Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır tanıştığım biri var. Kendisiyle bir doğa kampında tanıştım, görür görmez hoşlandım. Böyle bir on dakika kitlendik kaldık birbirimize. Sonra yanıma oturdu biraz muhabbet ettik falan. Kamp sonrası farklı şehirlerden geldiğimiz için bir daha görüşemedik. Sadece ismimi, ne iş yaptığımızı ve yaşadığımız şehirleri biliyorduk. Soyisimlerimizi bile bilmiyorduk yani. 1 hafta sonra aramış bulmuş beni sosyal medyadan. Kampa gittiğimiz ekibin sayfasını araştırmış baya falan. Konuşmaya başladık. Zaten hoşlanmıştım, konuştukça, ağırlığı, konuşmaları, kültürü vs beni daha da etkiledi aşık oldum. Onda da durum pozitifti yaklaşımı çok iyiydi imalar falan ama bir sorunumuz var. Bu çocuk doktor. Bana 2 saatlik bir şehirde mecburi hizmet yapıyordu. Biz tanışmadan birkaç gün önce istifa etmiş. Memleketine döndü. Tusa girip uzmanlık almaya çalışıyor. İlk sınavı geçemedi, şubatta girmişti. Şimdi yine hazırlanıyor Ağustosta tekrar girecek. Bu defa tamamen Sınava kilitlenmiş durumda. Sürekli mesajlaşırdık, bunlar azaldı. Sürekli bana alttan alttan mesaj veriyor önce tus diyor yani. Şu an işsizim, diyor yeri gelince hemen. Yakınlaşacak oluyoruz tusu sokuşturuyor araya. Bense ona aşık oldum, onda da benzer hislerin olduğunu ancak bir işi geliri olmadığı için gurue yaptığını düşünüyorum şuan. İlk tusu kazanamayıp ikinciye hazırlanmaya başlayınca beni de tedirgin eden düşünceler türemeye başladı. Tamam ilk tusa gireceği zaman daha yeni tanışmıştık.Önemsemiyordum. Ancak Şimdi niyetini belli ediyor Ağustosa kadar bekle diyor bir nevi. En ufak bir şey olsa şakadan bile kızsam falan üstüme düşüyor inanılmaz korkuyor kaybetmekten. Şakayla takılınca bile açıklama yapıyor önemsiyor yani baya. Kafamı karıştırsan şey şu; diyorum ki kendi kendime, değer mi? Adam bana açık açık dese ki ben seni seviyorum ama işimi elime almam lazım önce, biraz bekle dese anlarım. O da yok sadece imalar, küçük mesajlar arada duygusallıklar falan. Çok belli ediyor ama Net bi şekilde açılma yok. Ben beklemesine beklerim de bu adam tusu geçtikten sonra yüzüme bakmazsa naparım diye de düşünmüyor değilim. Ben onca zaman sabredip beklerim onu o vazgeçerse uzaklaşırsa da bu beni çok üzer. Sizce beklemek doğru olur mu yoksa kesmeli miyim alakayı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen.