- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.715
- 128
- 40
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
mihribanailenivarken 397637 .!.:Kizlar, gelismeler var.
1. Esim mesaj atti.
2. Sabah babam avukatimla konusmus.
Oncelikle bana burda destek oldugunuzdan ve hepinizin iyi niyetinden suphem yok.
bana beni kardesinizin kizinizin ya da kendinizin yerine koyup cevap verin? Nasil davranayim bu adama?
sabah babam avukatla telefonda gorusmus. Avukatim dun esimin avukatiyla konusmus adliyede. Bizim isteklerimizi soylemis.
Arabanin yarisi, dugun takilari (bana takilanlar), ceyize aldiklarim, bebegin nafakasi ve ben tekrar ise donene kadar nafaka.
avukati tamam demis muvekkilimle goruseyim size doneyim demis. Cevap bekliyoruz. Buyuk ihtimalle bizden boyle bi hamle beklemiyolaedi. cocuk var bosanmayalim diyecegimizi saniyorlardi.
Bugun oglumu yikarken telefonuma mesaj geldi esimden:
Mihricim bir ay doldu. Oglumu da ozledim. Cumartesi uygun saat ve yerde gorusup durum degerlendirmesi yapalim. Yazmis.
Cevap vermedim. Bir ay doldu yazmasinin sebebi ben bi ay bi kendimizi dinleyelim konusmayalim ama oglunu istediginde ara gor dedigimden.
benle barismak mi istiyo istemiyo mu bilmiyorum.
ama sundan eminim barisirsam hic bisey daha iyi olmayacak.
Gorusmeyi sadece oglunu gorsun biraz babaligi aklina gelsin diye istiyorum.
su var ki karsilasmak bana iyi gelneyecek ofke doluyum.
Acaba abime versem bebegi o mu gosterse bebegi?
sizce ne yapayim?
Kizlar, gelismeler var.
1. Esim mesaj atti.
Oncelikle bana burda destek oldugunuzdan ve hepinizin iyi niyetinden suphem yok.
bana beni kardesinizin kizinizin ya da kendinizin yerine koyup cevap verin? Nasil davranayim bu adama?
sabah babam avukatla telefonda gorusmus. Avukatim dun esimin avukatiyla konusmus adliyede. Bizim isteklerimizi soylemis.
Arabanin yarisi, dugun takilari (bana takilanlar), ceyize aldiklarim, bebegin nafakasi ve ben tekrar ise donene kadar nafaka.
avukati tamam demis muvekkilimle goruseyim size doneyim demis. Cevap bekliyoruz. Buyuk ihtimalle bizden boyle bi hamle beklemiyolaedi. cocuk var bosanmayalim diyecegimizi saniyorlardi.
Mihricim bir ay doldu. Oglumu da ozledim. Cumartesi uygun saat ve yerde gorusup durum degerlendirmesi yapalim. Yazmis.
Cevap vermedim. Bir ay doldu yazmasinin sebebi ben bi ay bi kendimizi dinleyelim konusmayalim ama oglunu istediginde ara gor dedigimden.
sizce ne yapayim?
Merhaba canim. Diger konularinida biliyorum. Her zaman tekrar denemeniz yanaydim. Simdi de öyle. Bulusmaya sen git eger barisicak olursaniz ailene haftada bir kereden fazla gitme tabi onun ailesinide. Anlasin böyle. Birde barismak isterse evlilik terapistine gitme sartini kabul etsin. Esiniz gercekten odun ama belki yontulabilir cocuk icin tekrar deneyin. Aileni sokma artik arayaKizlar, gelismeler var.
1. Esim mesaj atti.
sizce ne yapayim?
Naptın cnm son durumlar neKizlar, gelismeler var.
1. Esim mesaj atti.
sizce ne yapayim?
