- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Ama ben de karşılık olarak sen kimin koynundan geldinn kimle yatıp kalkıp eve geldin dedim:/Niye zırt pırt eve gittiniz o kısmı anlamadım ben.Sanki karşılaşmak istemişsiniz gibi..Sanki "bak ben seni terk etmedim ama sen eve gelmiosun" demek istemişsiniz gibi geldi bana..Ama adamın yazdıklarına bakarsak saygının kalmadığı bu evlilikte böyle şeylere hiç gerek yok..Arkadaşlara katılıyorum,mesajları silmeyin,saklayın..Boşanırsanız mahkemede lehinize olur..Namusunuza kadar laf etmiş, tazminat alırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu seviyede bir adam yazmaya devam edecektir. Bir dahakine cevap vermeyip seviyesine inmezsiniz artık..Ama ben de karşılık olarak sen kimin koynundan geldinn kimle yatıp kalkıp eve geldin dedim:/
Son şansımızdı geri dönüşü yoktu ben çok sevdimNeden eve bu kadar çok gittiniz? Onca hakarete rağmen?
Ya lütfen yapmayın. Size o... kaşar diyen birini nasıl seviyorsunuz??Son şansımızdı geri dönüşü yoktu ben çok sevdim
Hayır ben değil o yazıyordu aramız bozuktu aklınca böyle yumuşarız sandı ama saatlerce dışardaydım dediği tek şey nerde sürtüyosun cocugumu gezdirmek sürtmek oldu ki o sürtüyomuski gece 12 de eve geldi.Bodrumla Antalya ya gitmeyi mi yazdi? Boyle kanli bicakli halde kavgaliyken de mi tatil dusunursunuz siz?Arada birbirimize saydirirken,tatil yerini de belirleyip aradan cikaralim dediniz zaar.Guzelmis...
Ama ben de karşılık olarak sen kimin koynundan geldinn kimle yatıp kalkıp eve geldin dedim:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?