- 19 Mayıs 2018
- 99
- 105
- 53
- 41
- Konu Sahibi HassasPanda
-
Ailesi, işi, ev adresine kadar biliyorum. Çünkü tüm bunlar gizli değil.Yüzyüze buluşun konuşun. Arkadaşlarıyla ailesiyle fln tanışın. Hatta işyerine gidersiniz. Böyle netten her akşam konuşmayla olmazki. Eğer siz bunları isteyince kaçıyosa yapmak istemiyosa ozaman bişeyler karıştırıyo dmektir.
İnşallah öyledir, inşallah.Ben de işyerinde iken rahatsız edilmek istemem. Ailem bile ciddi birşey olmadıkça arayamaz. Belki o da benim gibi įskolig dir.
İnşallah öyledir, inşallah.
Gerçekten seni sevdiğine inaniyor musun?
Bunu seni yermek için sormuyorum,gerçekten inanıyor musun bunu merak ediyorum .
Elbette seni sevdiğini filan söyleyecek .ne demesini bekliyorsun . açıkca "seninle zamam geciriyorum cok da umrumda değilsin " diyecek hali yok.
Bu kadın milleti ne zaman söze değil,icraata bakmayı öğrenecek ben anlamıyorum.
O zaman bana da inanın: Ben de sizi çok sevdim. Yazım tarzının beni çok etkiledi. Ama çok yoğun çalışıyorum. Işteyken aklim hep Sende. ..
Inandınız mı?
Trajikomik. Kendine değer veren hiçkimse bu kadar "yedeğe düşmez"Yahu yalani gectim, buram buram tehlike kokuyor konu. Adamin konu sahibini hayat arkadasi olarak gordugunu soylemesi ve gelecek planlari yapmasi ile ilgisizligi olumune kapisir. Bunu goremeyecek ne var ki?
Adam profesyonel tehlikeli ama konu sahibi hala insallahlarda.
Adamin iskolik olabilecegi uzerinde duranlar var bir de. Epey komik.
Evli olabilirMerhabalar,
Aranıza yeni katıldım, geldiğim gibi de ilk sorumu sormak istedim, zira kafam çok karışık.
Sosyal medyadan biri ile tanıştım, fakat aynı şehirde, ortak arkadaşlarımın olduğu yeri yurdu belli biri anlayacağınız.
Birbirimize uygun olduğumuzu düşündük ve konuşmaya başladık, ancak sorun şu ki, sabahları bir iki kelam ediyoruz, bütün gün yok. İşkolik olduğunu söyleyip, çok yoğun çalıştığını ifade edip bunun arkasında sığınıyor, gece belki 10'a kadar aramızdaki bütün bağlantı kopuyor.
Geldiğinde ise sohbetler muhabbetler iltifatlar. Dışarıdan yazışmalarımızı gören biri, herhalde sözlü nişanlı zanneder bizi, öyle samimi bir biçimde içtenlikle konuşuyoruz. Birkaç kez sordum, gerçekten benimle konuşmak istiyor musun diye. Cevabı hep evet oldu, hatta kızıp niyetim ciddi, ben sana hayat arkadaşım olarak bakıyorum diye bir de beni suçlu çıkardı bazen.Gelecek planları yaptığı hayatının anlamı olduğunu söylediği kadınla günde maksimum 2 saat konuşuyor. Bu benim kafamı çok karıştırdı.
Gündüz bir iki kez aradım, meşgule attı, sonra yanlışlıkla oldu diye özürler diledi defalarca.
Sevdiğini söylüyor ama bu huyundan onu vazgeçiremiyorum, ne yaptıysam olmadı. Vazgeçmek istemiyorum, çünkü çok uzun bir zaman sonra ilk kez bu kadar hızlı atıyor kalbim.
Sabrediyorum ama nereye kadar gidecek bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz, bunu yaşayan var mı, nasıl davranmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim?
Ben eşimle internet uzerinden tanistm bende ayni sehirdeydim ve evlendim, tanistigim saniyeden beri 7 24 konustum, gorustum, gayette ciddiye aldi eşim, 1 sene olmadan da evlendim. O isler etkilenmeyle deger vermeyle baslior ben burda etkilenme ve deger gorme gormuyorum benm esimin meslegi daha yogundu Polisti ona ragmen surekli her firsatta arior yazior gorusuyordu. Bence bu cocukta baska bisi warSebebi kendiniz buldunuz suan. Internet uzerinden tanistiginiz icin sizi cok ciddiye almamis. Ve siz gercek anlamda sevgili olmadan da kimseye sizden bahsetmek istemiyor. Yuzyuze geldikten sonra durumlar degisebilir diye dusunuyorum
Trajikomik. Kendine değer veren hiçkimse bu kadar "yedeğe düşmez"
Hiç-bir kadın kendine bunu yapmamali.
Mağrur olmali.
Kendisini isteyen mutlaka mücadele etmeli
Gerçekten istemeli.
Isleri yogunmus !
Gerçekten seven adam gördüğünüz zaman bu bahaneler ne kadar aptalca ve sığ geliyor
..
Once bir konu sahibiyle yuzyuze gelsinler zaten o zaman anlasilir arada etkilesim var mi yok mu. Ama banada pek guven vermedi acikcasiBen eşimle internet uzerinden tanistm bende ayni sehirdeydim ve evlendim, tanistigim saniyeden beri 7 24 konustum, gorustum, gayette ciddiye aldi eşim, 1 sene olmadan da evlendim. O isler etkilenmeyle deger vermeyle baslior ben burda etkilenme ve deger gorme gormuyorum benm esimin meslegi daha yogundu Polisti ona ragmen surekli her firsatta arior yazior gorusuyordu. Bence bu cocukta baska bisi war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?