Ve bir defter burada kapandı.

Pişman değilim kesinlikle..
1 ay önceye dönsem yine açardım o davayı..
ben o davayı musmutlu iken, rahatımı tepip te açmadım.. dava açayım diye beni kışkırtan bir İnsan vardı karşımda ve onun istediğini yaptım ben..
Ona karşı sevgim gururumu çiğneyecek kadar büyük değildi..
İnşallah geçecek,inşallah atlatacağım .. Allah büyük..

Sizin konularınızı biliyorum ve takip de ettim .
Daha fazla vakit kaybetmeden en iyisini yaptınız .
Orda ağlaması da timsah gözyaşlarıdır buna emin olun .
Hakkınızda hayırlısı olsun ve bundan sonraki huzurlu hayatınızda inşallah huzurunuz daim olur .

Bu mesaj kime?

Çok teşekkür ederim..
Hatırlıyorum sizi
Yok onun ağlaması zerre kadar etkilemedi beni.. ağlayacak üzülecek adam öncesinde bu aşamaya getirmezdi..
4 ayın 3 ayını ailemde geçirdim, buna razı mı olurdu..
Sanki çabaladı,uğraştı mücadele etti de baktı olmuyor ağlamak oldu son çaresi..
Allah a havale ettim ben onu..

Şimdi gitsin abisinin adına aldığı evde otursun .

Şimdi gitsin abisinin adına aldığı evde otursun .
Daha ev alındı mı ne halt ettiler bilmiyorum.. bugün babam eşyaları ne zaman alıyosunuz daha dedi, Pazar günü alcam dedi..
Noterden mesaj geldi hattım onun adına değil bir şey değil, ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum.. artık umrumda da değil.. gitsin ne hali varsa görsün

Anlamadım? Kimin başını yakmışım? Ne alaka?
Sana demiyorum tatlım. Seni bu hale getiren eski kocana ve tüm yuvasını dağıtanlara söylüyorum.
Eski konularını biliyorum. Sana şiddet uygulayan, hakaret eden, seni hamileyken baba evine gönderen, senin hayallerini ve gençliğini çalan, ardından da babasız evlat yetiştirmene sebep olan kişiden bahsediyorum.
Attığın başlıktaki hüznü anladım çünkü.

Yok canim sen karistirmissin konu sahibi siddet görmedi. Çocuğu da yok. Babasiz evlat yetistirme durumu da yok.

Hayat guzellklerle dolu ve o guzellkler hep seninle olsun

Yok bana şiddet uygulamadı, hiç hamile de kalmadım ben.. karıştırmşsınız biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…