Vazgeçmek İstemiyorum..

Ben de işyerinde iken rahatsız edilmek istemem. Ailem bile ciddi birşey olmadıkça arayamaz. Belki o da benim gibi įskolig dir.

Ailesi, işi, ev adresine kadar biliyorum. Çünkü tüm bunlar gizli değil.
Bu yüzden kafamda bazı şeyler oturmuyor zaten, birşeyler karıştırıyorsa bu özgüveni nereden buluyor herşey bu kadar açıkken.

Gerçekten seni sevdiğine inaniyor musun?

Bunu seni yermek için sormuyorum,gerçekten inanıyor musun bunu merak ediyorum .

Elbette seni sevdiğini filan söyleyecek .ne demesini bekliyorsun . açıkca "seninle zamam geciriyorum cok da umrumda değilsin " diyecek hali yok.

Bu kadın milleti ne zaman söze değil,icraata bakmayı öğrenecek ben anlamıyorum.

O zaman bana da inanın: Ben de sizi çok sevdim. Yazım tarzının beni çok etkiledi. Ama çok yoğun çalışıyorum. Işteyken aklim hep Sende. ..

Inandınız mı?

Yahu yalani gectim, buram buram tehlike kokuyor konu. Adamin konu sahibini hayat arkadasi olarak gordugunu soylemesi ve gelecek planlari yapmasi ile ilgisizligi olumune kapisir. Bunu goremeyecek ne var ki?

Adam profesyonel tehlikeli ama konu sahibi hala insallahlarda.

Adamin iskolik olabilecegi uzerinde duranlar var bir de. Epey komik.

Son düzenleme:
Telefon yasağı olan bir yerde çalışmadığı sürece, ki orada bile insan molada bir şekilde yazar arar, hiç normal gelmedi. Özellikle daha flört dönemindeyken bu adamın daha sık ilgilenmesi gerekirdi.
Yüzyüze görüşmeden evlenme falan bunlar da anormal bir durumun sosu resmen.
Dikkatli olun.

Trajikomik. Kendine değer veren hiçkimse bu kadar "yedeğe düşmez"

Hiç-bir kadın kendine bunu yapmamali.

Mağrur olmali.

Kendisini isteyen mutlaka mücadele etmeli
Gerçekten istemeli.

Isleri yogunmus !

Gerçekten seven adam gördüğünüz zaman bu bahaneler ne kadar aptalca ve sığ geliyor
..

Evli olabilir

1)ayni sehirdesiniz ve daha neden bulusmadiniz?
2)gunde 2 saat konusmak mi yetmiyor yoksa sadece gunduzleri konusamamaktan mi sikayetcisiniz?
3)yuzyuze gorusmediginiz biri icin kalbiniz nasil bu kadar hizli atiyor, boslukta misiniz?
4)ortak arkadaslarinizdan beyfendi ile ilgili hic mi bilgi toplamadiniz?
5)yuzunu gormedigi biri icin gelecek planlari yapabilecek derecede konusan bir beye gercekten inanabildiniz mi?

Kusura bakmayin ama hikayeniz bastan asagi coookkk absurt. Hicbir mantiga/hissiyata uymuyor.

Gunduz hic mi yemek molasi, çay molasi yok bunun, lavaboya da mi gitmiyor ? Unutma ;
İnsanlar asla söyledikleri kadar meşgul değillerdir. İnsanların öncelikleri vardır ve bazen sıra sana gelmez.
Memleketimi kurtariyor hayirdir yani

Evet arkadaşlara katılıyorum,farkli bi durum var.
Insan isterse 1 dakika ayırabilir, hic mi yemek namaz tuvalet sigara bişey molası vermiyor,
Hem hadi işkolik diyelim, bu hâl evlenince de büyük sevimsiz bi olay olur..

Sebebi kendiniz buldunuz suan. Internet uzerinden tanistiginiz icin sizi cok ciddiye almamis. Ve siz gercek anlamda sevgili olmadan da kimseye sizden bahsetmek istemiyor. Yuzyuze geldikten sonra durumlar degisebilir diye dusunuyorum
Ben eşimle internet uzerinden tanistm bende ayni sehirdeydim ve evlendim, tanistigim saniyeden beri 7 24 konustum, gorustum, gayette ciddiye aldi eşim, 1 sene olmadan da evlendim. O isler etkilenmeyle deger vermeyle baslior ben burda etkilenme ve deger gorme gormuyorum benm esimin meslegi daha yogundu Polisti ona ragmen surekli her firsatta arior yazior gorusuyordu. Bence bu cocukta baska bisi war

Boleyn Kizi , benim senin kadar konu sahibi de durumun farkinda, inan bana.

E madem aynı şehirdesi. İşinede git süpriz yapmak istedim de tanı çevresini bakalım ne kadar yoğunmuş neden açmıyormuş anlarsın.

Once bir konu sahibiyle yuzyuze gelsinler zaten o zaman anlasilir arada etkilesim var mi yok mu. Ama banada pek guven vermedi acikcasi

Daha yüzyüze gelmediniz ama evlilik kadar ciddi düşünceleriniz var.
Rabbim sen evlatlarımızı koru.amin.

İyi veya kötü yorumlarınız için teşekkür ederim, az önce kendisi ile yollarımızı ayırdık, iyi geceler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…