[buzulme desek de bos bılıyorum ama ,bır zaman sonra gececek hersey .
Her ıste bır hayır vardır oyle dusun .
Allah'ın sevdıgı kuluymussun kı,soz nısan olmadan evlenmeden ogrenmıssın herseyı .
Bır de aldatan her erkek demez mı "ben degıl o benı rahatsız edıyor pesımı bırakmıyor" dıye .
Sankı hepsı bırer brad pitt,tom cruise[/b]
uzulme desek de bos bılıyorum ama ,bır zaman sonra gececek hersey .
Allah'ın sevdıgı kuluymussun kı,soz nısan olmadan evlenmeden ogrenmıssın herseyı .
Bır de aldatan her erkek demez mı "ben degıl o benı rahatsız edıyor pesımı bırakmıyor" dıye .
Sankı hepsı bırer brad pitt,tom cruise
uzulme desek de bos bılıyorum ama ,bır zaman sonra gececek hersey .
Sankı hepsı bırer brad pitt,tom cruise
Yakışıklı bi adamda değildi ama ben buna önem vermedim hiç yüregine baktım ama kağkara bi yürege sahipmiş 23 yaşındayım ben evlilik çocuk hayali ile yaşarken o beni tam anlamıyla sırtımdan vurdu
bende herkes yapar o yapmaz derdim, o da beni herşeyden çok sevdiğini bensiz yapamicanı söylerdi.. Ama noldu yaptı.. Yalnız değilsin arkadaşım ona yapacağın en kötü şey zaten onu sensiz bırakmak bırak ne hali varsa görsün..
bakılacak bir yüreği de yokmuş ki..
Yakışıklı bi adamda değildi ama ben buna önem vermedim hiç yüregine baktım ama kağkara bi yürege sahipmiş 23 yaşındayım ben evlilik çocuk hayali ile yaşarken o beni tam anlamıyla sırtımdan vurdu
allah a çok dua ettim bana bi yol göster diye çok şükür gösterdi sadece zaman acılarımı dindirecek ve bitecek
ben de dış görünüşe bakmadım ki kendisi yakışıklılığın yanından geçemezdi o kadar dim sen anla.. Ama ben karaktere bakmıştım yüreğe bakmıştım meğer bunlarda yokmuş.. 2 sene sonunda anladım bende bunları.. çok değil 4-5 gün önce.. Bundan sonra yakışıklılığa zenginliğe bakıcam ben de
kaç yaşındasın canım ben 23 ve artık çok zor gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?