Mihri başka konudan çıkıp konuna gelirsin inşallah :)
Çünkü merak ettim seni
Naptın cnm son durumlar ne
canim en başından beri bütün konularını biliyorum. senin evliliğinin bitme sebebi eşinin ya
da senin ailenizi çok sevmeniz değil. maalesef senin sürekli ailem demendi.
lütfen biraz özeleştiri yap. hangi eş kabul eder
çocuğunun mevlüdünü bile annenler de yaptın.
yok çok gelen olacakmış da vs. falan. sen evinde yapardın kv de gelirdi
annenlerin akrabalarından da gelebilen gelirdi.
maalesef sen eşine babalık yapması
kp ye ve kv ye de dedelik ve babaannelik yapması için fırsat vermedin.
kv kp isterse gelsin burda görsün diyorsun ama canım bunu kimse kabul etmez
neden torunlarını oğullarının evinde değil de dünürlerinin evinde görsünler.
maalesef sizin evliliğinizi sen bitirdin ve hala bunu kabul etmiyorsun .lütfen özeleştri yap.
diğer küstüğünde eşin annenne tepkili sen hala eşinin doktor rendavusunu geleceğini bile bile
anneni de götürdün. sonra eşinle barıştığında bütün yorumlarında bak onu muma cevirdim falan tarzında
yorumlar yaptın. canım inan sana üzülüyorum ama bu yazdıklarımı lütfen
iyice oku ve dışardan seni ve eşini hiç tanımayan bir göz olarak biri bunları diyorsa ve senin anlatıklarınla
diyorsa biraz özeleştri yap..
bu yazdığına açıkcası çok üzüldüm. yeğenine kraker yedirmesi ama oğlunu kucağına bile almaması çok ama çok üzücü inan. kimbilir sen ne hissediyorsundur. bana sorarsan ortada fındık kabuğunu dolduracak bişey yok. ev uzak taşınalım, bebekle annemde kal vs. bunlar dışardan bakılınca gayet basit şeyler gözüküyor. eşinin gönlü olsun diye bir gece kalabilirdin kv de. veya ne bilim çocuğum babasız büyümesindense annenlerden uzak otur ne olacak diye düşünüyorum. insanlar 9 saat mesafede oturuyor ailesine. bilemiyorum açıkcası sende de hata baya hata var gibi. çünkü her seferinde eşin evi terketmiş ve seni aramamış bile avukat arayıp söylüyor boşanma olayını. yani sonuçta adam bu denli kaçıyorsa seninde suçun olduğunu düşünüyorum. ama sen hep karşı tarafı suçlamışsın. kaldı ki çokta elle tutulur bişey göremedim ben. tabiki bunlar benim yorumlarım. yaşayan sensin. konu açmışsın yazdıklarından ben bunları çıkardım canımHe bu arada kp ve gorumcem ilk is beni facebooktan silmisler. Esim ve kv silmemis.
hayret ettkm.
esim instagramdan yegenine cubuk kraker yediren fotografini paylasmis.
benim.ogluma babaligi dedesi ve dayilari yapiyor. Bu adalet mi kizlar?
bu yazdığına açıkcası çok üzüldüm. yeğenine kraker yedirmesi ama oğlunu kucağına bile almaması çok ama çok üzücü inan. kimbilir sen ne hissediyorsundur. bana sorarsan ortada fındık kabuğunu dolduracak bişey yok. ev uzak taşınalım, bebekle annemde kal vs. bunlar dışardan bakılınca gayet basit şeyler gözüküyor. eşinin gönlü olsun diye bir gece kalabilirdin kv de. veya ne bilim çocuğum babasız büyümesindense annenlerden uzak otur ne olacak diye düşünüyorum. insanlar 9 saat mesafede oturuyor ailesine. bilemiyorum açıkcası sende de hata baya hata var gibi. çünkü her seferinde eşin evi terketmiş ve seni aramamış bile avukat arayıp söylüyor boşanma olayını. yani sonuçta adam bu denli kaçıyorsa seninde suçun olduğunu düşünüyorum. ama sen hep karşı tarafı suçlamışsın. kaldı ki çokta elle tutulur bişey göremedim ben. tabiki bunlar benim yorumlarım. yaşayan sensin. konu açmışsın yazdıklarından ben bunları çıkardım canım
konu sahibinin evliliğinde düzeltilecek tek bir yan bile görmüyorum evet konu sahibi ailesiyle çok içli dışlı olmuş olabilir buda onun yanlışıdır ama bir de şu konuda yazdıklarını okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamileyken-terkedildim.724456/
ve tüm bunları yapan adama ne oldu abisine terbiyesizlik yaptı konu sahibini adam kendi ailesine ezdirmeye çalıştı
adam her şeyiyle tüm suçlu konu sahibi gibi beklenildi gidip konuşuldu
hatta hediye gibi gidip adam kafasını dağıtsın diye arkadaşlarıyla yurt dışı tatili konusu vardı yanlış hatırlamıyorsam gitti mi gitmedi mi bilmiyorum
sonuç yine olacak olan oldu o adamla evliliği düzeltmeye çalışmak boşa kürek çekmekti hep şiddet saygısızlık vardı ama konu sahibi düzelir diye bekledi sonuç bu bence bir an önce oğlunun hakkını arasın elinde neyi varsa alsın bir de bu yaptığı yanına kalmasın
canım seni iyi hatırlıyorum. bana hep moral verdin. biliyorum. allah razı olsun.offff çok üzüldüm mihri
daha yeni gördüm konunu canım
iplerin kopacağı belliydi.. böyle olacağı da
sen yapacağını yaptın mücadeleni ettin
bu arada kendine olmasa da çocuğuna nafakanı iste..
tabii yine diğer zamanlarda olduğu gibi zamanla unutulacağını sizin yine onu bekleyeceğinizi paşa gönlü istediği zaman eve döneceğini düşünüyordu bunu beklemiyordu
siz görüşmeyin abiniz bir saat getirsin göstersin avukat avukat aracılığı ile görüşün
bence yavrunuzu babasız buyutmeyin başka şehre taşının ya da uzak bi semte onun ailesi ve sizin ailenizin uzagina artık bir yuva kurmussunuz.
kardeşim olsa bu durumda pes etme derdim . yuvan için uğraş derdim . erkek lerin 2 özelligi vardır biri cocuk halleri biri erkek halleri erkek halleri ortaya çıkınca canavara donusuyorlar. cocuk hallerini ortaya çıkarmak bizim marifetimz artık.hiç kimse mükemmel değil ki eşiniz olsun.eğer problemi bi adamsa onu iyilestirmek için ne yaptınız ?
gidin görüşün derim kusun ofkenizi aglayasiniz gelirse aglayin beraber plan yapın ..
çocuğunuz için iyilestirin o adamı. terapiste gidin .
ne zaman aileler girse işin içine böyle oluyor
tabii en iyisini siz bilirsiniz ...
Bence Bulusmaya git. Sonucta dusman degilsiniz.
Samimi olma mesafeli birsekilde konusun.
Kurtarmak istiyorsaniz ne yapabilirizi, istemiyorsaniz bosanma sartlarinizi...
Arada bir cocuk var. mutlaka gorusmeye devam edeceksiniz. Dusmanca ayrilmak yerine dostca ayrilin.
Barismak istiyorsaniz da karsilikli ilimli olun.
Abinizle bebegi gondermek (bence) iyi bir fikir degil.
Ben konunu okuyunca cok uzuldum sana ve bebegine. Bence geri mesaj at ve peki de. Seni ve oglunu almaya gelsin su an bulundugun yerden. Ben evliliginizin bitmesini istemiyorum. Bacim yuvani kurtar. Artik bir aile olmaya bakin, 3 kisilik ailesinis. Gerisi disarida kaliyor. Ama barisin. Aile danismanina da gidin sonra.
pikolata. canım. Allah senden razı olsun. çok teşekkür ederim dua ettiğin için. en kabul dua müslümanın müslümana ettiği duaymış. bunu okuduktan sonra ben de senin için ettim.Lutfen beni dinle. Dun gece senin icin dua ettim, tanismiyoruz ama durumunuz beni cok etkiledi. Bence bulusmaya gitmelisin. Guzelce konusursunuz. Icindekileri soylersin. Olmazsa biraz daha ara verin, destek alin. Duzeleceginize inaniyorum. Kuzenimde sizinle ayni seyleri yasadi. Bosandiginda kizi birkac aylikti. Gecen bebegim gece uyumuyor yazdiniz ya...neden biliyor musunuz? cunku annesi mutsuz ve babasi yok. Kuzenim kizida sabaha kadar uyumazdi. Sonra gece aglamalari basladi. Suan 7 yasinda ve hala gece aglayarak uyaniyor. gittikce hircin bir kiz oluyor. Tum bunlarin nedeni babasinin olmamasi. Ustelik kuzenim suan essek gibi pisman.cunku anne babasi her seye karisiyor. Torunlari ne istese yapiyorlar. Annenin hic otoritesi yok. Sen yapmazsan ananem istedigimi yapar diyor. Inan bana anne evinde olman cok daha zor. Esin kotu bir insan degil bence. Bulusmaya git, pisman olmus. Evladinin anne ve babasina ihtiyaci var. Oturun konusun. Birbirinize yazin, bunu kesin yapin bizim evliligimizde cok ise yariyor. Konusmayin yazin. Konusunca kavga edersiniz. Esinin begendigin 20 tane ozelligini ve begenmedigin 20 tane ozelligini bir kagida yaz. O da yazsin. Bir dahaki bulusmada birbirinize verin. Cok ise yariyor. Lutfen pes etme.
