Ve beklenen cinnet geldi

Ana babadır haklıdır diyemeyeceğim çünkü kendini evladının iyiliğine, mutluluğuna adamış anne babalar çok az kaldı

Sebep onemli mi onemli olan durum sebepler degisir hep ama kisiler ve karakteri degismiyor

Insanda emegi olan kisiye karsi da olamiyor yasayan bilir..

soylemek istedigim hakareti tabiki onaylamiyorum bir cocugu patlama noktasina getirecek okadar cok sey yasaniyorki bazen bayanin sorunu ne bilmiyorum ama bazi anneler ve babalar gercekten katlanamayacak kadar kotu olabiliyorlar onlar icin soylemistim

Anne çok müdaheleci, Gangsta’yı kalıplara sokmaya çalışan, bacağındaki çatlağa bile laf eden bir kadındı yanlış hatırlamadıysam. Ama kızı ondan bir şey istediğinde yan çizen, yanında olmayan, bencil.

O senin annen elbet kırgınlıklar da geçer, içinde tutmamakla iyi etmişssin. Ana babalar kusursuz yaratıklar değil, yaşlı olmaları onları üstün ve dokunulmaz da yapmıyor.

soylemek istedigim hakareti tabiki onaylamiyorum bir cocugu patlama noktasina getirecek okadar cok sey yasaniyorki bazen bayanin sorunu ne bilmiyorum ama bazi anneler ve babalar gercekten katlanamayacak kadar kotu olabiliyorlar onlar icin soylemistim
Tabiki öyledir evet ama hala anne babasıyla görüşüp konuştuğuna göre çok çok kötü insanlar olduğunu düşünmüyorum

Teşekkür ederim sassy.
Sakinim.
Buraya yazmasaydım keşke dedim yazdıktan sonra. Neden yazdım onu da bilmiyorum. Sanırım kendimi anlık yalnızlık hissinden çıkaramadım.

Buradan kimsenin hak vermesine ihtiyacım yok, ben haklı olduğumu biliyorum annem konusunda.

Her zaman anneler hakli degildir
Evladina dunyayi dar eden anne babalar var
Benim esimde agir konusur ( konustu daha dogrusu , sonrasi yok)
Kendini nasil hissediyorsun diyorum
Insanin vicdani her zaman dogruyu soyler vicdanim rahat diyor
Bu noktadan sonra yapilacak bisey soylenecek soz kalmiyor

Bu kadar saydirmaniza rağmen sükunetle cevap vermiş. Defolup gitmiyorum konudan , çünkü söylemek zorundayım ; ancak her gün döven, küfür eden, terk eden, yıllarca görmeyen , asla ilgilenmeyen anneye bu şekilde yapılır. Ve hatta yapılmaz mesafe konur.

Ağır yaralılar sükunetle köşeye çekilmeli, karşı tarafın kalbini paramparça etmeye lüzum yok.

En azından bir gün olsa bile uykusuz kalmış sizin için.

Evet - mış gibi oluyor. Düzeldi gibi olunca inanmak istiyorsun, bakıyorsun yine aynı. Teşekkür ederim.

evladim bana soylese aglardim demissin, neden?
sen oyle yapmadigin/yapmayacagin icin mi? yoksa senin evladin daha kucuk sen resitsin ondan dolayi mi?

Bak baska konuda kendimizden icin mukemmel anneler olamayiz, hatalarimizla variz dedik,
neden annenin de kusurlu biri oldugunu kabul edip kafanda bu konuyu bitirmiyorsun ki?

Annenin kusuru, evladına karşı kibir olmamalı Goha.

Sorun ne bilmiyorum yazmamışsın ama
Anne, verilebilecek en güzel yanıtı vermiş zaten. Yok say madem.

Ya sizi konularınızdan az çok biliyorum. Sanki bütün aileniz küçük çocuklardan oluşuyor da, aklı başındaki tek yetişkin sizsiniz ve herkesi idare etmeye çalışıyorsunuz. (doğru mu hatırlıyorum) Bu çok ağır bir yük. Bir patlama noktasına geleceğiniz ortadaydı. Keşke bu patlama ailenizin bir şeyler idrak etmesine vesile olsaydı, ne yazık ki olmamış. Valla benim annem hayatta değil ama size anneye öyle denmez diyemem. Ben olsam sizin kadar dayanamazdım belki de.

Ağır yaralılar sükunetle köşeye çekilmeli

her insanın mizacı bir mi? bu ne yani "hmm ağır yaralısın seni şu köşeye alalım" filan mı? ağır yaralıyım, sinirimi konuşarak atıyorum, çok sabrediyorum ve her şeyden önce insan olduğum için patlıyorum, konu sahibi de aynen öyle. insanlar yaşamadıkları şeyler için böyle kesin hüküm vermemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…