Ve annemdeyim artık dayanamadım .

zaten psikolojim bitik ve üzgün bi haldeyken bu kadar acımasız yorumlara bir şey diyemiyorum.
Şaka mı yapıyorsun canım sen? Bi de ama ben de cevap verdim kimin koynundan geldindiye diyorsun oooo ne büyük laf kesin kurtuldu evliliğin... bir daha olmaz böyle... adam 2018de de aynıymış 2020de de; 2050de de boyle olacak çünkü sen boşanmayacaksın bunu hepimiz anladık ki zaten sen de biliyorsun. Hatta kocan da biliyor o yüzden bu kadar cüretkar. Elindeki mesajlarla çok rahat boşanabilecekken sen sevdim diyorsun, ah ne güzel aşk ama dön kocana da ikinci çocuğu da yap bence... sen kendine o.... diyen bi adamı layık görüyorsan ve sevebiliyorsan biz ne diyelim ki sana?

Ben de anlamıyorum. Hem aylarca yıllarca kanlı bıçaklı kavga edip hem de sevişebiliyor bu insanlar. Bazen uzaylı olduğumu falan düşünüyorum ben.

Boşanma aşamasında olanlar var mesela ama sevişip hamile kalıyorlar, dayak yiyen var hamile kalıyor cidden aşırı ilginç.

Şaka mı yapıyorsun canım sen? Bi de ama ben de cevap verdim kimin koynundan geldindiye diyorsun oooo ne büyük laf kesin kurtuldu evliliğin... bir daha olmaz böyle... adam 2018de de aynıymış 2020de de; 2050de de boyle olacak çünkü sen boşanmayacaksın bunu hepimiz anladık ki zaten sen de biliyorsun. Hatta kocan da biliyor o yüzden bu kadar cüretkar. Elindeki mesajlarla çok rahat boşanabilecekken sen sevdim diyorsun, ah ne güzel aşk ama dön kocana da ikinci çocuğu da yap bence... sen kendine o.... diyen bi adamı layık görüyorsan ve sevebiliyorsan biz ne diyelim ki sana?
Ben de olsam belki böyle konusurdum bilemiyorum ama insan kendini olayların içinde bulunca doğruyu bulması belki 10uncu seferde oluyor evet haklısınız diyecek bir şeyim yok saygı bitti sevgi zaten onda olmamış.

Ben de olsam belki böyle konusurdum bilemiyorum ama insan kendini olayların içinde bulunca doğruyu bulması belki 10uncu seferde oluyor evet haklısınız diyecek bir şeyim yok saygı bitti sevgi zaten onda olmamış.
Inan haybeye konuşmuyorum, üniversite cağlarımda benzer bi ilişki yaşadım 2yil kadar, nasıl bir kısır döngüde olduğunu tahmin edebiliyorum. 2Yılım berbattı evet, bu cümleyi de kurdum ' ama seviyorum'. 2yil benden çok şey götürdü resmen karakterim değişti, ben öğrenciydim vazgeçmek görece kolaydı belki sana göre. Senin daha büyük bir sebebin var ama, çocuğun var... ben de bana işimle alakalı bir gün sonrası bana o... dediği için ayrılmıştım, ilk kufrunde ayrılmıştım ama. Sonra ağladım, rüyalarıma girdi, çok zorlandım genç yaşının getirdiği tecrubesizlikle de. Ama her seferinde dedim ki 'şimdi geri dönersem emeğime yazık, biliyorum ki bunları da yarın kafama kakacak', sırf ondan uzak kalmak için gösterdiğim çabaya saygımdan ayrıldım. Sonra hayat zaten çok hızlı düzeldi, çünkü ztn cok kötüydü yani daha kötü olamazdı ki... lütfen biraz cesaret ve mantık, o mesajları asla silme.

Inan haybeye konuşmuyorum, üniversite cağlarımda benzer bi ilişki yaşadım 2yil kadar, nasıl bir kısır döngüde olduğunu tahmin edebiliyorum. 2Yılım berbattı evet, bu cümleyi de kurdum ' ama seviyorum'. 2yil benden çok şey götürdü resmen karakterim değişti, ben öğrenciydim vazgeçmek görece kolaydı belki sana göre. Senin daha büyük bir sebebin var ama, çocuğun var... ben de bana işimle alakalı bir gün sonrası bana o... dediği için ayrılmıştım, ilk kufrunde ayrılmıştım ama. Sonra ağladım, rüyalarıma girdi, çok zorlandım genç yaşının getirdiği tecrubesizlikle de. Ama her seferinde dedim ki 'şimdi geri dönersem emeğime yazık, biliyorum ki bunları da yarın kafama kakacak', sırf ondan uzak kalmak için gösterdiğim çabaya saygımdan ayrıldım. Sonra hayat zaten çok hızlı düzeldi, çünkü ztn cok kötüydü yani daha kötü olamazdı ki... lütfen biraz cesaret ve mantık, o mesajları asla silme.
Yok silmeyeceğim teşekkürler

