Ve aileler herseyi ogrendi

Emin ol ailesi öğrenince asla bişey yapamaz bizde kavga ettik gecenlerde ve ailesine söyledim kayınvalidem kavga nedenini duyunca yanımda olduki normalde hep onun dediği olur asla korkma kimse sana bişey yapamaz dağ gibi ailen var senin el kaldırmak ne ya uzaklaştırma kararı çıkar baktın işler kötü gidiyor

Konu sahibi son durum ne yazsanız keşke
Hala ailemin evindeyim ama ilk gun gelmedi esim. Sonra gelmek istedi bu seferde ailem istemedi. inanin boyle durumda gelmek cok zormus. Kendini ait hissedemiyorsun ve surekli napacaksin diye sorularin arkasi kesilmiyor. Kafami dinlicem diyorum avukat bulup geliyorlar. Bu gidisle ne kendime evime donucem ne de baba evine sigabilecem.

Esin aradi mi hic ?

Pisman mi peki ne diyo ?
Hatamı anladim ben. Sana neler yasattigimi ne duruma getirdigimi seni nasil caresiz biraktigimi anladim ama nasil o derece kiskancliga kadar geldim bilmiyorum diyor. Hatali olan sadece benim. Evimize donelim ben aileninde gonlunu alicam sadece bana bir kere daha guven gibi seyler diyor

Ailenin gönlünü almadan eve dön sen diyor yani :)
Ben sonra alırım havasında.
Pişman olan adam ailen çağırdığında giderdi arkadaşım.
İkna etme yolları arardı.
Bırak uğraşsın dursun.
Tedavi olsun.
Bir cabalasin yani.
Uğraş versin.

Babam gel dediginde o gelmemisti. Simdi o gelmek istiyor babam istemiyor. Suan iki tarafin arasinda bunaliyorum. Bizimkiler avukat getiriyor hat almaya gidiyor kimse biraz kafasini dinlesin demiyor.

Eğer aileniz arkanizdaysa lütfen geri dönmeyin. Asıl şimdi giderseniz tekrar döndüğünüzde ailenizi yanınızda bulamayabilirsiniz.
Eveg ailem arkamda ama şuan onlarda rahat vermiyor. Işe bile gitmedim kafam toplansın diye. Gel hat almaya gidelin avukatla gorustuk semle goruscek hemen bir geliver. Sakin sunu yapma. Bende gecen kizdim. Sizin esimden hic farkiniz kalmadi. Nefes almak istiyorum dedim. Tamam bir daha konusunu acmicaz sen biraz dinlem diyorlar 2 dk sabredemiyorlar sakin uzulme bitir gitsin niye beklion gibi laflar.

madem annesinin üzüleceğini biliyor niye öyle davranıyor o zmn sen üzülüp düşünme hiç o düşünsün yaptıklarının sonuçlarını

Babam gel dediginde o gelmemisti. Simdi o gelmek istiyor babam istemiyor. Suan iki tarafin arasinda bunaliyorum. Bizimkiler avukat getiriyor hat almaya gidiyor kimse biraz kafasini dinlesin demiyor.

Sizi anladığımı düşünüyorum ancak siz de annenizi babanızı biraz empati yaparak anlamaya çalışabilirsiniz. Çocuğunun saçının teline kıyamayan anne ve babanız eşiniz tarafından şiddete maruz kaldığınızı öğreniyor. Bu korkunç bir durum. Şu anda Kafa dinlemenizi gibi bir şey düşünecek durumda olduklarını sanmıyorum. Tek düşündükleri sizi o vahşi adamdan kurtarmak. O kadar kıskandım ki sizi. Kıymetini bilin ailenizin. Yok kafa dinlemek yok beni düşünen yok demeyin.

Aysegul sen ikna olmus gibisin. Gelsin ailenden özur dilesin.

Bana kalırsa haklılar.Kimse istemez evladı şiddet görsün ,baskı görsün .O adamın seni ikna etmesinden korkuyor olabilirler

Pardon da sen neyi bekliyorsun
Kafa dinleyecek neyiniz kalmış
Adam bildiğin size dayak atmış ve ilk olayı değilmiş
Annen baban çok haklı sende bir an önce kendine gelsen iyi edersin
Adam iki özür dilemii yumuşacık olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…