ve ayrıldım sonunda..

Kimse degismez; buna adın kadar emin ol.. Mizac,huy,karakter 7de neyse 70de odur..
Bir de bu şahsa kesinlikle guvenilmez.. Guvenin olmadigi yerde de ne saygi kalir ne sevgi.. Baksana, once yaş sorun degil diyo, sonra geri adim.. Once ailenle tanisiyo, sonra olmazsa ayriliriz'a getiriyo lafi.. Bi seye kalkışıyo sonra erteliyo.. Nedir bunlar?? Koca dedigin dimdik durmali, ne istedigini bilmeli.. Boyle kaypaklikla bi yol olmaz..
olgunum diyo ama olgunlaşamamış bence.. bi de evlenmeye çok hevesli, benimle tanışmadan önce kız arıyolarmış zaten, görücü usulü falan beğendiği olsaydı o şekilde evlenecekti yine..

Erkeklerin kafasinda ne var bir tek kendileri bilir.sahil kenarina gitmeyecekdiniz amma o ortamda hadi gidelim bisey olmaz diyecek.Ayri odalar tutacaksiniz amma hep ayni odada olacaksiniz.yani bu adam senle evlenme karari almamis sadece bir macera yasamak istiyor gibime geldi.yoksa sana bu kadar seyi soylemezdi.demmeki senden emin deyil
bunu ben de düşünüyorum, ama sonradan diyorum ki ailemle tanışma cesaretini gösterdi, tektaş alıp evlenme teklif etti, ozaman niye böyle adımlar attı diyorum..

Kılığına kıyafetine karışıyor, aklınca tutucu ama kaynaşmak da istiyor bu ne şimdi saçmalığın alâsı! yaşını,kilonu dert etmiş miş eee daha önce aklı neredeymiş? Canım sana abla tavsiyesi karakteri oturmamış bu adamdan ne koca nede sevgili olur herşeyden önce kendine değer ver sana değer vermeyene selam dahi verme o arkadaş aklındaki sevgiliyi bulsun sen ona fazlasın ona değmez....
canım benim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :) ilişki boyunca zaten bi sıcak bi soğuktu, bi ileri iki geri gidiyodu.. böyle yapınca ben de üstüne gidiyodum niye böyle diye, tartışmalar çıkıyodu sonra hoop suçlu ben oluyodum.. sanırım soğuk konuştuğu sıralarda bu olumsuzluklar aklından geciyodu o yuzden böyle davranıyodu, bilemiyorum.. ama allah biliyo ya kimse beni onun kadar üzmedi.. kilo konusunda da ben zaten zayıflıcaktım bunu söylemiştim ona, tabi önce kendim için, 3 ay olmuş hala kilo verememişim ya bu hep böyle olursaymış, söz vermişim ona ama kilo vermiyomuşum..

canım benim güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :) ilişki boyunca zaten bi sıcak bi soğuktu, bi ileri iki geri gidiyodu.. böyle yapınca ben de üstüne gidiyodum niye böyle diye, tartışmalar çıkıyodu sonra hoop suçlu ben oluyodum.. sanırım soğuk konuştuğu sıralarda bu olumsuzluklar aklından geciyodu o yuzden böyle davranıyodu, bilemiyorum.. ama allah biliyo ya kimse beni onun kadar üzmedi.. kilo konusunda da ben zaten zayıflıcaktım bunu söylemiştim ona, tabi önce kendim için, 3 ay olmuş hala kilo verememişim ya bu hep böyle olursaymış, söz vermişim ona ama kilo vermiyomuşum..
Boşver canısı kilo alınıp verilir o problem değil daha hamilelik felan var şimdi buna söylenir yarın ona!çok doğru karar vermişsin hiç düşünme!!sen gene zayıfla kendin için olsun şişman olsan ne olur önce insanın ruhu güzel olmalı yoksa kim kusursuz ki bu dünyada!!