2018 de sizi hamile halinizle ters takla attırmış adam boşa yazmayın kızlar :KK66:
Bir de aldatan ve siddet uygulayan kocasina saplantili sekilde bagli kadinlarin aileleri de hep arkalarinda, hatta birinin babasi dayak yemisti garibim. Burda da yazmis bebege de sana da bakariz dediler diye, bu nasil akil tutulmasidir anlamiyorum.

Ayıp yahu ne biçim şeyler yazmış saygısız terbiyesiz çocuklarının annesisiniz.
Uzakdan gazel okumak kolaymi derler ne derler yasamadigim için çokda yorum yapamayacak ama bence gitmeyin bitirin ailenizde destek size anladığım kadarıyla bu hakaretleri çekmek zorunda değilsiniz.

Uff cok kotu. Ben ne okudum boyle. Bu nasil iftira, nasil hakaret... ve bu adam esin mi? Umarim tekrar denenezsin. Mesajlari silme cok lazim olacak bosanirken ispat icin.
Esin 5 para etmez. Umarim bitmistir. Bu adamdan hersey beklenir.

Mune Mune abla.

Allah peygamber aşkına bu kişinin hesabını kaldırın .

Sürekli aynı konuları açıyor.

Eşi alkolik bir manyak.

Konu sahibine dayak atmak adama yetmiyor. Babasını da tartaklıyor.

Konu sahibi , öldürülme korkusu ile eve gidemiyor.

Psikopat koca tam bir terörist.

Konu sahibi sürekli bu çerçevede konular acıyor. Konular hep aynı tema üzerinde ilerliyor.

Koca hakaret ediyor. Dövüyor.

Konu sahibi annesine gidiyor. Sonra rahat batıyor. Yibe kocaya dönüyor.

Sonra yibe kavga hakaret dayak alkol. Konu sahibi yine evi terk ediyor.

Ve fakat sonra evine dönüyor.

Koca kişisi yibe alkol dayak hakaret.

Konu sahibi anne evibe gidiyor.

Sonra yine tamamen nedensiz evine gidiyor.

Sonra yine alkol dayak........

Şu an okurken asabın bozuldu dimi. Bi de beni düşün.

Yeter artık bu konu sahibini görünce burda insanların asabı bozuluyor.

Hep aynı seyler.

VE aynı tavsiyeler yazılıyor. Ama sonuç aynı.

Bir kisir döngü içindeyiz.

Yalvarırım pasif edin gitsin.

Annemdeyim .. 4 günlük ysağın bittiği gün evlilik yıldönümümüzdü hediye almış geldi konuşmaya başladı ben tavırlıydım 2 gün iyi olduk anneme gitmek istediğim an değişti bende işlerim olduğunu gitmem gerektiğini söyledim tamam git cocugu bırak dedi hayır dedim o gün gitmedim burnumdan getirdi akşm işten geldi iki yabancıyız sabahında kararlıydım gidicektim . O evden cıktı ben cıktım . Annemle dışarı cıktık gittiğimi öğrenince hesapcıaın sen ananla gittn dimi kahpe yanlış yaptın sen göreceksin gibi mesajlar aldım . Ona rağmen akşamında eve döndüm saat 4tü geldiğimi bilmesine rağmen eve 10 da geldi kesin alkol almıştıe düşüncesi ile o gece eve almadım kudurdu. O ofise gitti ben cıktım anneme geldim anneme geldiğimi bilmiyordu ikinci gün akşama kadar hiç aramadı sormadı her mesajı tehtitti. Perşembeden beri eve gitmiyorum . Birkaç kez eve gittim evde bile yoktu . Perşembe gecesi hemen eve geliyosun yazdı bana tabiki gitmedim . Eski sevgiline mi gittin lan beni eve almadığın akşam erkek mi atmıştın eve sen görürsün gibi bir sürü sözler sadece k..., o.... diyordu bana . Dün öğlen oğlumla eve geldim yine yoktu evde işteydi bu arada iş yer kendinin istemese gitmez . Cocukları gezdirme günü diye oğlumla onun iş yerne 10 dk mesafede caddedeydik bilmesine rağmen ve oğlunu 2 gün görmemesine rağmen yanımıza dahi gelmedi . Bana bodruma mı gitmek istersin antalyaya mı yazıyodu neyse bekledim bekledim yanımıza gelmeyi bırakın eve bile gelmeyince 8.30 da evden cıktım anneme geldim onca sey yazmama rağmen tüm mesajlarıma tamam anladım haklısın gibi cevaplar verdi beni eve almadın nerde olduğun bile belli değil kaç gündür dedi. Ben de annemin evi belli olmayan yer mi terbiyesiz dedm. Gece 12 de eve gelmiş utanmadan milyon şey saydı bitti dedi ben de zaten bitti dedim tabi baya yazışmalar oldu ve bugün hiç konuşmadık. Bu iş bitti.
Bence de bitsin

