- 3 Şubat 2018
- 25.779
- 110.915
- 598
- Konu Sahibi MeltemMelo
Iddia ediyorum bunlar karı koca yine çoktan mesajlaşmaya başlamıştır. Belki de yine söyle bir eve uğramıştır. Biz ne desek boş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lafı ağzımdan aldınDönersin sen ya. Onca hakarete kalkmış kalkmış eve gitmişsin. Blöf bu yaptığın
Keşke konu sahibi değil annesi kardeşi falan yazsa burayaKocanız, ailenize gitmenize, onlarla görüşmenize neden kızıyor biliyor musunuz? Çünkü, onlar her seferinde size kucak açıyor, arkanızda duruyorlar. Sizde onlara güvenip, canınızı sıktıkça, adamı terk edip gidiyorsunuz.Adam bildiği gibi yaşamaya devam etmeyi, sizinde ona mahkum olmanızı istiyor. İçkiyi bırakayım. Ailemle huzurluca yaşayayım diye, bir çabası ve isteği yok. O adamın böyle olduğu ve akıllanmayacağı hadi belli de, siz ne zaman aklınızı başınıza alacaksınız? Anne ve babanızın size iyi bir ders vermesi lazım.Onlardan bir tepki görmedikçe, sizinde düzgün kararlar alıp, arkasında durmayacağınız çok belli.
Ben de olsam belki böyle konusurdum bilemiyorum ama insan kendini olayların içinde bulunca doğruyu bulması belki 10uncu seferde oluyor evet haklısınız diyecek bir şeyim yok saygı bitti sevgi zaten onda olmamış.
ya geçen bende bunu düşündüm.Bir de aldatan ve siddet uygulayan kocasina saplantili sekilde bagli kadinlarin aileleri de hep arkalarinda, hatta birinin babasi dayak yemisti garibim. Burda da yazmis bebege de sana da bakariz dediler diye, bu nasil akil tutulmasidir anlamiyorum.
hakaretin şiddetin alasini gorup ama ben kocami seviyorum diyen insanlarin pek umrunda olmuyor genelde bu durum.Bu kisi size ve ailenize silah cekmemis miydi? Kardesiniz sinir krizi gecirmisti? Forumda okuyup en cok sasirdigim seylerden biriydi o yuzden aklimda kalmis. Can guvenliginiz yok en basta, caninizdan da mi onemli bu kisi ile evli kalabilmek?
Hadi siz kendi secimlerinizin sonucunu yasiyorsunuz. Cocugunuz, anneniz, babaniz, kardesiniz... Onlar boyle seyleri cekmek zorunda mi?
annemin amcasinin bir kizi var 62 yasinda falan evlendiginden beri dayak aldatma siddet hatta kocasinin gaziyla kendi oglundan bile siddet görmus bir kadin.Adam resmen giyecek donu kalmayınca kadını çağırıyor yıkasın diye.
Allah şifa versin. Kendi kendine ediyormuş, ben böyle insanlara acımıyorum bile.annemin amcasinin bir kizi var 62 yasinda falan evlendiginden beri dayak aldatma siddet hatta kocasinin gaziyla kendi oglundan bile siddet görmus bir kadin.
adam 10 sene once falan bunu birakti gitti baska kadinla baya baya yasadi sonra o kadin gidince bi bizimkini aramaya basladi
seviyoda belli yani son 2 senedir her hafta gidip adamin temizligini isini gucunu yapiyo hala siddetin hakaretin alasini goruyo ama umrunda degil kadinin.
gecenlerde ya x teyze bu adam seni donlarini yikayasin diye yedekte tutuyo farkindamisin bi kendine gel ya dedim
öyle olsa boşardi bak 10 senedir mahkemeye gitmedi oldu cevabi.
valla bende acımıyorum artik o cevatan sonraAllah şifa versin. Kendi kendine ediyormuş, ben böyle insanlara acımıyorum bile.