Ve annemdeyim artık dayanamadım .

Seviye eksileride geçmiş bu ne biçim adam terbiyesiz bunları kendinize neden söyletiyorsunuz herşey birdenbire değişip mükemmel adama dönüşmeyecek

Adam sizi gelip alsın, evde yalvarsın diye çok uğraşmıssınız ama işe yaramamış çünkü sevilmiyorsunuz.
Bunu anlamamakta neden bu kadar direniyorsunuz?
Umarım adam sizi bir an önce boşar da çocuk bu acayip evlilikten kurtulur.

Anandasin dimi hesapci k.....
Eve donus
Kavga kiyamet eve koca kisisini almama
O.... k..... eve erkek mi attin
Evi terk edis
Eve donus
Koca kisisinin is yerine yakina gidis
O... k....
Antalya mi Bodrum mu
K.....
Bitti bu is

Ozetledim, kendi yazdıklarınızı bir de boyle okursaniz bastan sona sizin de koca kisisinin de yanlis insanlar oldugunu, evliligin ise bastan ayaga rezillikle dolu oldugunu daha net gorebilirsiniz umarim

İftira var, tehdit var, hakaret var. Ve sen bu herifi dava etmiyorsun. Aferin.

Anandasin dimi hesapci k.....
Eve donus
Kavga kiyamet eve koca kisisini almama
O.... k..... eve erkek mi attin
Evi terk edis
Eve donus
Koca kisisinin is yerine yakina gidis
O... k....
Antalya mi Bodrum mu
K.....
Bitti bu is

Ozetledim, kendi yazdıklarınızı bir de boyle okursaniz bastan sona sizin de koca kisisinin de yanlis insanlar oldugunu, evliligin ise bastan ayaga rezillikle dolu oldugunu daha net gorebilirsiniz umarim
🤣🤣

2018 de sizi hamile halinizle ters takla attırmış adam boşa yazmayın kızlar ;)

Eklentiler

• Screenshot_20200606-223333_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200606-223333_Samsung Internet.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 85
Bodrumla Antalya ya gitmeyi mi yazdi? Boyle kanli bicakli halde kavgaliyken de mi tatil dusunursunuz siz?Arada birbirimize saydirirken,tatil yerini de belirleyip aradan cikaralim dediniz zaar.Guzelmis...

Bu konuyla alakalı değil ama ben kavgalıyken, araları çok kötüyken hamile kalanlarada çok şaşırıyorum. Boşanma aşamasında hamile kalanlar falan filan.

Bu konuyla alakalı değil ama ben kavgalıyken, araları çok kötüyken hamile kalanlarada çok şaşırıyorum. Boşanma aşamasında hamile kalanlar falan filan.
Ben de anlamıyorum. Hem aylarca yıllarca kanlı bıçaklı kavga edip hem de sevişebiliyor bu insanlar. Bazen uzaylı olduğumu falan düşünüyorum ben.

Back
X