- Konu Sahibi HassasPanda
-
Bence siz biran once yuzyuze gorusun ve hatta ciddi anlamda bir iliskiye baslarsaniz sizinle olan resimini falan biyerde paylassin. Ben olsam ancak bu sekilde guvenirdim. Normalde bu tarz seyleri cok sacma bulurum ama sizin durumunuzda gerekli gibi. Saklayacak bir durumu yoksa yapar bunu zaten. Ama yapmak istemezse guvenmeyin derimUmarım o kadarla sınırlıdır. Umarım..
O kadar üzerine gittim, gitmedi de. Hakikaten sorguya çektim sürekli sorun çıkardım son birkaç gün ama ısrarla reddediyor.Evet ben bi halt yiyorum diyecek hali yok ya :) çok güvensiz adam uğraşmana değer mi bilemedim
Herşey buluşmaya bağlı, eteğimdeki bütün taşları dökeceğim. Zira benim sabrettiğim şu duruma hiçbir kadın sabretmez, haklı olarak.Bence siz biran once yuzyuze gorusun ve hatta ciddi anlamda bir iliskiye baslarsaniz sizinle olan resimini falan biyerde paylassin. Ben olsam ancak bu sekilde guvenirdim. Normalde bu tarz seyleri cok sacma bulurum ama sizin durumunuzda gerekli gibi. Saklayacak bir durumu yoksa yapar bunu zaten. Ama yapmak istemezse guvenmeyin derim
Kesinlikle bulusunca bunlari yuz yuze konusun. Zaten internet uzerinde gorusmek ile yuzyuze gelmek cok farkli seyler. Belki hic hoslanmayacaksiniz davranislarindan karakterinden. Yada tip olarak begenmeyeceksiniz etkilenmeyeceksiniz. Yuzyuze gelmeden asiri samimi olmayi dogru bulmuyorum o yuzden baya riskli bir durum cunkuHerşey buluşmaya bağlı, eteğimdeki bütün taşları dökeceğim. Zira benim sabrettiğim şu duruma hiçbir kadın sabretmez, haklı olarak.
Daha yüzyüze dahi görüşmediğiniz adam size hayat arkadaşım olarak görüyorum ben seni diyor, yaşlar kaç valla merak ettim. Ha bu arada beyfendi gün içinde 5 dk sını sana ayıramıyor ama hayat arkadaşı görüyor güzel kafa arkadaşınkiHayır birkaç gün sonra. Tabi şüphelerimden kurtulup görüşme isteğini kabul edersem.
Bunu herkes gibi ben de birkaç gün düşündüm, neden bir anda bu kadar samimiyet diye. Düşünmedim değil.İsyerinde sevgilisi veya esi vardir
Gunde 2 saat yazisilsa bile yuz yuze gorusmedigi insana hayat arkadasim gozuyle bakiyorum dedigi an iskillenmeniz lazimdi. Ne arabesk bir laf
Tanimadiginiz bir adam sonuctaBunu herkes gibi ben de birkaç gün düşündüm, neden bir anda bu kadar samimiyet diye. Düşünmedim değil.
Ama dediğim gibi, ben de hoşlanınca, görmezden geldim işte.
Haksızsınız diyemiyorum, çünkü sonuna kadar haklısınız.Tanimadiginiz bir adam sonucta
Ayni sehirden olsa bile gormemissiniz birbirinizi. Bu kadar doludizgin gitmenizin zararlari buyuk olmasin da,dikkat edin kendinize
Ya evli, ya nişanlı, ya sevgilisi var. Hem de aynı iş yerinde olması çok muhtemel.Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım, geldiğim gibi de ilk sorumu sormak istedim, zira kafam çok karışık.
Sosyal medyadan biri ile tanıştım, fakat aynı şehirde, ortak arkadaşlarımın olduğu yeri yurdu belli biri anlayacağınız.
Birbirimize uygun olduğumuzu düşündük ve konuşmaya başladık, ancak sorun şu ki, sabahları bir iki kelam ediyoruz, bütün gün yok. İşkolik olduğunu söyleyip, çok yoğun çalıştığını ifade edip bunun arkasında sığınıyor, gece belki 10'a kadar aramızdaki bütün bağlantı kopuyor.
Geldiğinde ise sohbetler muhabbetler iltifatlar. Dışarıdan yazışmalarımızı gören biri, herhalde sözlü nişanlı zanneder bizi, öyle samimi bir biçimde içtenlikle konuşuyoruz. Birkaç kez sordum, gerçekten benimle konuşmak istiyor musun diye. Cevabı hep evet oldu, hatta kızıp niyetim ciddi, ben sana hayat arkadaşım olarak bakıyorum diye bir de beni suçlu çıkardı bazen.Gelecek planları yaptığı hayatının anlamı olduğunu söylediği kadınla günde maksimum 2 saat konuşuyor. Bu benim kafamı çok karıştırdı.
Gündüz bir iki kez aradım, meşgule attı, sonra yanlışlıkla oldu diye özürler diledi defalarca.
Sevdiğini söylüyor ama bu huyundan onu vazgeçiremiyorum, ne yaptıysam olmadı. Vazgeçmek istemiyorum, çünkü çok uzun bir zaman sonra ilk kez bu kadar hızlı atıyor kalbim.
Sabrediyorum ama nereye kadar gidecek bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz, bunu yaşayan var mı, nasıl davranmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim?
Kendini uyanik sanan erkeklerden belli ki. Gencecik kadinsiniz,duygularinizi kontrol edin,taniyin tanisin sonra bakarsiniz elbet gidisata. İyi sanslarHaksızsınız diyemiyorum, çünkü sonuna kadar haklısınız.
Çok teşekkür ederim, çok sağ olun.Kendini uyanik sanan erkeklerden belli ki. Gencecik kadinsiniz,duygularinizi kontrol edin,taniyin tanisin sonra bakarsiniz elbet gidisata. İyi sanslar
Bazen insan su içecek vakit bulamıyor calısırken, ne biliyim.Görüşünce net fikriniz olusur zaten.Masa başı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?