çocuğunuzun hakkını alın bu en büyük hakkınız...içiniz rahat olsun...kimse yuvası bozulsun istemez ama böyle davranan bir eşle de mutlu bir yuvanız olmaz...ve ne güzel ki güzel bir işiniz var...kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz...yolunuz açık olsun...
Sakın dönmek ıstese bıle donme..Ödeyecegı ucretler fazla geldıgı ıcın daha az ne kadar ödeme yaparım dıye planlıyordur..Tutusma sebebı bu..Adam olsa zaten 1 ayda bebegını sorardı en azından..O adam uzakta baba olsa nolur yanında olsa nolur cnm..Zaten burda yazdıklarına bak ; taa düğün gününden beri hep neler neler yaşamıssın bu ayrılık sana gecmıstekı hatalarını da ögretmıs olmalı kı yeterınce sans verılmıs artık dırek anlasıp boşanalım deme vaktın gelmıs.Gerı adım atarsan bıkac ay sonra buraya bosanıyorum dıye yazacaksın cunkı gereksız bı adam maalesef senı de bebegını de haketmıyor...
Nafaka ödemeyenin aklı huzur bozmaya çalışıyor tecrübeyle sabit. O çocuğun ve kendinin hakkını kesinlikle al! Sonra çok pişman olursun. Üç kuruş bari emeği geçsin.
pikolata adlı arkadaşa katılıyorum kesinlikle 1ay annemin yanında kalsam çocuğumun huyu değişiyor..
bir de bekara hanım bosamasi kolay olur ..unutma yorumları öyle değerlendir.
Sizi suçlamak için demiyorum ancak sen değişmezsen karşındaki de degismez. Ister istemez karşılıklı bazı hisler davranışlar. Eskiyi devam ettirirken karşındakinden yeniyi beklemek saçma. Cumartesi giderseniz şayet bunun bilincinde olarak gidin. Bence cok fazla inat var bu iliskide. Özellikle eşinizde. Çocuk gibi adeta ve yüzde yüz eminim ki instagrama yeğeniyle olan fotoğrafı inat olsun diye koyuyor. Adamın oyle bir inadi var ki kendini çocuğunu merak etmesine engel oluyor korkulur inadından. Fakat bu tip erkekler çocuksu tavırlarla cok kolay ehlilestirilir. Bunun yanısıra erkeklik egosu da tavan yaptırılırsa tadından yenmez. Her firsatta babanıza abinize guvendiginizden adam kendini ezik hissediyor. Tam tersini ispat çabasına giriyor. Şunu da söylemeliyim ki sizin ilişkiniz ne ailenizin ne onun ailesinin ya da akraba ve arkadaş cevrenizin hiç kimsenin umrunda değil esasen. Yani sizin icin ozel demiyorum bunu genel manada iki kişinin özeli olaylar durulana kadar onemsenir sonrasını bi tek yaşayanlar bilir. Herkes sustuğunda kendinizi dinlemeye başlayacaksınız. O zaman kendinizi susturabilecek misiniz? Bunu iyi düşünüp gidin veya gitmeyin. Benim kardesim olsa git derdim ama yakın bi yerde beklerdim.
Allah askina su ise aileni karistirma artik ben bunaldim okurken.
Önce kafanda suna karar ver sen esinle cocugunla herkesten siyrilip 3 kişilik bir ailemi olmak istiyorsun yoksa anne baban ve abinle bir omur boyu ayni cati altında bir hayat mi istiyorsun?
Eğer anne babanin dizinde kalmak istiyorsan direkt bostan uzatma bile
Ama 3 kişilik bir aile kurmak istiyosan ve gercekten aile olmak istiyorsançocuğunu al yanina (abini babani alma taksiyle git)mümkünse aile bireylerinizden biri olmasin karsilikli hataların olduğunu ama çocuğunuz bu süreçte aramamasni sorunlariniz her neyse hepsini söyleyin ve bir aile terapisine gidip bu sorunların çözümünü aramayi teklif edin eğer terapi ise yaramazsa bosanmayi o zaman gündeme getirin .
