selam kızlar, size daha önce birinden bahsetmiştim, onunla bugün ayrıldım.. sebebi ise şu, dün bu benimle tatile gitmek istediğini söyledi turla falan, ben de dedim ki bizimkiler izin vermez, kaldı ki sen de muhafazakar birisin tatile gitmemiz ne kadar doğru.. tatil dediğim de sahile falan değil 2 günlük bi şehir gezisi, tabi bir gece orda otelde kalıcaz ayrı odalarda, ama yine de benim içime sinmedi çünkü aileme yalan söylemem gerekiyodu.. o da ısrar etti bizim kaynaşmamız lazım birbirize alışmamız lazım nişan öncesinde dedi, uzaktan ilişki yürütüyoruz bu arada.. herneyse ben kabul etmedim, bu nişanı ertelemişti hazır değilim diye, dün anlıyorum seni emin değilsin ama sebebini merak ediyorum dedim, döktü eteğindeki taşları.. kendi içinde aşmaya çalıştığı sorunlar varmış, birincisi yaşım ondan büyükmüş,ben 30 yaşındayım o 26, kaldı ki bunu başından beri biliyodu,ben ona söylemiştim bak büyüğüm senden sorun olurmu, asla olmaz yaşın ne önemi var demişti.. şimdi diyo ki neymiş kadın erken çökermiş, toplumda da zaten kadın erkekten daha küçük olmalıymış, bu ara sıra kafasına takılıyomuş.. ikincisi biz tanışalı 3 ay olmuş, defalarca demiş bana kilo ver diye ama ben hala verememişim, bu hep böyle mi olcakmış, 67 kiloyum boyum 1, 67.. üçüncüsü dini konularmış, o sürekli bana şunu giyme bunu giy diye uyarmak zorunda mı kalcakmış, bunlar sıkıntı yaratırmış, dördüncüsü de bizim aramızdaki sorunlarmış.. bunları aşmaya çalışıyomuş, bunları aşarsak ozaman nişan yapcakmış.. ben de dedim ki ozaman niye evlenme teklif ettin geldin ailemle tanıştın emin olamadan, ben kötü bişey yapmadım insanlar nişandan dönüyo dedi.. bundan bi kaç hafta önce de insan birini daha önce gercekten sevince bidaha sevmek zor oluyomuş demişti, onu aştı daha sonra benim ona beni az arıyosun ilgisizsin bak başka biri yok dimi diye sözlerimden sonra hazır değilim nişanı erteleyelinm demişti.. gecen hafta da instagramdan başka türlü bi kızı takip etmişti, neymiş arkadaşı sanmış, kız güya instagramın varmı beni ekle demiş eklemiş bu da.. kaldı ki ilişkinin başlarında facete birsürü böyle kız takip ediyodu, onlar senden önceydi bidaha olmicak demişti.. bunların üzerine ben bugün ayrıldım.. sizlerin yorumunuzu merak ettim sizce doğru mu yaptım? düzelme ihtimali varmıydı sabretseydim?