Vazgeçtim

Şaka gibi insanlar kıymet bilmek yok. Daha ne yapacaksın fazlasını bile yapmışsın.
Eşin yenidoğan gibi annesine bağımlı olmasa kendi çekirdek ailesine sahip çıksa keşke.
Bebek isteğini bu eş ve bu ailede kesinlikle rafa kaldırmalısın. Profesyonel destek almanız şart başka türlü eşinizi ikna edemezsiniz. Size sahip çıkmamaya devam ederse üzülerek söylüyorum ki evliliğin devamlılığı pek mümkün değil Lütfen sizi daha fazla yıpratmalarına izin vermeden şart koşun; ya terapi ya ayrılık

Boşanmayı şimdiye kadar hiç düşünmemiştim ama artık tahammülüm de kalmadığını düşünüyorum terapiyi de artık reddederse başka seçeneğim yokmuş gibi
Terapiyle falan bu tarz insanların değişeceğini düşünmüyorum. Çoluk yok çocuk yok yaşınız genç niye kendinizi ve hayatınızı bu sütten kesilmemiş insan ve onun size hizmetçi muamelesi yapan ailesi için harcıyorsunuz ki. Çok seviyorum demişsiniz. Neyini seviyorsunuz tam olarak

Anacı adamdan nefret !

Annesi dışında hiçbir sorunumuz olmuyor bu annesinin ameliyat olayından önce de ben kv kötü olduğunu asla düşünmüyordum arada arar sorardım ama aml sonrası yaptıkları ve işin içine giren büyüden sonra bakış açım değişti ve mesafeli olmaya başladım eşim de bundan sonra baktı ben baskısına rağmen annesini aramıyorum uzatmaya başladı eli açıktık bir istediğimi asla ikiletmez ev işlerinde mutlaka yardımcı olur

Büyü mü?

Annesinden başka sorunumuz olmuyor dediğiniz şey
1- sizi asıl ailesi olarak görmüyor
2- sizin sınırlarınıza saygı duymuyor
3- kararlarınız umrunda değil
4- küserek sizi cezalandırıyor istediğini yapmadığınızda
5- sorunu çözmek için çabası yok sizin yola gelmenizi bekliyor
Velhasıl adamın size saygısı yok ve bu kv konusunda ortaya çıkmış. Meseleye tümden bakarsanız ilişkinizin aslında sandığınız gibi olmadığını görmemiz zor değil

Bazen içinde olduğumuz durumu hislerimiz yüzünden çıplak gözle göremiyoruz teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten aydınlattınız

orada lafi soylemeniz gerekiyordu. hic bir cocugun durmadi, ben durdum, bu yaptigin vefasizlik vs diye

Annelikten değil de kocanızdan vazgeçin bence, doğru bi adamla anneliği tadın inşallah. Hayat çok kısa böyle biriyle zamanınızı harcamayın, kendisine annesiyle mutluluklar dileyebilirsiniz. Çünkü belli ki babalık sorumluluğunu da alacak biri değil şu anki eşiniz

Eee zaten yapması gerekenleri yapıyor. Sizi değerli hissettirmeyen yerden koşarak uzaklaşın canınıza yazık bir de gebe kalmaya çalışıyorsunuz bu stresle. Bence biraz daha düşünün, ki zaten aydınlanma size de gelmiş

Canım senden yaşça büyük bir ablan olarak sadece 2 çıkar yolun olduğunu belirtmek isterim:
1. Üç maymun. KVyi kafanda köpek konumuna koyup aşiri güler yüzlü olup aşiri ilgiye büle. Hep hiii hiii de geç. Ara sor. Hatta darla kadini. Eşinin gözünü sok ve hayatını yaşa
2. Boşan

Eşin asla değişmez. Cocuk olunca seni bunalta bunalta zaten sinir hastasi yapacaklar. Ya bu aileye ayak uydurursun ya çekip gidersin.

Ben ikinci seçeneği yapardim ama bazi kadinlar 1ci seçenekle mutlu mesut yaşıyorlar

1 maalesef benim de yapabileceğim bir konu değil ne kadar iyi niyetli olursam olayım baskılanmak artık zor geliyor

Neden böyle dramatize ediyorsunuz olayı?
Böyle biriyle evli kalmak zorunda değilsiniz.
Boşanıp kendinize gelip daha mutlu edecek biriyle hayatınızı paylaşabilirsiniz.

Bence bu evlilik olmamış.

Cinsel istek de yok adamda.nereden tutsan elinde kalıyor.boşan sen bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…