- 23 Ağustos 2012
- 51.850
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.494
- 898
- Konu Sahibi defne123456
-
Kendimi çok eleştiriyorum,nefsimi suçluyorum ama o dönemde düğün için öylesine çok koşturdum ki,her iş bana kaldı
O başka bir şehirde ailemde o şehirde...ben burada yalnız tüm organizasyonu yapmanın stresiyle onun da (erkeklerin ne yazıkki genel rahatlığı) dır dır ettim,
Neymis efenim,her tartismada ayrilalim demicekmisiz sonra boyle bon kalirmisiz
Nasip kismet
Tabi olduktan sonra ailen istemez demi.Ayrılırken birseyler söyledi ama hiçbirsey anlamadım,dua et kendime geleyim,bakarsın birgün ararım dedi ama
Ailem bu saatten sonra çok katı,ben aptal gibi affederim ama içim çok kırık,buruk
Ayrılırken birseyler söyledi ama hiçbirsey anlamadım,dua et kendime geleyim,bakarsın birgün ararım dedi ama
Ailem bu saatten sonra çok katı,ben aptal gibi affederim ama içim çok kırık,buruk
ikinizinde ilk eviligi mi ikinci mi olacaktı[/Q
ikimzide daha önce evlenmemiştik
Tabi olduktan sonra ailen istemez demi.
aynen katılıyorum o yuzden merak ettım konu sahıbı bu ıkıncı evlılıgınız mı ılk mı olacaktı 41 yasına kdar evlenmemısmı daha önce41 yaşında adam düğün stresine girmez bence.
ayrıca belki bir gün ararım ne demek.
35 yaşındasınız oturup o'nu mu bekleyeceksiniz.
ha dönebilir de dönmeyebilir de ancak ben olsam bekleyerek zaman harcamam.
size en büyük kötülüğü böyle belirsizlikte bırakarak yapmış bence.
inşallah karşınıza düzgün, sağlam bir insan çıkar ve her şeyi unutturur.
41 yaşında adam düğün stresine girmez bence.
ayrıca belki bir gün ararım ne demek.
35 yaşındasınız oturup o'nu mu bekleyeceksiniz.
ha dönebilir de dönmeyebilir de ancak ben olsam bekleyerek zaman harcamam.
size en büyük kötülüğü böyle belirsizlikte bırakarak yapmış bence.
inşallah karşınıza düzgün, sağlam bir insan çıkar ve her şeyi unutturur.
Yani çok zor ya. Kızlarını kullanıp atmış gibi düşünürlerismini duymak istemiyorlar...
aynen katılıyorum o yuzden merak ettım konu sahıbı bu ıkıncı evlılıgınız mı ılk mı olacaktı 41 yasına kdar evlenmemısmı daha önce
ikinizde daha önce evlenmedınız be bu adam ayrılıyor sızden dua etmıs bılmem neymıs ne zaman evlenıp coluk clcugu karıscak 60 yaşında mı üstelık niye boş boş beklıyeceksınız yanlıs anlamayın ama yaş gecıyor kendı hayatına bak .o adamın evlenesı yoktu
hayatına bak onun evlenesı yoktu. 40 yaşına gelmıs ınsanların koca cocukları var:)) bu daha ergen gıbı yok bekle benı dıyor neyını beklıcen anne olmak ıcın gec degıl ama erkende degıl... sakın yanlış anlama laflarımı öa gercekte budur yanı...aslında 40 yasında daha zor,yıllarrca alışılmış bir rahatlık var,
Aslında O çok akıllı,inançlı,mantıklı biridir...ne oldu nasıl oldu birden döndü anlamadım büyülenmiş gibiydi o son günelrde...
Öncelikle emin olun evlendikten sonra bunları yaşasaydınız şu anki halinizden daha beter üzüntüler yaşayacaktınız. Ikincisi zaten doğru yolu bulmuşsunuz. Allah'a sığınmak dua etmek ve hayırlısını dilemek sizi er yada geç bekledeğiniz Mutluluğu getirecektir. Üçüncüsü o adam Görevini tamamlamış ve gitmiş. Bir gün belki ararım diyen adamı beklerseniz vs aradığı zaman hayatınıza kabul ederseniz asıl hatayı orda yapmış olursunuz.Merhaba;
Dualar olmasa ne yapardım bilmiyorum...
3 yıldır tanısıyorduk.Evlilik arefesi düğüne 20 gün kala terkedildim.Sorunlar üstüste geldi,onun maddi ve ailevi problemleri birde düğün stresi,bu koşturmada bende dırdır ettim(keske daha sabırlı olsaydım),bitsin gitsin dedim(benim dilimde tabiki kalbimde değil bu laf)...sonra nişanlım depresyona girdim dedi,kalbimde sana karşı hiçbir heyecan kalmadı dedi,yapma etme dedim,yalvardım ama dinlemedi.düğün olmadı.ben yıkıldım.Dedi ki görsel olarak değil ahlaken ve mantiken seni istemiştim ama son dönemde senden soğudum.çok fedakarlıklarım oldu ona maddi ve manevi,dedi ki evlenmek için sadece fedakarlık yetmez,çok iyisin ama kalbimde hareket yok ...bu laflarda ayrıca yıktı beni...son konuşmada zaman herşeyin ilacı,birgün biraraya gelirsek bizi hiçbirsey ayıramaz dedi,dua et ,sağlığım yerine gelsin dedi...Ne ümit verdi ne bitirdi,öylece kalakaldı herşey...en son gördüğümde onu 10 kilo vermiş,zombi gibi uykuları kaçmış,kötü görünüyordu...
Allah'tan ümit kesilmez...
Çok çok üzüldüm,ne çalışabildim,ne yemek yiyebildim çok mutsuzdum,çok dualar okudum,biliyorum asla boşa gitmiyor.Hayırlısı ise Rabbim verecek onu,ama bazen diyorum adam seni sevmemiş ne ısrar ediyorsun,dua etmeye devam edeceğim. Taktir Rabbimden O(c.c) nasıl uygun görürse öyle olsun,razıyım...
Allah öyle bir imtihandan geçiyor ki benimde çok hatalarım oldu,bu musibet bana kendimi muhasebe etme fırsatı verdi..Kibir,riya,para,kariyer illetine bende tutulmuştum,şuan sevdiğim adamı kaybedince dünyayı verseler mutlu olamıyorum..
Yinede sevmek,karşılığında terkedilmek,gelinliğimin dolapta kalması, çok üzücü.Düğün salonu vs hepsi iptal oldu...
Aradan 7 ay geçti,unuttum dersem yalan olur,hala merhametli olup sadece iyi anıların aklıma gelmesi,hala onu iyi hatırlıyorum...
Birde 35 yaşındayım o da benden 6 yaş büyüktü...
Bu forumu çok okudum,birçok benzer hikaye okudum,izledim,bugüne de kendi hikayemi yazmak kısmetmiş.
ben 25 ımde evlendım ve bız hemen cıktıktoktan sonra evlendık kısa bır sürede. hadı onu gectım 3 sene once bu adam 37 yasında ne dıye 3 yıl beklıyor o yaşta? bır yıl tanısmak yeterlı ... evlenesı yoktuŞu var 3 sene de mi anlar insan evlenmek istenilmeyeceğini
O başta peşime düştü,görücü usulu tanıstık ama çok iyi anlaştık,çok mutluyduk...
Benimde ilk ciddi ve uzun ilişkimdi...
İnşallah...O muallak laflar çok kötü gerçekten ne ümit verdi ne bitirdi...
Beklemiyorum..Allaha güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?