Vazgeçmek İstemiyorum..

Umarım o kadarla sınırlıdır. Umarım..
Bence siz biran once yuzyuze gorusun ve hatta ciddi anlamda bir iliskiye baslarsaniz sizinle olan resimini falan biyerde paylassin. Ben olsam ancak bu sekilde guvenirdim. Normalde bu tarz seyleri cok sacma bulurum ama sizin durumunuzda gerekli gibi. Saklayacak bir durumu yoksa yapar bunu zaten. Ama yapmak istemezse guvenmeyin derim

Evet ben bi halt yiyorum diyecek hali yok ya :) çok güvensiz adam uğraşmana değer mi bilemedim
O kadar üzerine gittim, gitmedi de. Hakikaten sorguya çektim sürekli sorun çıkardım son birkaç gün ama ısrarla reddediyor.
Bu gidişata bakılırsa, yüz yüze konuşup bitireceğim. Orada da kaçamaz artık.

Herşey buluşmaya bağlı, eteğimdeki bütün taşları dökeceğim. Zira benim sabrettiğim şu duruma hiçbir kadın sabretmez, haklı olarak.

Herşey buluşmaya bağlı, eteğimdeki bütün taşları dökeceğim. Zira benim sabrettiğim şu duruma hiçbir kadın sabretmez, haklı olarak.
Kesinlikle bulusunca bunlari yuz yuze konusun. Zaten internet uzerinde gorusmek ile yuzyuze gelmek cok farkli seyler. Belki hic hoslanmayacaksiniz davranislarindan karakterinden. Yada tip olarak begenmeyeceksiniz etkilenmeyeceksiniz. Yuzyuze gelmeden asiri samimi olmayi dogru bulmuyorum o yuzden baya riskli bir durum cunku

Hayır birkaç gün sonra. Tabi şüphelerimden kurtulup görüşme isteğini kabul edersem.
Daha yüzyüze dahi görüşmediğiniz adam size hayat arkadaşım olarak görüyorum ben seni diyor, yaşlar kaç valla merak ettim. Ha bu arada beyfendi gün içinde 5 dk sını sana ayıramıyor ama hayat arkadaşı görüyor güzel kafa arkadaşınki

İsyerinde sevgilisi veya esi vardir
Gunde 2 saat yazisilsa bile yuz yuze gorusmedigi insana hayat arkadasim gozuyle bakiyorum dedigi an iskillenmeniz lazimdi. Ne arabesk bir laf
Bunu herkes gibi ben de birkaç gün düşündüm, neden bir anda bu kadar samimiyet diye. Düşünmedim değil.
Ama dediğim gibi, ben de hoşlanınca, görmezden geldim işte.

Bunu herkes gibi ben de birkaç gün düşündüm, neden bir anda bu kadar samimiyet diye. Düşünmedim değil.
Ama dediğim gibi, ben de hoşlanınca, görmezden geldim işte.
Tanimadiginiz bir adam sonucta
Ayni sehirden olsa bile gormemissiniz birbirinizi. Bu kadar doludizgin gitmenizin zararlari buyuk olmasin da,dikkat edin kendinize

Tanimadiginiz bir adam sonucta
Ayni sehirden olsa bile gormemissiniz birbirinizi. Bu kadar doludizgin gitmenizin zararlari buyuk olmasin da,dikkat edin kendinize
Haksızsınız diyemiyorum, çünkü sonuna kadar haklısınız.

Ya evli, ya nişanlı, ya sevgilisi var. Hem de aynı iş yerinde olması çok muhtemel.
Ayrıca bir insan daha hiç yüzyüze görmediği, gözüne bakmadığı birine nasıl "hayat arkadaşım olarak görüyorum" der? Ben olsam yüzyüze bile görüşmem.

Bu iş fazla garip.

Son düzenleme:
Görüşünce ben bunu net bi şekilde köşeye sıkıştırıp, her düşüncemi söyleyeyim, bakalım o zaman ne cevap verecek.

yanlış anlamayın ama görüşmeye bile geleceğini sanmıyorum. internet tanışma hikayelerini gerek kendim olsun gerek arkadaşlarım olsun az çok bilirim, kendim tanışmasam da konuşmuşluğum oldu. yedeğe alınmışsınız ve kesinlikle bir şeyler karıştırıyor. evli olmadığına eminseniz nişanlı/sözlü/sevgili sahibi olabilir. geçenlerde bir konuda yazmıştık, işim var gündüz yazamıyorum bahanesi uydurmadır herkesin elinde her daim telefon var ve yapışık geziyoruz maalesef.

bu internet tanışmaları son 5 senedir bitmiş ben bunu anladım artık normal biriyle rastlaşmak çok zor , en iyisi hiç bulaşmamak: )

Yüzyüze buluşun konuşun. Arkadaşlarıyla ailesiyle fln tanışın. Hatta işyerine gidersiniz. Böyle netten her akşam konuşmayla olmazki. Eğer siz bunları isteyince kaçıyosa yapmak istemiyosa ozaman bişeyler karıştırıyo dmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…