Vazgeçilmek

İyi de böyle olmaz ki.
Düzgün biri olsaydı size her şeyi zaten yıkmazdı.
Adam başından beri hevesli değilmiş kendinizi suçlamayın.

Neymis efenim,her tartismada ayrilalim demicekmisiz sonra boyle bon kalirmisiz
Nasip kismet

iyide konu sahibi her tartışmada ayrılalım dememişki, biranda düğün stresinden yaşanan şeylerden çıkmış ağzından, e zaten adamında ayrılası varmış, bence bon yorumun çok itici ve çok saçma, o bön lafı bu konuda kullanılıcak bir durum değil

Ayrılırken birseyler söyledi ama hiçbirsey anlamadım,dua et kendime geleyim,bakarsın birgün ararım dedi ama

Ailem bu saatten sonra çok katı,ben aptal gibi affederim ama içim çok kırık,buruk

41 yaşında adam düğün stresine girmez bence.
ayrıca belki bir gün ararım ne demek.
35 yaşındasınız oturup o'nu mu bekleyeceksiniz.
ha dönebilir de dönmeyebilir de ancak ben olsam bekleyerek zaman harcamam.
size en büyük kötülüğü böyle belirsizlikte bırakarak yapmış bence.
inşallah karşınıza düzgün, sağlam bir insan çıkar ve her şeyi unutturur.

aynen katılıyorum o yuzden merak ettım konu sahıbı bu ıkıncı evlılıgınız mı ılk mı olacaktı 41 yasına kdar evlenmemısmı daha önce

İnşallah...O muallak laflar çok kötü gerçekten ne ümit verdi ne bitirdi...
Beklemiyorum..Allaha güveniyorum

ikinizde daha önce evlenmedınız be bu adam ayrılıyor sızden dua etmıs bılmem neymıs ne zaman evlenıp coluk clcugu karıscak 60 yaşında mı üstelık niye boş boş beklıyeceksınız yanlıs anlamayın ama yaş gecıyor kendı hayatına bak .o adamın evlenesı yoktu

aynen katılıyorum o yuzden merak ettım konu sahıbı bu ıkıncı evlılıgınız mı ılk mı olacaktı 41 yasına kdar evlenmemısmı daha önce

aslında 40 yasında daha zor,yıllarrca alışılmış bir rahatlık var,
Aslında O çok akıllı,inançlı,mantıklı biridir...ne oldu nasıl oldu birden döndü anlamadım büyülenmiş gibiydi o son günelrde...

Şu var 3 sene de mi anlar insan evlenmek istenilmeyeceğini

O başta peşime düştü,görücü usulu tanıstık ama çok iyi anlaştık,çok mutluyduk...

Benimde ilk ciddi ve uzun ilişkimdi...

hayatına bak onun evlenesı yoktu. 40 yaşına gelmıs ınsanların koca cocukları var:)) bu daha ergen gıbı yok bekle benı dıyor neyını beklıcen anne olmak ıcın gec degıl ama erkende degıl... sakın yanlış anlama laflarımı öa gercekte budur yanı...

Hadi sen ayrilalim dedin de adamda dünden razıymış nasil bir mantiktir ki mantiken ve ahlaken evlenmek istemis ama kalbinde hareket yokmus,evlilik icin fedakarlik yapmak yetmiyormus ee napalim o zaman?

Defne sen bu adamla evlenseymissin zaten mutsuz olurmussun bosver gitsin

Öncelikle emin olun evlendikten sonra bunları yaşasaydınız şu anki halinizden daha beter üzüntüler yaşayacaktınız. Ikincisi zaten doğru yolu bulmuşsunuz. Allah'a sığınmak dua etmek ve hayırlısını dilemek sizi er yada geç bekledeğiniz Mutluluğu getirecektir. Üçüncüsü o adam Görevini tamamlamış ve gitmiş. Bir gün belki ararım diyen adamı beklerseniz vs aradığı zaman hayatınıza kabul ederseniz asıl hatayı orda yapmış olursunuz.

Şu var 3 sene de mi anlar insan evlenmek istenilmeyeceğini

O başta peşime düştü,görücü usulu tanıstık ama çok iyi anlaştık,çok mutluyduk...

Benimde ilk ciddi ve uzun ilişkimdi...
ben 25 ımde evlendım ve bız hemen cıktıktoktan sonra evlendık kısa bır sürede. hadı onu gectım 3 sene once bu adam 37 yasında ne dıye 3 yıl beklıyor o yaşta? bır yıl tanısmak yeterlı ... evlenesı yoktu

adam zayıf bir adanmış evlilik kurumuna girmeye cesaret edemeyip son anda yoldan donmus adamı suclayamiyorum çünkü isteyerek yaptığı bişey olsa kendini mutlu etmek için yapsa o kadar kilo vermezdi yipranmazdi adamin karakteri oluşu zayifmis. Sende kendini toparlamalisin onu asla beklememelisin kendini şu şekilde telkin edebilirsin "bu adam evliliği nasıl yurutebilirdi, bu adam baba olma sorumlulugunu nasıl kaldirirdi?" . benCe gelinliği dolabında tutma birine ver bi yere bağışla gördükce için acir bu bir ikincisi de ilerde yapacağın evlilikte giyersin diyenler olmuş sen o gelinliği diktirirken o adamla olan düğününde giymek için bunu hayal ederek diktirdin bu öbür adama haksızlık olur kendimizi karsimizdakilerin yerine koyarak konuşmamız hareket etmemiz lazim. bi insanı unutmaya aslında onu düşünmemeye çalışarak başlamıyoruz ondan kalan anilardan kurtularak unutmaya başlıyoruz. ona dair herseyi sil at fotoğraf hediye vb... zaten bunları yaparken çektiğin acı sana unutmak yolunda bir değil iki merdiven atlatacak sonra da önüne bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…