Boşver canısı kilo alınıp verilir o problem değil daha hamilelik felan var şimdi buna söylenir yarın ona!çok doğru karar vermişsin hiç düşünme!!sen gene zayıfla kendin için olsun şişman olsan ne olur önce insanın ruhu güzel olmalı yoksa kim kusursuz ki bu dünyada!!
doğru diyosun canım :) zayıflıcam zaten, ama sanki ben çok kiloluymuşum gibi bana obez muamelesi yapması beni çok yordu, üzdü.. buna bile katlandım da en son yaşımı söyleyince dayanamadım.. yaşımı da küçültemem ki.. neymiş, güya diğer sorunlar ortadan kalkarsa yaşımın büyüklüğü önemli olmazmış ozaman..

Haklisin ayrilmakla.
Boyle adamlarla zaman harcama lutfen.

Ayrica sen o tatile gittiginde tum sorunlar ortadan kalkicakmida boyle bi teklifte bulundu? Niyeti coook baskaydi bence.
Senden memnun degilse seni tatile cagirmamali cunku.

Haklisin ayrilmakla.
Boyle adamlarla zaman harcama lutfen.

Ayrica sen o tatile gittiginde tum sorunlar ortadan kalkicakmida boyle bi teklifte bulundu? Niyeti coook baskaydi bence.
Senden memnun degilse seni tatile cagirmamali cunku.
ama işte öyle bişey yapacağına ihtimal dahi veremiyorum, karşı olduğumu biliyo, ailemle tanıştı falan cesaret edemezdi bence..

Kasar bi kizi takip etmisten sonrasini okumadim.
Nasil terbiyesiz bir yorum.

selam kızlar, size daha önce birinden bahsetmiştim, onunla bugün ayrıldım.. sebebi ise şu, dün bu benimle tatile gitmek istediğini söyledi turla falan, ben de dedim ki bizimkiler izin vermez, kaldı ki sen de muhafazakar birisin tatile gitmemiz ne kadar doğru.. tatil dediğim de sahile falan değil 2 günlük bi şehir gezisi, tabi bir gece orda otelde kalıcaz ayrı odalarda, ama yine de benim içime sinmedi çünkü aileme yalan söylemem gerekiyodu.. o da ısrar etti bizim kaynaşmamız lazım birbirize alışmamız lazım nişan öncesinde dedi, uzaktan ilişki yürütüyoruz bu arada.. herneyse ben kabul etmedim, bu nişanı ertelemişti hazır değilim diye, dün anlıyorum seni emin değilsin ama sebebini merak ediyorum dedim, döktü eteğindeki taşları.. kendi içinde aşmaya çalıştığı sorunlar varmış, birincisi yaşım ondan büyükmüş,ben 30 yaşındayım o 26, kaldı ki bunu başından beri biliyodu,ben ona söylemiştim bak büyüğüm senden sorun olurmu, asla olmaz yaşın ne önemi var demişti.. şimdi diyo ki neymiş kadın erken çökermiş, toplumda da zaten kadın erkekten daha küçük olmalıymış, bu ara sıra kafasına takılıyomuş.. ikincisi biz tanışalı 3 ay olmuş, defalarca demiş bana kilo ver diye ama ben hala verememişim, bu hep böyle mi olcakmış, 67 kiloyum boyum 1, 67.. üçüncüsü dini konularmış, o sürekli bana şunu giyme bunu giy diye uyarmak zorunda mı kalcakmış, bunlar sıkıntı yaratırmış, dördüncüsü de bizim aramızdaki sorunlarmış.. bunları aşmaya çalışıyomuş, bunları aşarsak ozaman nişan yapcakmış.. ben de dedim ki ozaman niye evlenme teklif ettin geldin ailemle tanıştın emin olamadan, ben kötü bişey yapmadım insanlar nişandan dönüyo dedi.. bundan bi kaç hafta önce de insan birini daha önce gercekten sevince bidaha sevmek zor oluyomuş demişti, onu aştı daha sonra benim ona beni az arıyosun ilgisizsin bak başka biri yok dimi diye sözlerimden sonra hazır değilim nişanı erteleyelinm demişti.. gecen hafta da instagramdan kaşar bi kızı takip etmişti, neymiş arkadaşı sanmış, kız güya instagramın varmı beni ekle demiş eklemiş bu da.. kaldı ki ilişkinin başlarında facete birsürü böyle kız takip ediyodu, onlar senden önceydi bidaha olmicak demişti.. bunların üzerine ben bugün ayrıldım.. sizlerin yorumunuzu merak ettim sizce doğru mu yaptım? düzelme ihtimali varmıydı sabretseydim?
Tabiki de ayrılıcaksın bu ne ya seni ne kadar ezmeye calısmıs o kucuk beynınle .. Evlenıcemsin sonra neler yapar bu sana kadın her zman ustun tutulmalı bence .. Salla gıtsın kısılıksizi

