ve ben de bosanan anne oluyorum

pikolata adlı arkadaşa katılıyorum kesinlikle 1ay annemin yanında kalsam çocuğumun huyu değişiyor..

bir de bekara hanım bosamasi kolay olur ..unutma yorumları öyle değerlendir.

Sizi suçlamak için demiyorum ancak sen değişmezsen karşındaki de degismez. Ister istemez karşılıklı bazı hisler davranışlar. Eskiyi devam ettirirken karşındakinden yeniyi beklemek saçma. Cumartesi giderseniz şayet bunun bilincinde olarak gidin. Bence cok fazla inat var bu iliskide. Özellikle eşinizde. Çocuk gibi adeta ve yüzde yüz eminim ki instagrama yeğeniyle olan fotoğrafı inat olsun diye koyuyor. Adamın oyle bir inadi var ki kendini çocuğunu merak etmesine engel oluyor korkulur inadından. Fakat bu tip erkekler çocuksu tavırlarla cok kolay ehlilestirilir. Bunun yanısıra erkeklik egosu da tavan yaptırılırsa tadından yenmez. Her firsatta babanıza abinize guvendiginizden adam kendini ezik hissediyor. Tam tersini ispat çabasına giriyor. Şunu da söylemeliyim ki sizin ilişkiniz ne ailenizin ne onun ailesinin ya da akraba ve arkadaş cevrenizin hiç kimsenin umrunda değil esasen. Yani sizin icin ozel demiyorum bunu genel manada iki kişinin özeli olaylar durulana kadar onemsenir sonrasını bi tek yaşayanlar bilir. Herkes sustuğunda kendinizi dinlemeye başlayacaksınız. O zaman kendinizi susturabilecek misiniz? Bunu iyi düşünüp gidin veya gitmeyin. Benim kardesim olsa git derdim ama yakın bi yerde beklerdim.

Allah askina su ise aileni karistirma artik ben bunaldim okurken.
Önce kafanda suna karar ver sen esinle cocugunla herkesten siyrilip 3 kişilik bir ailemi olmak istiyorsun yoksa anne baban ve abinle bir omur boyu ayni cati altında bir hayat mi istiyorsun?
Eğer anne babanin dizinde kalmak istiyorsan direkt bostan uzatma bile
Ama 3 kişilik bir aile kurmak istiyosan ve gercekten aile olmak istiyorsançocuğunu al yanina (abini babani alma taksiyle git)mümkünse aile bireylerinizden biri olmasin karsilikli hataların olduğunu ama çocuğunuz bu süreçte aramamasni sorunlariniz her neyse hepsini söyleyin ve bir aile terapisine gidip bu sorunların çözümünü aramayi teklif edin eğer terapi ise yaramazsa bosanmayi o zaman gündeme getirin .
Ama lütfen artik ailesinin korumasi gereken küçük bir kiz çocuğu modundan cikip kendi ayaklarniza basan yetişkin bir anne olduğunuzu kanitlayin
Esinizin size yaptiklari çok yanlis hatta insanlık disi
Ama siiznde hatalariniz var kabul edin ve çözüm yolu arayin
Zira ortada bir bebek varken
Ailenizi yine görün haftada bir iki haftada bir ama 3 kişilik kendi kurduğunuz aileyi unutmayın ben şahsen yine de karsilik halledilebilinecegne inanıyorum iyi niyetli ggörüyorum sizi .
Herşey sizin elinizde

Dünyaya geldiyse Allah bebeğinin rızkını verir boşanma kararı vermekle en iyisini yapmışsın..

ayrılacaksanız da gidin gereken konuşmaları kendiniz yapın. ailenizi sokmayın araya. eşiniz sizinle ayrılıyor, bebekle değil. oğlunu görecekse de sizin yanınızda görsün. abinizin götürüp al sev ver gibi davranılmasına gerek yok. en azından ayrılırken karşısında sizi görsün, sizinle muhatap olsun. her aşamada aileyi sokmuşsunuz ilişkiye. eşinize de benim sana ihtiyacım yok mesajı olarak gider bu. ama ayrılacaksanız yumuşamayın görünce. çünkü bir ilişki bitmişse artık yalnızca uzatır, tekrar bir araya gelince aynı şeyleri yaşarsınız.

Gerçi özet geçmişsin ama biliyordum konunuzu.Umarım hakkınızda hayırlısı budur.Bebeğiniz için üzüldüm , ama belki bu karar ileride onun mutlu olmsı için şarttı.

gidin gorusun esinizle..ne kinle ne sevgiyle bakin suratina,olabildigince notr olun.yavrunuzu sevsin,hic acmayin siz eski konulari bosanma surecini filan..sen bana bunu yaptin sunu yaptin gibi polemiklere girmeye de hic gerek yok..konusacak seyleri varsa o konussun siz dinleyin..
abinizi filan gondermeyin bebekle.siz kendiniz gidin.
bosanmak istiyorsaniz yada yada istemiyorsaniz bile gercekten sessiz kalin.bu esinizin yuzunu gormenizi daha iyi saglayacaktir.bakin bakalim pisman mi yoksa arayi bulma amaci talep ettiklerinizden vazgecirme mi..kavgaya girisirseniz objektif olamazsiniz..
ne olursa olsun umarim saglikla buyutursunuz yavrunuzu..