Ama lütfen artik ailesinin korumasi gereken küçük bir kiz çocuğu modundan cikip kendi ayaklarniza basan yetişkin bir anne olduğunuzu kanitlayin
Esinizin size yaptiklari çok yanlis hatta insanlık disi
Ama siiznde hatalariniz var kabul edin ve çözüm yolu arayin
Zira ortada bir bebek varken
Ailenizi yine görün haftada bir iki haftada bir ama 3 kişilik kendi kurduğunuz aileyi unutmayın ben şahsen yine de karsilik halledilebilinecegne inanıyorum iyi niyetli ggörüyorum sizi .
Herşey sizin elinizde
ayrılacaksanız da gidin gereken konuşmaları kendiniz yapın. ailenizi sokmayın araya. eşiniz sizinle ayrılıyor, bebekle değil. oğlunu görecekse de sizin yanınızda görsün. abinizin götürüp al sev ver gibi davranılmasına gerek yok. en azından ayrılırken karşısında sizi görsün, sizinle muhatap olsun. her aşamada aileyi sokmuşsunuz ilişkiye. eşinize de benim sana ihtiyacım yok mesajı olarak gider bu. ama ayrılacaksanız yumuşamayın görünce. çünkü bir ilişki bitmişse artık yalnızca uzatır, tekrar bir araya gelince aynı şeyleri yaşarsınız.
Gerçi özet geçmişsin ama biliyordum konunuzu.Umarım hakkınızda hayırlısı budur.Bebeğiniz için üzüldüm , ama belki bu karar ileride onun mutlu olmsı için şarttı.
gidin gorusun esinizle..ne kinle ne sevgiyle bakin suratina,olabildigince notr olun.yavrunuzu sevsin,hic acmayin siz eski konulari bosanma surecini filan..sen bana bunu yaptin sunu yaptin gibi polemiklere girmeye de hic gerek yok..konusacak seyleri varsa o konussun siz dinleyin..
abinizi filan gondermeyin bebekle.siz kendiniz gidin.
bosanmak istiyorsaniz yada yada istemiyorsaniz bile gercekten sessiz kalin.bu esinizin yuzunu gormenizi daha iyi saglayacaktir.bakin bakalim pisman mi yoksa arayi bulma amaci talep ettiklerinizden vazgecirme mi..kavgaya girisirseniz objektif olamazsiniz..
ne olursa olsun umarim saglikla buyutursunuz yavrunuzu..
1)oğlunuza babasının size yaptıkları bir ömür anlatılacak.
2)oğlunuzun gözünde babasının mirastan başka değeri olmayacak.
3)adam olamayan babası başkalarına da size yaşattıklarını yaşatacak
4)dayısı dedesi boşluğunu dolduruyorsa boşver.
mihri Allah yardımcın olsun
kusura bakma bunu söylemek zorundayım
senin en büyük hatan ailem de ailem diye mızlaman oldu
bak hala abimle yollayayım mı diyorsun
bu arada eşin ailemle kal deyince kalsaydın keşke
yine aileni karıştırmışsın adamın mimli olduğunu biliyorsun bu konuda
eşim görüşmek için aradı dediğinde benim de aklıma mal para korkusu geldi malesef
bence de senle barışma isteği falan yok bu adamın
Merhaba canim. Diger konularinida biliyorum. Her zaman tekrar denemeniz yanaydim. Simdi de öyle. Bulusmaya sen git eger barisicak olursaniz ailene haftada bir kereden fazla gitme tabi onun ailesinide. Anlasin böyle. Birde barismak isterse evlilik terapistine gitme sartini kabul etsin. Esiniz gercekten odun ama belki yontulabilir cocuk icin tekrar deneyin. Aileni sokma artik araya
Her halükarda sizin ve sizin gibilerin yanındayım, ama yazdıklarınızda eksik yanlış bir şeyler var çok masum anlatmışsınız kendinizi karşınızdakileri psikopata bağkamışsınız. Kimse tümüyle kötü yada tümüyle iyi değildir. Haknızda hayırlısı en güzel günler sizin ve bebeğinizin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?