- 27 Ekim 2018
- 473
- 929
- 33
- Konu Sahibi Aysegul0apy
-
Eveg ailem arkamda ama şuan onlarda rahat vermiyor. Işe bile gitmedim kafam toplansın diye. Gel hat almaya gidelin avukatla gorustuk semle goruscek hemen bir geliver. Sakin sunu yapma. Bende gecen kizdim. Sizin esimden hic farkiniz kalmadi. Nefes almak istiyorum dedim. Tamam bir daha konusunu acmicaz sen biraz dinlem diyorlar 2 dk sabredemiyorlar sakin uzulme bitir gitsin niye beklion gibi laflar.
Peki şimdi Aileniz haklı değil mi ?Ne kafa dinlemesi Allah aşkına sizin bu konuyu kestirip atmanız gerekiyor. .Her şeyi sizin hızlandırmaniz gerekirken işi yokuşa sürüyorsunuz.Eveg ailem arkamda ama şuan onlarda rahat vermiyor. Işe bile gitmedim kafam toplansın diye. Gel hat almaya gidelin avukatla gorustuk semle goruscek hemen bir geliver. Sakin sunu yapma. Bende gecen kizdim. Sizin esimden hic farkiniz kalmadi. Nefes almak istiyorum dedim. Tamam bir daha konusunu acmicaz sen biraz dinlem diyorlar 2 dk sabredemiyorlar sakin uzulme bitir gitsin niye beklion gibi laflar.
Bu karsılasma olucaksa esınızın annesı bır odada olsun ve tum konusmaları once dınlesın esın zaten annesını falan gormeyınce herseyı ıtıraf edecektır evet vurdum dıyecektır o anda kaynananız gırerse ınkar etme sansı olmaz dıger turlu annesını gorunce farklı davranıp sızı suclu gosterebılır.Oyle cekinmez soyleyelebilir ama belki annesinden utanir ya da onu uzmemek icin sessiz kalir mi bilmiyorum. Offf
İyide siz boşanma kararı vermediniz mi daha neyi bekleyip düşünüyorsunuz?Hala ailemin evindeyim ama ilk gun gelmedi esim. Sonra gelmek istedi bu seferde ailem istemedi. inanin boyle durumda gelmek cok zormus. Kendini ait hissedemiyorsun ve surekli napacaksin diye sorularin arkasi kesilmiyor. Kafami dinlicem diyorum avukat bulup geliyorlar. Bu gidisle ne kendime evime donucem ne de baba evine sigabilecem.
E haklılar sonuna kadar. Neyi düşünüyorsunuz, siz affedip döneceksiniz belli, zaman geçsin unutulsun derdindesiniz. Mesleğiniz var aileniz yanınızda ve siz bunun kıymetini bilmiyorsunuz yazıkEveg ailem arkamda ama şuan onlarda rahat vermiyor. Işe bile gitmedim kafam toplansın diye. Gel hat almaya gidelin avukatla gorustuk semle goruscek hemen bir geliver. Sakin sunu yapma. Bende gecen kizdim. Sizin esimden hic farkiniz kalmadi. Nefes almak istiyorum dedim. Tamam bir daha konusunu acmicaz sen biraz dinlem diyorlar 2 dk sabredemiyorlar sakin uzulme bitir gitsin niye beklion gibi laflar.
işte anne baba kucak açmasa sahip çıkmıyorlar denilir
Kucak açsa bu konu sahibi gibi ay ben kafamı dinleyemedim kocamdan farkınız yok bi durun denilir
Madem eşin ve ondan yediğin dayaklar o kadar tatlıydı anneni babanı beden haberdar ettin neden üzdün kendini neden afişe ettin
Renk gelsin diye mi evliliğine?
+100000işte anne baba kucak açmasa sahip çıkmıyorlar denilir
Kucak açsa bu konu sahibi gibi ay ben kafamı dinleyemedim kocamdan farkınız yok bi durun denilir
Madem eşin ve ondan yediğin dayaklar o kadar tatlıydı anneni babanı beden haberdar ettin neden üzdün kendini neden afişe ettin
Renk gelsin diye mi evliliğine?
Aman yaa su tiplere ayar oluyorum.Baba evine sigamiyomus da ustune geliyolarmis da mis mis .Siz iflah olmazsiniz git kocanin dayagini yemeye devam et .Onun herseyi tatli geliyor sana belli.Eveg ailem arkamda ama şuan onlarda rahat vermiyor. Işe bile gitmedim kafam toplansın diye. Gel hat almaya gidelin avukatla gorustuk semle goruscek hemen bir geliver. Sakin sunu yapma. Bende gecen kizdim. Sizin esimden hic farkiniz kalmadi. Nefes almak istiyorum dedim. Tamam bir daha konusunu acmicaz sen biraz dinlem diyorlar 2 dk sabredemiyorlar sakin uzulme bitir gitsin niye beklion gibi laflar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?