- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Pişman değilim kesinlikle..Kendi yaşadıklarım geçti gözümün önünden film şeridi gibi yazıklarını okuyunca
üç yıl geçmiş bile hiç bir zaman pişman olmadım verdiğim karardan halbuki ne çok hayallerim vardı...
Geçecek emin ol gözlerinin içi gülecek....
1 yıl dolmuşmuyduHaklı, haksız aramanın bir anlamı yok... Artık boşanma gerçekleşmiş, hakkınızda hayırlısı olsun... Bu arada nasıl böyle hemen boşandınız, bana Kasım a gün verilmiş..
Sizin konularınızı biliyorum ve takip de ettim .Pişman değilim kesinlikle..
1 ay önceye dönsem yine açardım o davayı..
ben o davayı musmutlu iken, rahatımı tepip te açmadım.. dava açayım diye beni kışkırtan bir İnsan vardı karşımda ve onun istediğini yaptım ben..
Ona karşı sevgim gururumu çiğneyecek kadar büyük değildi..
İnşallah geçecek,inşallah atlatacağım .. Allah büyük..
Bu mesaj kime?Ben anlamıyorum ne geçiyor elinize karınıza veya kocanıza kötü davranmakla? Kötü davranıp hakaret edip şiddet uygulayıp mutlu olacağınızı mı zannediyorsunuz? Ya da hakaret ettiginiz eşinizin size" canım cicim", dövdükten sonra "eline sağlık" veya anne babanla görüşmeyeceksin dediginiz de " aaa tabi be demek" demesini mi bekliyorsunuz? Bunları yapınca sorun çıkacağını idrak edemiyor musunuz? Ondan sonra eş ( kadın veya erkek) boşanmak isteyince parçanız tutuşuyor vaz geçmeyince daha da çirkefleşiyorsunuz. Boşanınca da yalandan ah çocuğum vah eşim yapıyorsunuz. Yaa Allah'tan korkun ve kendinize çeki düzen verin. Elalemin ve günahsız sabilerin başını yakmayın.
Temmuz’da 3 yıl olacaktı.1 yıl dolmuşmuydu
Evet..1 yıl dolmuşmuydu
Çok teşekkür ederim..Sizin konularınızı biliyorum ve takip de ettim .
Daha fazla vakit kaybetmeden en iyisini yaptınız .
Orda ağlaması da timsah gözyaşlarıdır buna emin olun .
Hakkınızda hayırlısı olsun ve bundan sonraki huzurlu hayatınızda inşallah huzurunuz daim olur .
Ben de anlamadımBu mesaj kime?
Şimdi gitsin abisinin adına aldığı evde otursun .Çok teşekkür ederim..
Hatırlıyorum sizi
Yok onun ağlaması zerre kadar etkilemedi beni.. ağlayacak üzülecek adam öncesinde bu aşamaya getirmezdi..
4 ayın 3 ayını ailemde geçirdim, buna razı mı olurdu..
Sanki çabaladı,uğraştı mücadele etti de baktı olmuyor ağlamak oldu son çaresi..
Allah a havale ettim ben onu..
Daha ev alındı mı ne halt ettiler bilmiyorum.. bugün babam eşyaları ne zaman alıyosunuz daha dedi, Pazar günü alcam dedi..Şimdi gitsin abisinin adına aldığı evde otursun .
Boşanmaya sebep olan, ailelerini,yuvalarını hiç yerine dağıtıp arkasındakileri enkaz halinde bırakanlara.....Bu mesaj kime?
Sana demiyorum tatlım. Seni bu hale getiren eski kocana ve tüm yuvasını dağıtanlara söylüyorum.Anlamadım? Kimin başını yakmışım? Ne alaka?
Yok canim sen karistirmissin konu sahibi siddet görmedi. Çocuğu da yok. Babasiz evlat yetistirme durumu da yok.Sana demiyorum tatlım. Seni bu hale getiren eski kocana ve tüm yuvasını dağıtanlara söylüyorum.
Eski konularını biliyorum. Sana şiddet uygulayan, hakaret eden, seni hamileyken baba evine gönderen, senin hayallerini ve gençliğini çalan, ardından da babasız evlat yetiştirmene sebep olan kişiden bahsediyorum.
Attığın başlıktaki hüznü anladım çünkü.
Yaaa. Gerçekten mi? Halbuki emindim onun olduğuna.Yok canim sen karistirmissin konu sahibi siddet görmedi. Çocuğu da yok. Babasiz evlat yetistirme durumu da yok.
Yanlış hatırlamışım galiba. Kocası Annenle görüşmeyeceksin diye baskı uygulayan sonra 6 aylık hamileyken evden kovan bir üye ile karıştırdım.Anlamadım? Kimin başını yakmışım? Ne alaka?
Hayat guzellklerle dolu ve o guzellkler hep seninle olsunMerhaba hanımlar, biliyorsunuz bugün mahkemem vardı..
Saat 09.30 civarlarında anne babamla adliyede duruşma salonunun önündeydik.
Saat 10 gibi o geldi, kimliklerimizi görevliye verdik ve bizi çağırdılar girdik. İçeri girdiğimizde önlü arkalı yan yana olan oturma yerleri vardı, ben arka tarafa oturdum, o öne.
Tek kelime konuşmamız olmadı..
Bizden önce 2 çift vardı ve çekişmeliydi biri biraz uzun sürdü, bu arada eski eşim gözlerini ovuşturmaya başladı,sanırım ağladı..
Gözümden tek damla yaş akmadı, gayet güçlü,dirayetli durdum. Sanki çok mücadele etmiş,bu evlilik bitmesin diye çabalamış çırpınmış ta ben bitirmişim gibi ağlıyor birde..
Sonra biz geçtik,hakime hanım kararlı mısınız dedi evet dedim, ismim anne,baba adımızı sordu. Sonra hiçbir talebiniz var mı diye karşılıklı sordu,yok dedik.
Anlaşmalı olarak çiftlerin boşanmasına denildi ve bitti..
İmza attık,ben çıkabilir miyim dedim, 1 ay sonra gelmeniz lazım dedi ve çıktım..
Ardımdan o çıktı, gözleri sulu bir şekilde anne babama Allah a emanet olun dedi,gitti..
Sonrasında biz de çıktık..
bu arada mahkeme saatine 1 saat kala bu defa başka bir noterlikten mesaj geldi, ve babam kendisine eşyaları söyledi,Pazar günü alacağını söyledi..
Hislerim alınmış gibi,bir şey hissetmiyorum şuan.. 2-3 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum. Değişiklik olması İçin..
Bu konu da bu evlilikle ilgili son konumdu.
Vee bu defter burada kapandı..
Yok bana şiddet uygulamadı, hiç hamile de kalmadım ben.. karıştırmşsınız birazSana demiyorum tatlım. Seni bu hale getiren eski kocana ve tüm yuvasını dağıtanlara söylüyorum.
Eski konularını biliyorum. Sana şiddet uygulayan, hakaret eden, seni hamileyken baba evine gönderen, senin hayallerini ve gençliğini çalan, ardından da babasız evlat yetiştirmene sebep olan kişiden bahsediyorum.
Attığın başlıktaki hüznü anladım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?