mu git onlardan ara. Rahatsız olduğum insanlara asla kapıyı açmam da kapılarına gitmem de. İnsanların milliyetiyle de bunun bir alakası yok. Ayrıca eşine güvenmiyorsan kimsenin kızına çamur atmaya gerek yok.

Istanbulda olsan gorurdun.Gumushanede kac tane suriyeli var?Diyorsun ya ulkelerine donmek istiyorlarmis al da oku kim donmek istiyormus.Gunesin altinda 2kurus maasi Turkiyedeki insaat iscisi de aliyor.Bir farki olmali degil mi TURK vatandasinin.
https://www.google.com.tr/amp/m.sab...02/17/suriyelilere-1300-tl-maas-verilecek/amp

Seninle burada tartisacak degilim ayrica.
Yasadigin yer beni anlamaya yetmez.

Son düzenleme:

Doğru degil. Velev ki doğru kabulünü yapamayacak kadar doğru degil.
Girdiğim evleri ben biliyorum. İki bacağını savasta kaybeden baba, 6 çocuk, çocuklardan en büyük kız 16 yaşında, rahatsız eden komşu...
Kızı bana verin Sizi rahat ettiririm diyormuş bir de. Yanına gidip hesap sorunca da size ne namusları size mi kaldı dedi. Yalan iftara demedi.
10 yaşında olan tekstil de çalışıyor ortacı, günlük 10 liraya 10 saat.
1400 lirayı bırakın 400 lirayı bile Türkiye ye geldiklerinden beri bir arada görmüş olduklarını dusunmuyorum.

Bu yazıdan bunu mu anladın gerçekten bu 1300 TL karşılıksız mı veriyorlar yoksa herşeyi yasal prosedüre uydurup ben ne aliyorsam Suriyeli vatandaşta onu mu alıyor? okuduğunuzu anlamiyorsunuz ki

Bu yazıdan bunu mu anladın gerçekten bu 1300 TL karşılıksız mı veriyorlar yoksa herşeyi yasal prosedüre uydurup ben ne aliyorsam Suriyeli vatandaşta onu mu alıyor? okuduğunuzu anlamiyorsunuz ki

Hayir canim arkadas 2kurus maas aliyorlar demis de.Ona istinaden ok?

Kocanin niyeti bozuksa o komsu kizlari yuzune baksa da bakmasa da bozuktur zaten, daha yeni haberdi, 9 aylik hamile suriyeli komsusunu tecavuz edip bebegiyle birlikte öldürdüler. Ayni apartmanda oturuyordu onlar da, bunda da mi suriyeli kadin suclu?
Diyorum ya ben cok insan sever bir tip degilim, suriyelilerin cogunu da sevmiyorum, cevreyi cok kirletiyorlar, cok gurultuculer, beni korkutuyorlar vs vs ama kalkip da her seyimizi aldilar kocamizi alacaklar demek cok sacma, sanki 3 yasinda kocasi var da kaciracaklar zorla...

Madem hoşlanmıyorsunuz başka komşu mu yok apartmanda gidip onlardan telefon,böcek ilacı istiyorsunuz?
Mesafenizi koruyun. Siz gidip gelmezseniz onlarda yüz bulamaz diye düşünüyorum.
Sizin eşinizin yaklaşımı nasıldır bilemem ama dini dili ırkının önemi yok bekar herkese potansiyel koca avcısı muamelesi yapmanız tuhaf. Varsa bir sorun kaynağı eşinizmiş gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…