selam kızlar, size daha önce birinden bahsetmiştim, onunla bugün ayrıldım.. sebebi ise şu, dün bu benimle tatile gitmek istediğini söyledi turla falan, ben de dedim ki bizimkiler izin vermez, kaldı ki sen de muhafazakar birisin tatile gitmemiz ne kadar doğru.. tatil dediğim de sahile falan değil 2 günlük bi şehir gezisi, tabi bir gece orda otelde kalıcaz ayrı odalarda, ama yine de benim içime sinmedi çünkü aileme yalan söylemem gerekiyodu.. o da ısrar etti bizim kaynaşmamız lazım birbirize alışmamız lazım nişan öncesinde dedi, uzaktan ilişki yürütüyoruz bu arada.. herneyse ben kabul etmedim, bu nişanı ertelemişti hazır değilim diye, dün anlıyorum seni emin değilsin ama sebebini merak ediyorum dedim, döktü eteğindeki taşları.. kendi içinde aşmaya çalıştığı sorunlar varmış, birincisi yaşım ondan büyükmüş,ben 30 yaşındayım o 26, kaldı ki bunu başından beri biliyodu,ben ona söylemiştim bak büyüğüm senden sorun olurmu, asla olmaz yaşın ne önemi var demişti.. şimdi diyo ki neymiş kadın erken çökermiş, toplumda da zaten kadın erkekten daha küçük olmalıymış, bu ara sıra kafasına takılıyomuş.. ikincisi biz tanışalı 3 ay olmuş, defalarca demiş bana kilo ver diye ama ben hala verememişim, bu hep böyle mi olcakmış, 67 kiloyum boyum 1, 67.. üçüncüsü dini konularmış, o sürekli bana şunu giyme bunu giy diye uyarmak zorunda mı kalcakmış, bunlar sıkıntı yaratırmış, dördüncüsü de bizim aramızdaki sorunlarmış.. bunları aşmaya çalışıyomuş, bunları aşarsak ozaman nişan yapcakmış.. ben de dedim ki ozaman niye evlenme teklif ettin geldin ailemle tanıştın emin olamadan, ben kötü bişey yapmadım insanlar nişandan dönüyo dedi.. bundan bi kaç hafta önce de insan birini daha önce gercekten sevince bidaha sevmek zor oluyomuş demişti, onu aştı daha sonra benim ona beni az arıyosun ilgisizsin bak başka biri yok dimi diye sözlerimden sonra hazır değilim nişanı erteleyelinm demişti.. gecen hafta da instagramdan kaşar bi kızı takip etmişti, neymiş arkadaşı sanmış, kız güya instagramın varmı beni ekle demiş eklemiş bu da.. kaldı ki ilişkinin başlarında facete birsürü böyle kız takip ediyodu, onlar senden önceydi bidaha olmicak demişti.. bunların üzerine ben bugün ayrıldım.. sizlerin yorumunuzu merak ettim sizce doğru mu yaptım? düzelme ihtimali varmıydı sabretseydim?
kızın ''kaşar'' olduğu kanısına nasıl vardınız?
hemcinsiniz hakkında böyle konuşmanız yakışıksız olmuş..belki de sizden uzaklaşma sebebi başkadır?
dil insanın boynuna pelesenk olmamalı sonuçta ayrıca kadına tatlı dil yakışır.