1)oğlunuza babasının size yaptıkları bir ömür anlatılacak.
2)oğlunuzun gözünde babasının mirastan başka değeri olmayacak.
3)adam olamayan babası başkalarına da size yaşattıklarını yaşatacak
4)dayısı dedesi boşluğunu dolduruyorsa boşver.

mihri Allah yardımcın olsun
kusura bakma bunu söylemek zorundayım
senin en büyük hatan ailem de ailem diye mızlaman oldu
bak hala abimle yollayayım mı diyorsun

bu arada eşin ailemle kal deyince kalsaydın keşke
yine aileni karıştırmışsın adamın mimli olduğunu biliyorsun bu konuda

eşim görüşmek için aradı dediğinde benim de aklıma mal para korkusu geldi malesef
bence de senle barışma isteği falan yok bu adamın

Merhaba canim. Diger konularinida biliyorum. Her zaman tekrar denemeniz yanaydim. Simdi de öyle. Bulusmaya sen git eger barisicak olursaniz ailene haftada bir kereden fazla gitme tabi onun ailesinide. Anlasin böyle. Birde barismak isterse evlilik terapistine gitme sartini kabul etsin. Esiniz gercekten odun ama belki yontulabilir cocuk icin tekrar deneyin. Aileni sokma artik araya

Her halükarda sizin ve sizin gibilerin yanındayım, ama yazdıklarınızda eksik yanlış bir şeyler var çok masum anlatmışsınız kendinizi karşınızdakileri psikopata bağkamışsınız. Kimse tümüyle kötü yada tümüyle iyi değildir. Haknızda hayırlısı en güzel günler sizin ve bebeğinizin olsun.

Naptın cnm son durumlar ne

Mihri başka konudan çıkıp konuna gelirsin inşallah :)
Çünkü merak ettim seni

Naptın cnm son durumlar ne

Kizlar bebekle yorum yazamiyorum. Anca buralara bakip cikiyorum.

Son durum su.

Gorusmeyi kabul ettim. Ama ayrintilari var. Bu aksam saat 5 gibi bulusucaz. Bakalim.
belki adim atmiycak. Belki adim atsa da ben artik kabul etmiycem.

Gorucez.

Ilk firsatta tum ayrintilari yazicam.

Iyi ki varsiniz ya ne diyim.

Ben konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum. Lakin '' o gece evde o uyurken komsumuz olan annemlerden su istedigim icin olay cikmis kapiya su getiren abimi kovmustu. '' cümlesini gördükten sonra konunun inandırıcılığını yitirdiğine ve yanlı anlatıldığına kanaat getirdim. Adama demezler mi evinde su mu yoktu musluk mu akmıyordu diye.. Ben eşi ne yaptı ne etti bilemem, iki kişi arasındaki mevzu ancak ben tarafsızca yansıttığına inanmıyorum konu sahibinin. eşinin eve geldiği gece eşi uyuyunca kapı arasında abisiyle '' su alıp veriyor '' hiç bir şey konuşmuyor bile olsalar abisiyle adamın o saatte uyanıp da karısını yatakta görememesi kapı ağzında fısır fısır konuşurken görmesi ne kadar doğru ? kavga çıkmayacaksa bile çıkar bu konu yüzünden. Benim annem beni doğurduktan sonra 1 hafta geçmeden işe gitmiş. bebek sahibi olduktan 1 ay 4 gün geçmiş illa ki yorgunluk vs olur insanın üstünde doğrudur ama bir çay ister misin ? aç mısın demek bu kadar zor olmamalı eşinin anne babasına zaten onlara sorman yeter ki ? kayınvaliden de çocuk doğurdu sonuçta , sana yardım olsun diye gelmiş oraya da sen sor o zaten yapar yemeği de çayı da. yapmasa bile ne var allah aşkına çocuk doğurmadım ama ateşler içinde hasta olduğum zamanlar çok oldu inan bu kadar zor değil sofraya iki tabak fazladan koymak .. Ayrıca sen yeni doğum yaptın düşsen kalsan kim yardım edecek sana ? Adamcağız şehirdışında olucam annemlerde kal demiş sana ne var ki bunda.. Gayet iyi niyetli koruma amaçlı yani . Ben çok yanlış buldum bakış açını , hayırlısı olsun hakkınızda. Nafakanı iste bebeğin için.