Konu sahibinin bu lafimla silkelenmiycegini biliyorum ama evladınız buyudugunde size asla saygı duymayacak. İçinden size beddualar etmek gelicek ama annesi olduğunuz için size kiyamayacak. Böyle bir evde büyüdüğü için her zaman sizi sucluycak niye bosanmadin anne diyip dizinizin dibinde agliycak. Hiçbir zaman sağlam bir psikolojisi olmiycak. Okuldaki ilişkilerinde hep problem yasiycak. Yetişkin biri oldugunda güç bela hayatını büyük mucadelelerle yoluna koymaya calisicak ama sizi gucsuz bir kadın olarak gördüğü için hep yük olarak görüp acıyacak. Yetiskinligine kadar gençliğini yasayamayacak sanki buna mecburmus gibi kendisiyle beraber sizi de bu bataktan çıkarmaya uygasicak. Siz hala iyi anlastiginiz günlerdeki sevismelerinizi aşk olarak görün. Ailenizin ve evladinizin ömrünü heba ediyorsunuz vebali çok büyük bilesiniz. Psikolojinizin arkasına siginacaginiza tedavi olun bundan sonraki benzer basliklariniza umarım kimse yanıt yazmaz. Keşke sizin gibi kadınları önceden tanıyıp onlara yardımcı olmak için sinirlerimizi boşu boşuna harap etmesek. Vakit kaybisiniz

Annemdeyim .. 4 günlük ysağın bittiği gün evlilik yıldönümümüzdü hediye almış geldi konuşmaya başladı ben tavırlıydım 2 gün iyi olduk anneme gitmek istediğim an değişti bende işlerim olduğunu gitmem gerektiğini söyledim tamam git cocugu bırak dedi hayır dedim o gün gitmedim burnumdan getirdi akşm işten geldi iki yabancıyız sabahında kararlıydım gidicektim . O evden cıktı ben cıktım . Annemle dışarı cıktık gittiğimi öğrenince hesapcıaın sen ananla gittn dimi kahpe yanlış yaptın sen göreceksin gibi mesajlar aldım . Ona rağmen akşamında eve döndüm saat 4tü geldiğimi bilmesine rağmen eve 10 da geldi kesin alkol almıştıe düşüncesi ile o gece eve almadım kudurdu. O ofise gitti ben cıktım anneme geldim anneme geldiğimi bilmiyordu ikinci gün akşama kadar hiç aramadı sormadı her mesajı tehtitti. Perşembeden beri eve gitmiyorum . Birkaç kez eve gittim evde bile yoktu . Perşembe gecesi hemen eve geliyosun yazdı bana tabiki gitmedim . Eski sevgiline mi gittin lan beni eve almadığın akşam erkek mi atmıştın eve sen görürsün gibi bir sürü sözler sadece k..., o.... diyordu bana . Dün öğlen oğlumla eve geldim yine yoktu evde işteydi bu arada iş yer kendinin istemese gitmez . Cocukları gezdirme günü diye oğlumla onun iş yerne 10 dk mesafede caddedeydik bilmesine rağmen ve oğlunu 2 gün görmemesine rağmen yanımıza dahi gelmedi . Bana bodruma mı gitmek istersin antalyaya mı yazıyodu neyse bekledim bekledim yanımıza gelmeyi bırakın eve bile gelmeyince 8.30 da evden cıktım anneme geldim onca sey yazmama rağmen tüm mesajlarıma tamam anladım haklısın gibi cevaplar verdi beni eve almadın nerde olduğun bile belli değil kaç gündür dedi. Ben de annemin evi belli olmayan yer mi terbiyesiz dedm. Gece 12 de eve gelmiş utanmadan milyon şey saydı bitti dedi ben de zaten bitti dedim tabi baya yazışmalar oldu ve bugün hiç konuşmadık. Bu iş bitti.
Eziyeti adam yapmış. Kötü davranmış. Sizi bırakmasın diye çok ugrasmissiniz. Ama adam hem ağzına geleni saymış hemde terketmis. Mantıklı tek hamle yok burda.

Back
X