Tabiki de ayrılıcaksın bu ne ya seni ne kadar ezmeye calısmıs o kucuk beynınle .. Evlenıcemsin sonra neler yapar bu sana kadın her zman ustun tutulmalı bence .. Salla gıtsın kısılıksizi
şoktayım ben de bu sözleri bi insan nasıl söyleyebilir diye, çok patavatsız biri zaten kırılırmıyım kırılmazmıyım umrunda değil, aklına geleni söyler.. sonra da ben dürüstüm der..

selam kızlar, size daha önce birinden bahsetmiştim, onunla bugün ayrıldım.. sebebi ise şu, dün bu benimle tatile gitmek istediğini söyledi turla falan, ben de dedim ki bizimkiler izin vermez, kaldı ki sen de muhafazakar birisin tatile gitmemiz ne kadar doğru.. tatil dediğim de sahile falan değil 2 günlük bi şehir gezisi, tabi bir gece orda otelde kalıcaz ayrı odalarda, ama yine de benim içime sinmedi çünkü aileme yalan söylemem gerekiyodu.. o da ısrar etti bizim kaynaşmamız lazım birbirize alışmamız lazım nişan öncesinde dedi, uzaktan ilişki yürütüyoruz bu arada.. herneyse ben kabul etmedim, bu nişanı ertelemişti hazır değilim diye, dün anlıyorum seni emin değilsin ama sebebini merak ediyorum dedim, döktü eteğindeki taşları.. kendi içinde aşmaya çalıştığı sorunlar varmış, birincisi yaşım ondan büyükmüş,ben 30 yaşındayım o 26, kaldı ki bunu başından beri biliyodu,ben ona söylemiştim bak büyüğüm senden sorun olurmu, asla olmaz yaşın ne önemi var demişti.. şimdi diyo ki neymiş kadın erken çökermiş, toplumda da zaten kadın erkekten daha küçük olmalıymış, bu ara sıra kafasına takılıyomuş.. ikincisi biz tanışalı 3 ay olmuş, defalarca demiş bana kilo ver diye ama ben hala verememişim, bu hep böyle mi olcakmış, 67 kiloyum boyum 1, 67.. üçüncüsü dini konularmış, o sürekli bana şunu giyme bunu giy diye uyarmak zorunda mı kalcakmış, bunlar sıkıntı yaratırmış, dördüncüsü de bizim aramızdaki sorunlarmış.. bunları aşmaya çalışıyomuş, bunları aşarsak ozaman nişan yapcakmış.. ben de dedim ki ozaman niye evlenme teklif ettin geldin ailemle tanıştın emin olamadan, ben kötü bişey yapmadım insanlar nişandan dönüyo dedi.. bundan bi kaç hafta önce de insan birini daha önce gercekten sevince bidaha sevmek zor oluyomuş demişti, onu aştı daha sonra benim ona beni az arıyosun ilgisizsin bak başka biri yok dimi diye sözlerimden sonra hazır değilim nişanı erteleyelinm demişti.. gecen hafta da instagramdan başka türlü bi kızı takip etmişti, neymiş arkadaşı sanmış, kız güya instagramın varmı beni ekle demiş eklemiş bu da.. kaldı ki ilişkinin başlarında facete birsürü böyle kız takip ediyodu, onlar senden önceydi bidaha olmicak demişti.. bunların üzerine ben bugün ayrıldım.. sizlerin yorumunuzu merak ettim sizce doğru mu yaptım? düzelme ihtimali varmıydı sabretseydim?

Ayrilma bosanma islerine cok sicak bakmam aslen. Henüz nişanlı bile degilsiniz ama bu kadar tribini cekiyorsunuz. Bence iyi yapmissiniz. Kendinize daha uygun biriyle olmaniz daha iyi olur. 4 yas cok fazla bence denklik yok. Gittikce kafasina daha da takacak bastan bittigi isabet olmus. Uzulurseniz bile bence kararli olun. Çünkü karsinizdaki kisi olgun biri degil. Davranislari cocuksu. Bu da zamanla sizin gözünüze batacak. Ailenizle tanışmış olmasini da dert etmeyin. Çünkü aileniz her halukarda sizin mutlu olmanizi ister. Size daha uygun olabilecek adaylara bakmalisiniz.

Bence ayrılık doğru bi karar olmuş.Karşınızda sizinle evleniceği için heyecanlanmayan, eli ayağına dolaşmayan bi adam var.Bence sizinde yaşamak istediğiniz bu değil.Bittiği iyi olmuş.

Arkadaşım madem dindar senin giyiminfen rahatsız oluyor, kendinin de o tarz kızlarda gözü olmayacak, kaynaşma tatilleri istemeyecek. Kendine sıra gelince her şey mübah mı oluyor. Ben de ilişkinizdr son göremedim. Sürdürme bence.

Back
X