He bu arada kp ve gorumcem ilk is beni facebooktan silmisler. Esim ve kv silmemis.
hayret ettkm.
esim instagramdan yegenine cubuk kraker yediren fotografini paylasmis.
benim.ogluma babaligi dedesi ve dayilari yapiyor. Bu adalet mi kizlar?
bu yazdığına açıkcası çok üzüldüm. yeğenine kraker yedirmesi ama oğlunu kucağına bile almaması çok ama çok üzücü inan. kimbilir sen ne hissediyorsundur. bana sorarsan ortada fındık kabuğunu dolduracak bişey yok. ev uzak taşınalım, bebekle annemde kal vs. bunlar dışardan bakılınca gayet basit şeyler gözüküyor. eşinin gönlü olsun diye bir gece kalabilirdin kv de. veya ne bilim çocuğum babasız büyümesindense annenlerden uzak otur ne olacak diye düşünüyorum. insanlar 9 saat mesafede oturuyor ailesine. bilemiyorum açıkcası sende de hata baya hata var gibi. çünkü her seferinde eşin evi terketmiş ve seni aramamış bile avukat arayıp söylüyor boşanma olayını. yani sonuçta adam bu denli kaçıyorsa seninde suçun olduğunu düşünüyorum. ama sen hep karşı tarafı suçlamışsın. kaldı ki çokta elle tutulur bişey göremedim ben. tabiki bunlar benim yorumlarım. yaşayan sensin. konu açmışsın yazdıklarından ben bunları çıkardım canım

Ben konusahibinin eşinin haklı olduğunu düşünmüyorum bence evlenecek olgunluğa erişememiş bir adam nasıl baba olsun ? Daha koca olacak olgunluğu yok. Kadıncağız güvenip ailesinin özelini anlatmış paylaşmış adam her kavgada yüzüne vurmuş, insan sevdiğine sevdiceğine ne olursa olsun böyle ağır konuşmamalı bence keza her birimiz eşlerimize sevgililerimize sinirleniyoruz tartışıyoruz ama her şeyin bir adabı bir usulü var kalkıp da senin baban öyle şöyle demek çok yanlış düşmanın değil ki o senin eşin sonuçta ben çok yaralanırdım açıkçası. Bebek ile alakalı yazmışsınız bu arada konu sahibi eşine beni arama sorma ama bebeğini istediğin zaman görebilirsin demiş , adam da 10 gün sonra arayıp bebeği hazırla gelip alayım demiş bensiz bir yere gidemez deyince konu sahibi , eşi de tamam gel ama arka koltukta oturursun demiş. konu sahibi bu teklifi kabul etmeyince de adam bir daha arayıp sormamış. Ben olsam ben de aramam sonuçta izin vermiyor ki bebeği görmeme neden arayaayım ? Belki izin verseydi görmesie eşinin daha farklı olacaktı durum şimdi.

kızlar misafirden bebekten yazmaya fırsatım olmadı. hepinizin yadıklarını dün alıntıladım ama şimdi cevap yazabiliyorum. tek tek cevap verecektim ama gelişmeyi yazsam daha iyi olacak sanırım.
offff çok üzüldüm mihri
daha yeni gördüm konunu canım
iplerin kopacağı belliydi.. böyle olacağı da
sen yapacağını yaptın mücadeleni ettin
bu arada kendine olmasa da çocuğuna nafakanı iste..
canım seni iyi hatırlıyorum. bana hep moral verdin. biliyorum. allah razı olsun.

pikolata. canım. Allah senden razı olsun. çok teşekkür ederim dua ettiğin için. en kabul dua müslümanın müslümana ettiği duaymış. bunu okuduktan sonra ben de senin için ettim.

Nafaka ödemeyenin aklı huzur bozmaya çalışıyor tecrübeyle sabit. O çocuğun ve kendinin hakkını kesinlikle al! Sonra çok pişman olursun. Üç kuruş bari emeği geçsin.

pikolata adlı arkadaşa katılıyorum kesinlikle 1ay annemin yanında kalsam çocuğumun huyu değişiyor..

bir de bekara hanım bosamasi kolay olur ..unutma yorumları öyle değerlendir.

Gerçi özet geçmişsin ama biliyordum konunuzu.Umarım hakkınızda hayırlısı budur.Bebeğiniz için üzüldüm , ama belki bu karar ileride onun mutlu olmsı için şarttı.

gelişmeler.
eşim mesaj atmıştı ya görüşelim durum değerlendirilim diye.

burdaki yazılanların ışığında düşündüm taşındım ve abimi göndermedim kendim gitmeye karar verdim.
eşime mesaj attım bizi gel al dedim.
eşim ailemle karşılaşmak istemiyordu.
ben apartmandan aşağ indim aldı bizi. tatlıcıya gittik.

selamunaleyküm-aleykümselam
nasılsın-iyiyim sen nasılsın-ben de iyiyim.

konuşma bu kadar.
45 dakika pastanede durduk.

oğlunu sevdi. resimlerini çekti.
ben de limonata içtim. sonra kalkalım dedi. tamam dedim. bizi eve bıraktı. oğluyla ayrılırken biraz duygulandı.oğlumu aldım. apartmanın zilini ben çalmadan gazladı gitti.

az önce watsapdan mesaj atmış iyi akşam diyemedim. haftaya görüşürüz. oğluma iyi bak diyip video göndermiş.

hiç bişey yazmadım.

olay budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…