- 18 Aralık 2015
- 98
- 114
- 93
- 48
- Konu Sahibi defne123456
-
Neymis efenim,her tartismada ayrilalim demicekmisiz sonra boyle bon kalirmisiz
Nasip kismet
kısmet değilmiş demekki öyle düşünün.
kalbinde heyecan olmayan bir adamla evlenmek mutsuz bir evlilik getirirdi
rabbim hayırlısını çıkarsın karşınıza inşallah
Tabiki cok zor bir durum icinde bulunduğunuz Allah sabrını verir ama belki de hayirlisi değilmiş demek lazım. Sizin icin hayirlisi neyse onun icin dua edin benceMerhaba;
Dualar olmasa ne yapardım bilmiyorum...
3 yıldır tanısıyorduk.Evlilik arefesi düğüne 20 gün kala terkedildim.Sorunlar üstüste geldi,onun maddi ve ailevi problemleri birde düğün stresi,bu koşturmada bende dırdır ettim(keske daha sabırlı olsaydım),bitsin gitsin dedim(benim dilimde tabiki kalbimde değil bu laf)...sonra nişanlım depresyona girdim dedi,kalbimde sana karşı hiçbir heyecan kalmadı dedi,yapma etme dedim,yalvardım ama dinlemedi.düğün olmadı.ben yıkıldım.Dedi ki görsel olarak değil ahlaken ve mantiken seni istemiştim ama son dönemde senden soğudum.çok fedakarlıklarım oldu ona maddi ve manevi,dedi ki evlenmek için sadece fedakarlık yetmez,çok iyisin ama kalbimde hareket yok ...bu laflarda ayrıca yıktı beni...son konuşmada zaman herşeyin ilacı,birgün biraraya gelirsek bizi hiçbirsey ayıramaz dedi,dua et ,sağlığım yerine gelsin dedi...Ne ümit verdi ne bitirdi,öylece kalakaldı herşey...en son gördüğümde onu 10 kilo vermiş,zombi gibi uykuları kaçmış,kötü görünüyordu...
Allah'tan ümit kesilmez...
Çok çok üzüldüm,ne çalışabildim,ne yemek yiyebildim çok mutsuzdum,çok dualar okudum,biliyorum asla boşa gitmiyor.Hayırlısı ise Rabbim verecek onu,ama bazen diyorum adam seni sevmemiş ne ısrar ediyorsun,dua etmeye devam edeceğim. Taktir Rabbimden O(c.c) nasıl uygun görürse öyle olsun,razıyım...
Allah öyle bir imtihandan geçiyor ki benimde çok hatalarım oldu,bu musibet bana kendimi muhasebe etme fırsatı verdi..Kibir,riya,para,kariyer illetine bende tutulmuştum,şuan sevdiğim adamı kaybedince dünyayı verseler mutlu olamıyorum..
Yinede sevmek,karşılığında terkedilmek,gelinliğimin dolapta kalması, çok üzücü.Düğün salonu vs hepsi iptal oldu...
Aradan 7 ay geçti,unuttum dersem yalan olur,hala merhametli olup sadece iyi anıların aklıma gelmesi,hala onu iyi hatırlıyorum...
Birde 35 yaşındayım o da benden 6 yaş büyüktü...
Bu forumu çok okudum,birçok benzer hikaye okudum,izledim,bugüne de kendi hikayemi yazmak kısmetmiş.
evlendikten sonra gitmediğine şükredin zararın neresinden dönersen kardırKısmet...Allah'tan gelene razıyız başımızın üstünde...
İlginç olan öncesin de isteyen,heyecanlanan adam son dakika gitti...olsun canı sagolsun...
Ben de gelinlikçiye almıyorum vazgeçtim dedim. Dolapta gelinlik durması kadar acı,insanın içine oturuyor.
Size tavsiyem gelinliği atmayın. Doğru kişiyle yapacağınız evlilikte giyersiniz.
Neymis efenim,her tartismada ayrilalim demicekmisiz sonra boyle bon kalirmisiz
Nasip kismet
Geçenler de bir uye bu sekilde konu açmıştı ona bu şekilde yorum yapmıştm bon lafi ona ithafen sizlik bir yorum değil :)Evet haklısınız bende hatalıyım...diğer arkadaşlara da ders olsun...
Ancak bon kalırmısız diye bir uslubunuz da üzdü...
Bence adamina gorede degisiyor abla,mesela ben her kavgada ayrilik diyen birini altin olsa hayatimda tutmam..Bence alakası yok. Adamın evlenesi yokmuş yememiş kaçmış.
Ne kavgacı, altın bilezik mehir diye dırdır eden tiplerle evlenen erkekler var, çünkü bir şekilde seviyorlar.
Bence adamina gorede degisiyor abla,mesela ben her kavgada ayrilik diyen birini altin olsa hayatimda tutmam..
İnsan hata yapmak için vardır. Allah gönlüne gore verir inşallah. Bu arada birinci yorumu yapan arkadaş, yazdigin bana çok yanlış geldi. Bu hanim burda üzüntüsünü yazmış sen de öyle bir yorum yazmışın. Neyse konu sahibi dua et.
Dua muminin silahıdır.
Büyük konusayim belki asik olurum ahahahahKız ne kavgacı tiplerle evlenenleri gördü bu gözler. Büyük konuşma sevince çekiyorsun :)
Peki onun sana dönme ihtimali var miTeşekkür ederim yorumunuz için,dua etmeyi ögrendim...Allahım çok büyük...Sevdiği için bana bu ikazı verdi,nefsime bir
tokat iyi de oldu diyorum.Kendime geldim...
Ama içimde ona olan sevgi inşallah ömür boyu kalmaz,ve herkesi onunla kıyaslamam inşallah
Peki onun sana dönme ihtimali var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?